Πόση ώρα μέχρι τη σχολή;

<15 λεπτά
Σύνολο ψήφων: 6 (8%)
15 με 30 λεπτά
Σύνολο ψήφων: 12 (17%)
30 με 60 λεπτά
Σύνολο ψήφων: 29 (40%)
πάνω από ώρα
Σύνολο ψήφων: 25 (35%)
Σύνολο ψήφων: 72

Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή;

1
Πόση ώρα σας παίρνει να φτάσετε στη σχολή το πρωί; Πόσα και ποια μέσα αλλάζετε;

Νομίζω θα κλάψουν αρκετοί... :P Το topic και η δημοσκόπηση είναι αφιερωμένα σε δυο παιδιά από τα πολύ νότια προάστια... :evil:

Προσωπικά κάνω (με τα πόδια) 25 λεπτά με μισή ώρα. Όσο να 'ναι ξυπνάω για τα καλά...

Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή;

4
Μένω Άγιο Δημήτριο οπότε πρέπει να πάρω λεωφορείο 103/141 μέχρι σταθμό Δάφνης, μετρό μέχρι Σύνταγμα και μετά αλλαγή γραμμής για Κατεχάκη, και τέλος το 242. Γύρω στα 35 λεπτά αν έρθουν όλα αμέσως, έως μία ώρα με τις καθυστερήσεις.
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years

6
Έχω έρθει μερικές φορές, και πιο παλιά για βόλτα αλλά και πριν απο καμιά βδομάδα. Όντως μας βάζει κάτω και με το παραπάνω. Και εγώ λίγο θα έκανα με αυτοκίνητο αλλά που.. Θέλω και να μείνω μόνος μου από Χριστούγεννα και μετά..
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years

7
Από τη στιγμή που μένεις έτσι κι αλλιώς στην Αθήνα είναι πολύ ασύμφορο οικονομικά (ένας από τους λόγους που πολλοί Αθηναίοι επιλέγουν να σπουδάσουν Αθήνα). Θα σου κάνει πάρα πολύ καλό όμως να μείνεις μόνος σου. :)

9
Με δύο λεωφορεία θα μπορούσες, δεν ξέρω σε πόση ώρα, αλλά έχεις αυτοκίνητο οπότε τί να τα κάνεις; Όσο για το σπίτι που λέμε, κι εγώ θέλω να φύγω για να ανεξαρτητοποιηθώ και πιστεύω μέχρι Γενάρη θα το έχω δρομολογήσει. :) Στην ίδια απόσταση από τη σχολή βέβαια.. Όχι ότι με νοιάζει.. :lol:
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years