Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 1 από MakisH Πόση ώρα σας παίρνει να φτάσετε στη σχολή το πρωί; Πόσα και ποια μέσα αλλάζετε; Νομίζω θα κλάψουν αρκετοί... Το topic και η δημοσκόπηση είναι αφιερωμένα σε δυο παιδιά από τα πολύ νότια προάστια... Προσωπικά κάνω (με τα πόδια) 25 λεπτά με μισή ώρα. Όσο να 'ναι ξυπνάω για τα καλά... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 2:11 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 2 από Primo Προσωπικά, με τα ΜΜΜ , περίπου 1 ώρα , άντε κανένα δεκάλεπτο παραπάνω αν χάσω το 242.. είναι λίγο καταπίεση όσο να'ναι.. Life’s a game. You have two options. Either you play along or you sit in the bench, watching other play it. ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 2:53 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 3 από isministar ένα τέταρτο με ένα 20 λεπτό το πολύ με το αμάξι από το Χαλάνδρι (απόσταση περίπου 5χλμ) Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 3:01 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 4 από johnanto Μένω Άγιο Δημήτριο οπότε πρέπει να πάρω λεωφορείο 103/141 μέχρι σταθμό Δάφνης, μετρό μέχρι Σύνταγμα και μετά αλλαγή γραμμής για Κατεχάκη, και τέλος το 242. Γύρω στα 35 λεπτά αν έρθουν όλα αμέσως, έως μία ώρα με τις καθυστερήσεις. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 3:29 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 5 από MakisH Παραείσαι ανυπόμονος για μάθημα εσύ βρε παιδί μου... Άρχισες από τώρα να υπολογίζεις! Πάντως μέχρι στιγμής νομίζω ότι η isministar μας βάζει όλους κάτω... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 4:56 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 6 από johnanto Έχω έρθει μερικές φορές, και πιο παλιά για βόλτα αλλά και πριν απο καμιά βδομάδα. Όντως μας βάζει κάτω και με το παραπάνω. Και εγώ λίγο θα έκανα με αυτοκίνητο αλλά που.. Θέλω και να μείνω μόνος μου από Χριστούγεννα και μετά.. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 4:58 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 7 από MakisH Από τη στιγμή που μένεις έτσι κι αλλιώς στην Αθήνα είναι πολύ ασύμφορο οικονομικά (ένας από τους λόγους που πολλοί Αθηναίοι επιλέγουν να σπουδάσουν Αθήνα). Θα σου κάνει πάρα πολύ καλό όμως να μείνεις μόνος σου. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 5:05 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 8 από Vivi!! Από τη Βάρη που μένω χρειάζομαι καμιά ώρα (και μάλιστα με αυτοκίνητο!). Χωρίς αυτοκίνητο δεν το δοκίμασα καν!! ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 5:06 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 9 από johnanto Με δύο λεωφορεία θα μπορούσες, δεν ξέρω σε πόση ώρα, αλλά έχεις αυτοκίνητο οπότε τί να τα κάνεις; Όσο για το σπίτι που λέμε, κι εγώ θέλω να φύγω για να ανεξαρτητοποιηθώ και πιστεύω μέχρι Γενάρη θα το έχω δρομολογήσει. Στην ίδια απόσταση από τη σχολή βέβαια.. Όχι ότι με νοιάζει.. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 5:11 pm
Re: Πόση ώρα κάνετε μέχρι να φτάσετε στη σχολή; 10 από tim Νέα ερυθραία με αυτοκίνητο:Ρεκορ:20λεπτά,αρνητικό ρεκόρ:70 λεπτά,Μέσος όρος:40 λεπτά. People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 5:15 pm