Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 221 από madadayo Με πρόλαβες... μόλις σκεφτομουν να το σχολιασω Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΚυρ 12 Φεβ 2012, 9:31 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 222 από fotinit17 Oλα όσα γίνονται μου θυμιζουν πάρα πολύ τα γεγονότα του Δεκέμβρη του ΄08 όπου ξαφνικά το πρωί συνειδητοποιήσαμε την τραγική κατάσταση στην οποία είχε έρθει το κέντρο της πόλης. Ας ελπίσουμε να "θρηνήσουμε" μόνο τα κτίρια σήμερα, βλέπω εικόνες και βίντεο και πραγματικά η κατάσταση με τις φωτιές είναι εκτός ελέγχου. Δεν ξέρω πώς μπορώ να διαβάσω όταν γίνονται όλα αυτά!!! (όχι ότι είναι ετσι κ αλλιως τοσο εύκολο ) "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΚυρ 12 Φεβ 2012, 9:36 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 223 από madadayo εμένα πάντως μ εχει πιασει μια τετοια μιζερια, οση ειχα να νιωσω απ το 2010 με τα πρωτα μετρα.... τι να πω??? δεν ειναι συνθηκες αυτες κ δε νομιζω οτι η φωτια στο κεντρο λυνει καποιο προβλημα... αυτο μαλλον δειχνει κ το βαθος της εξαθλιωσης που εχουμε φθασει.... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΚυρ 12 Φεβ 2012, 10:42 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 224 από Σοφια Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους! ΠαράθεσηΤρί 14 Φεβ 2012, 1:05 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 225 από madadayo Με τη σχολή???? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 14 Φεβ 2012, 1:53 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 227 από MakisH Βαράτε, βαράτε... Μέχρι και το google στο κόλπο, με ένα πολύ όμορφο βίντεο! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 14 Φεβ 2012, 11:18 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 228 από MakisH Τι διαβάζει κανείς πρωινιάτικα... "How much does a chemical engineer make?" (στο Yahoo! Answers) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 16 Φεβ 2012, 11:02 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 229 από madadayo τι ερωτήσεις θέτει κανείς πρωινιάτικα.... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 16 Φεβ 2012, 11:11 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 230 από Σοφια Χμ κάτι που δεν νομίζω να σκεφτούν πολλοί ότι μπορεί να κάνει ένας μηχανικός είναι να θέσει τα θεμέλια του σύγχρονου management. Με μεγάλη έκπληξη παρατήρησα διαβάζοντας για το μάθημα που δίνω αύριο ότι οι θεμελιωτές του management είναι σχεδόν όλοι μηχανικοί που κλήθηκαν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα να αντιμετωπίσουν την χαμηλή αποδοτικότητα των εργοστασίων στις ΗΠΑ.Προσωπικά πιστεύω πολύ στο γεγονός ότι η φύση του μηχανικού σχετίζεται άμεσα με τη διοίκηση και την οργάνωση! ΠαράθεσηΠέμ 16 Φεβ 2012, 11:44 am