Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την χειμερινή εξεταστική 2011-12 21 από 007 Είναι εύκολο όταν βγαίνει ένα μάθημα έξω από το γραφείο ή τέλοσπάντων δεν είναι προσβάσιμα τα αποτελέσματα από υπολογιστή εκείνος που το βλέπει να βγάζει μια φωτογραφία τα χαρτιά; Κι ας μου τα στέλνει να τα ανεβάζω βρε παιδί μου Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΠέμ 09 Φεβ 2012, 9:56 am
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την χειμερινή εξεταστική 2011-12 22 από MakisH Αυτό συνηθίζεται κατά την εαρινή εξεταστική, αφού πολλοί φεύγουν από την Αθήνα. Θα ήταν αρκετά πρακτικό πάντως, ωστόσο θα ήταν σωστότερο να σβήνονται με κάποιο τρόπο τα πλήρη ονόματα και να μένει μόνο ο αριθμός μητρώου ή πχ τα αρχικά και το πατρώνυμο (όπου υπάρχει). Επίσης σωστότερο θα ήταν να σβήνονται τα αρχεία μετά την καταχώρισή τους από τη γραμματεία στις "ηλεκτρονικές καρτέλες" μας. Σχετική συζήτηση: "Ανάρτηση βαθμολογιών στο ChemEng NTUA forum" ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 09 Φεβ 2012, 11:24 am
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την χειμερινή εξεταστική 2011-12 23 από panos108 πάντως η οργανικη δεν εχει βγει νομιζω δεν εχει στειλει βαθμους ακομα ο τσολομυτης People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠέμ 09 Φεβ 2012, 11:34 am
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την χειμερινή εξεταστική 2011-12 24 από MakisH Πόσο σίγουρος είσαι; Γιατί εδώ λέει ότι βγήκαν και εσύ λες ότι δεν βγήκαν. Να το διορθώσουμε αν είναι διαπιστωμένα λάθος συναγερμός. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 09 Φεβ 2012, 11:37 am
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την χειμερινή εξεταστική 2011-12 25 από AnastasiaN Μάκη μίλησα με τον panos108 και μου είπε ότι οι βαθμοί έξω από το γραφείο είναι του περσινού έτους ή κάτι τέτοιο και ότι απλώς όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει την κ. Κατσανεβάκη προσωπικά για το βαθμό του, εκτός αν ανήκει στον κ. Τσολομύτη ο οποίος δεν έχει παραδόσει ακόμα βαθμολογία. Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 09 Φεβ 2012, 12:33 pm
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την χειμερινή εξεταστική 2011-12 26 από maria μπορειτε να πατε στο γραφειο του κ. τσολομυτη και να μαθετε το βαθμο εγω αυτο εκανα!!! ΠαράθεσηΠέμ 09 Φεβ 2012, 12:54 pm
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την χειμερινή εξεταστική 2011-12 27 από madadayo νέα 48 ωρη απεργία ΓΣΣΕ - ΑΔΕΔΥ αύριο κ μεθαύριο... δεν ξέρω βέβαια αν θα επηρρεαστεί το πρόγραμμα της σχολής... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 09 Φεβ 2012, 1:00 pm
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την χειμερινή εξεταστική 2011-12 28 από fotinit17 Ωχ... "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 09 Φεβ 2012, 1:02 pm
Re: Αποτελέσματα χειμερινής εξεταστικής 2011-12 29 από Irrenicus Και που ειναι το γραφειο ??? ΜΗΝ ρωτάτε στο topic των αποτελεσμάτων. Η ερώτηση αναφέρεται στην Οργανική Χημεία Ι. Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Πέμ 09 Φεβ 2012, 5:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: Μετακίνηση ΠαράθεσηΠέμ 09 Φεβ 2012, 5:13 pm
Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την χειμερινή εξεταστική 2011-12 30 από Xgal maria έγραψε:μπορειτε να πατε στο γραφειο του κ. τσολομυτη και να μαθετε το βαθμο εγω αυτο εκανα!!! Μας είπαν οτι έχει αποκλειστεί στα χιόνια η κ.Ζαμπία και θα πρέπει να πάμε άλλη μερα να μας τα πει..Εσυ πως τα μαθές; ΠαράθεσηΠέμ 09 Φεβ 2012, 5:32 pm