Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 141 από MakisH Μωρέ λύσε εσύ γρήγορα με σωστή μέθοδο και ας βγούνε και καρότα... ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 142 από Xgal MakisH έγραψε:Μωρέ λύσε εσύ γρήγορα με σωστή μέθοδο και ας βγούνε και καρότα... Θα πάρω και ένα, θα πάω στο γραφείο του και θα του πω..What's up doc? (Το πολύ διάβασμα πειράζει.. )
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 143 από Σοφια Παντως θεωρώ ότι ο Βουτσάς τουλάχιστον είναι κάπως αυστηρός στις βαθμολογίες του...ή προσπαθεί να μας φοβήσει.. Διότι μας ξεκαθάρισε ότι στην περίπτωση που βγάζουμε βλακείες έστω κι από αριθμητικό λάθος και δεν το ψιλιαστούμε την έχουμε βάψει! Θα θεωρηθεί ότι δεν έχουμε καταννοήσει καλά το τι γίνεται...
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 144 από Xgal Αν κρίνω απο τις σειρές ασκήσεων πρέπει και να δικαιολογήσεις και κάθε τι πράγμα που κάνεις λεπτομερέστατα! Γι'αυτό ρωτάω αν γνωρίζετε τον χρόνο..
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 145 από MakisH Αν δεις ότι βγάζεις κάτι κουφό, απλώς σχολιάζεις ότι είναι κουφό και για ποιον λόγο! Ο οποιοσδήποτε θα το εκτιμήσει. Δεν υπάρχει χρόνος για να τα ψειρίζεις. Ό,τι προλάβεις... Απλώς προσοχή στους υπολογισμούς. Από ώρα δεν θυμάμαι πόσο ήταν... Γύρω στις 2 ώρες λογικά. ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 146 από Σοφια Λοιπόν, επειδή η καλή η μέρα από το πρωί φαίνεται να σας ενημερώσω ότι μια συμφοιτητριά μας πήρε τηλέφωνο τόσο στη γραμματεία όσο και στον κύριο Βουτσά και της είπαν ότι πιθανότατα η θερμοδυναμική θα δωθεί στις 22/02 στις 3:00 μετά την τεχνική μηχανική! Εγώ προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο!! Ο κύριος Βουτσάς είπε στην κοπέλα ότι δεν είναι στο χέρι του το πότε θα δωθεί και όταν αυτή πήρε στην γραμματεία και τόλμησε να πει να μην γίνει την ίδια μέρα με την τεχνική μηχανική της έβαλαν τις φωνές! Θεωρώ ότι όταν θα βγει η ανακοίνωση (αν τελικά βγει) το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε και να απαιτήσουμε το μάθημα να δωθεί μετά τις 22!
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 147 από Xgal Θα γίνει το κεφάλι μας κιμάς! Έστω 21 ή 23 αλλα την ίδια μέρα? Θα ψοφήσουμε και από την πείνα! Από όλες τις μέρες αυτό τους φάνηκε πιο λογικό? Και τολμα να σου φωνάζει και η άλλη? Την έκοψες απο το πεντικιούρ?
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 148 από Σοφια Μια άλλη κοπέλα που πήγε και ρώτησε της είπε δεν είναι δικιά μας δουλειά κοπέλα μου... μιλάμε για τρόπους!!
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 149 από AnastasiaN Λοιπόν Σοφία εγώ συμφωνώ. Στη γραμματεία λογικά αυτό που προβληματίζει είναι να μη συμπίπτουν μαθήματα και να μην κουραστούν να σκεφτούν λύση (δική μου υπόθεση). Οπότε ας πάμε με έτοιμη και λογική λύση. Προτείνω να μπει Παρασκευή 24.02 μετά τα μαθήματα επιλογής του 4ου εξαμήνου (εφόσον εκείνη την ημέρα δεν δίνεται κανένα μάθημα κανενός έτους). Έτσι κι αλλιώς τα μαθήματα επιλογής είναι αυτά που κατά κόρον περνιούνται και επομένως δεν υπάρχει μεγάλη συσσώρευση συνεπώς αντιδράσεις. Επιπλέον η Τεχνική Μηχανική και η Θερμοδυναμική αποτελούν μαθήματα που η έρευνα δύο καθηγητών της σχολής μας κατέταξε στην κατηγορία αυτών που δύσκολα περνιούνται και επομένως καλό θα ήταν να διευκολύνουμε την κατάσταση για τους εαυτούς μας και τους συμφοιτητές μας. (Εδώ θα βρείτε το αρχείο pdf με τα στατιστικά στοιχεία http://ecourses.chemeng.ntua.gr/courses/tp1/). Συν του ότι επιτέλους πρέπει να βάλουν κάποιοι (υπ...sic ) ΑΝ-εύθυνοι το μυαλό να σκεφτούν ότι καλύτερα να συμπίπτει με μάθημα άλλου εξαμήνου παρά με του ιδίου. Οι πιθανότητες να δυσκολεύουν την κατάσταση με μία τόσο έξυπνη ιδέα είναι σαφώς υπέρ της πρώτης περίπτωσης. Όποιος ενδιαφέρεται και έχει ιδέα περί του θέματος ας βοηθήσει ώστε τη μέρα που δίνουμε τις επιλογές του 3ου εξαμήνου να μαζευτούμε και να πάμε να προτείνουμε μια ευέλικτη λύση. @Xgal, Σοφία: από κράξιμο έχω πολλά . Όπως αποδίδεται και στον Αινστάιν η ανθρώπινη ηλιθιότητα (αν και συχνα τείνει να αντικθίσταται από την αγένεια) είναι απεριόριστη. Καλύτερα να σκεφτούμε κάτι να βολεύει τους περισσότερους. Καλή μας τύχη. Einmal ist keinmal
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 150 από Σοφια Με συγκινείς!! Συμφωνώ πιο απόλυτα δεν γίνεται...ναι να κανονίσουμε να μαζευτούμε καλή μου!! Θα είσαι εκεί όμως μπροστά μπροστά γιατί άμα μου πουν τίποτα με ειρωνία θα με δουν όσο σκληρή μπορείς να με φανταστείς!!