Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 61 από nikosb Καταρχάς το Mr του Ν2 είναι 28 και όχι 14. Στα διατομικά μόρια ισχύει: Μr=2Ar παραθέτω link από wikipedia για να στηρίξω τα λεγόμενά μου. http://en.wikipedia.org/wiki/Nitrogen Αφού μπείτε , διαβάστε την έκκληση του προγραμματιστή της wikipedia και κάντε και καμιά δωρεά.. Υπ' όψιν, παραδίδω μαθήματα Χημείας επί πληρωμή σε μεγαλοετείς που δεν έχουν ιδέα από Χημεία. Για την πρώτη άσκηση, ο αναδευτήρας ψύχει το υγρό...Ρε παιδιά όταν φτιάχνουμε τσάι, δεν αναδεύουμε με το κουταλάκι για να κρυώσει; Επίσης, όταν ο Βουτσας λέει ότι ένα αέριο υπόκειται σε μια διεργασία, εννοεί υποβάλλεται, για να μην μπερδευτείτε το λέω... To trolls: Get a life and stop trying to boost your ego by annoying or trying to put others down.
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 62 από madadayo oyps. sorry! ήθελα να βάλω 2x αλλά μάλλον σκεφτομουν τον ατομικο αριθμό (7) Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 63 από nikosb Ενταξει, πλάκα έκανα! To trolls: Get a life and stop trying to boost your ego by annoying or trying to put others down.
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 64 από madadayo Στο site του μαθήματος ανέβηκε η τρίτη σειρά ασκήσεων με ημερομηνία παράδοσης 12/12/2011. Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 65 από Xgal Μπορούμε να θεωρήσουμε στην πρώτη άσκηση της 3ης σειράς το άζωτο ιδανικό αέριο και να πάρουμε Cp-Cv=R*;
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 67 από panos108 ναι το θεωρουμε ιδανικο αεριο People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 68 από BrAVeSirRObin Εβγαλε κανεις αποτελεσμα για την πρωτη ? Γιατι εβγαλα καπου 6000 παραγωμενη εντροπια και μου φαινεται καπως ακραιο ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! ''
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 69 από Xgal Αν οι υπολογισμοί μου είναι σωστοί εγώ βρήκα ΔSσυμπαν=124,22ΚJ/K
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 70 από Σοφια Δεν τις έχω κάνει ακόμη αλλά σου βγήκε ΔS=6000?? Κι εμένα κάπως πολύ ακραίο μου φαίνεται...