Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11

91
Κι εγώ νομίζω πως είναι λίγο άκυρα αυτά του Ζουμπουλάκη... Πάντως ο Κέκος είπε στην κατεύθυνση του 7ου την Πέμπτη, ότι προς το παρόν δεν κινείται τπτ για την εξεταστική κ όλα είναι πιθανά ακόμα. Πάντως είπε με σιγουριά ότι και 2πλή να γίνει το Φεβρουάριο, πάλι δεν είναι εφικτό να κάνουμε 2 μήνες εξεταστική. Αναγκαστικά θα συμπυκνωθούν τα μαθήματα και κάτι τέτοιο προφανώς δεν είναι προς όφελος των φοιτητών.

Ήδη με τα τωρινά δεδομένα η ακαδημαϊκή χρονιά 2011-12 τελειώνει περίπου 20 Ιουλίου, όπότε οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση, τραβάει το έτος σε περαιτέρω παράταση.

Μία άλλη εναλλακτική είναι πριν από την κανονική εξεταστική του Φεβρουαρίου να γίνουν 2 εβδομάδες για τ αχειμερινά του Σεπτέμβρη. Και τα εαρινά του Σεπτέμβρη 2 βδομάδες πριν την εξεταστική του Μαϊου αντίστοιχα. Αυτά ήταν τα λεγόμενα του Κέκου πάνω κάτω. Και επιπλεόν, και το βρίσκω σημαντικό να αναφερθεί, ο φ.σ. ήταν αυτός που αντέδρασε στην ιδέα μιας διαχυμένης εξεταστικής από τις 15/11 και μετά. Δηλαδή οι φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν και δεν έγινε περισσότερη κουβέντα πάνω σε αυτό. Δεν είναι ότι κωλυσιέργησαν οι καθηγητές(ή τουλάχισταν δεν έφταιγε μόνο αυτό, ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί κάποιος με την προοπτική της εξεταστικής μέσα στο εξάμηνο)

Συμφωνώ πάντως, πως αυτή η κατάσταση που μας έχει μετέωρους, μόνο αμηχανία προκαλεί και εκνευρισμό και άγχος. Ας βγει μια απόφαση ή ας πέσουν οι ιδέες στο τραπέζι, γιατί όσο το τρενάρουμε τόσο πιο πίσω θα πάμε και τόσο πιο πρόχειρα θα γίνουν όλα στο τέλος. Και άποψη μου είναι ότι η πλειονότητα των καθηγητών είναι πρόθυμοι και συνεργάσιμοι να κάνουν μια σοβαρή εξεταστική
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11

92
Συγγνώμη αλλά σε περίπτωση που ισχύει το παραπάνω "Μία άλλη εναλλακτική είναι πριν από την κανονική εξεταστική του Φεβρουαρίου να γίνουν 2 εβδομάδες για τ αχειμερινά του Σεπτέμβρη. Και τα εαρινά του Σεπτέμβρη 2 βδομάδες πριν την εξεταστική του Μαϊου αντίστοιχα. " θα ήταν τουλάχιστον άκυρο.Το πιο "λογικό" θα ήταν πριν ή μετά την εξεταστική του Φεβρουάριου να δοθούν τα εαρινά και αντίστοιχα τα χειμερινά τον Ιούνιο.Πολλοί απο εμάς εάν γίνει έτσι θα τελειώσουμε τον Φεβρουάριο ενώ με τον παραπάνω τρόπο και σε περίπτωση μη διεξαγωγής πτυχιακής θα πρέπει να μείνουμε ένα εξάμηνο παραπάνω π.χ για ένα μάθημα
Let all of your memories burn in the fire of oblivion
Let all of your regrets burn in the fire of redemption

Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11

93
Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες αλλά σκέψου ότι κανονικα πρέπει να δοθούν πρώτα τα μαθήματα του Σεπτέμβρη και μετά του Φλεβάρη(μιλάμε τωρα για τα χειμερινα) έτσι ώστε όσοι δεν περασουν κάποιο μαθημα με την επαναληπτική να το ξαναδώσουν στην κανονική του Φλεβάρη. Ενώ με αυτό που λες, θα αφησει καποιος του 5ου εξαμηνου ένα μαθημα του 3ου εξαμηνου που χρωσταει χωρις να το δωσει το Φλεβαρη, αλλα να περιμένει μεχρι το εαρινο για να το δωσει? Και ποιος του εγγυάται ότι τοτε θα το περασει?

Ασε που προς το παρον υπαρχει και προβλημα με τις λιστες. Κατα την εγγραφή μας όλοι δηλώσαμε τα καινουρια μαθηματα συν αυτα που χρωσταμε. Αυτος όμως ο αριθμος είναι σχεδον για καθε φοιτητή πλασματικός γιατί φυσιολογικά θα ειχε περασει μερικά μαθηματα το Σεπτεμβρη και θα δηλωνε λιγοτερα στο εξαμηνο. Έτσι έχει δημιουργηθεί μια απέραντη συσσώρευση φοιτητών στις λίστες.
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11

94
Διαφωνώ με την λογική σου.Δηλαδή σε διάστημα 1 μήνα κάποιος που στην τελική έχει μπροστά του και άλλες εξεταστικές να δώσει δύο φορές τα ίδια μαθήματα ενώ ένα κάρο άτομα που τελειώνουν να περιμένουν έως τον Μάιο για να δώσουν δύο φορές πάλι τα ίδια μαθήματα;;;Δεν έχει νόημα να γίνει εξέταση των χειμερινών δύο φορές...ούτε χρηστικό είναι ούτε τίποτα. Εξάλλου με το σύστημα της σχολής που δεν έχει όριο στα μαθήματα της κανονικής εξεταστικής όποιος θέλει μπορεί να εξεταστεί σε όποιο χειμερινό μάθημα χρωστά στην κανονική.
Let all of your memories burn in the fire of oblivion
Let all of your regrets burn in the fire of redemption

Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11

95
όπως το βλέπω, θα ήταν πιο χρηστικό το φεβρουάριο να εξεταστεί κανείς στα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου παρά δύο φορές στα ίδια μαθήματα. από την άλλη βέβαια, αυτό ίσως βοηθά μόνο τους επί πτυχίω, οι οποίοι ενδιαφέρονται για 1 ή 2 συγκεκριμένα μαθήματα και όχι για τους υπόλοιπους φοιτητές οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί με τα εαρινά μαθήματα κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.
φυσικά, οι επί πτυχίω ήδη εξετάστηκαν το Σεπτέμβρη και κατά συνέπεια αυτή η εξεταστική θα έπρεπε να στοχεύει στους υπόλοιπους φοιτητές...
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11

96
Εμένα επίσης με απασχολεί και το τί γίνεται με τις βελτιώσεις..θα έχουμε δικαίωμα για κάτι τέτοιο ή να το ξεχάσουμε?? Πάντως όπως και να έχει το θέμα πρέπει άμεσα να βγεί κάποια απόφαση για ένα ζήτημα που απασχολεί όλους μας..δεν είναι σωστό που τόσον καιρό δεν έχει βγει καμία απόφαση, ενώ σε όλες τις άλλες σχολές νομίζω πως έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα της επαναληπτικής εξεταστικής.

Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11

97
madadayo έγραψε:όπως το βλέπω, θα ήταν πιο χρηστικό το φεβρουάριο να εξεταστεί κανείς στα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου παρά δύο φορές στα ίδια μαθήματα. από την άλλη βέβαια, αυτό ίσως βοηθά μόνο τους επί πτυχίω, οι οποίοι ενδιαφέρονται για 1 ή 2 συγκεκριμένα μαθήματα και όχι για τους υπόλοιπους φοιτητές οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί με τα εαρινά μαθήματα κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.
φυσικά, οι επί πτυχίω ήδη εξετάστηκαν το Σεπτέμβρη και κατά συνέπεια αυτή η εξεταστική θα έπρεπε να στοχεύει στους υπόλοιπους φοιτητές...

Κανείς λάθος... δεν έχεις άδικο όμως όλη η κατάσταση είναι ένα μπέρδεμα. Δεν ήταν για τους επί πτυχίο αλλά για όσους παρουσίαζαν διπλωματική τον Οκτώβρη. Πολλοί δεν μπορούσαν να παρουσιάσουν επειδή σε κάποιους τομείς υπάρχει όριο μαθημάτων για να μπορείς να παρουσιάσεις (εκεί που πήρα εγώ διπλωματική πρέπει να χρωστάς κάτω από 3). Άσε που ήταν ένα πρόγραμμα που βγήκε τελευταία στιγμή με 9 μαθήματα την ημέρα.

Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11

98
Ακούστηκε οτι 2 βδομάδες πριν την διεξαγωγή της εξεταστικής του χειμερινού εξαμήνου θα γίνει μία μίνι εξεταστική-σφαίρα για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου που δε δόθηκαν, ενώ οι εξετάσεις για τα χειμερινά μαθήματα θα ακολουθήσουν σε 3-4 βδομάδες. Τα χειμερινά, απ'ο,τι κατάλαβα θα μπορούν να τα δώσουν οι φοιτητές του τρέχοντος εξαμήνου καθώς και αυτοί που ήθελαν να δώσουν κάποια απο αυτά στην επαναληπτική του Σεπτεμβρίου.

Αν έχει ακούσει κάποιος κάτι πιο σίγουρο πλιζ ας το γράψει...
"I went numb when I learned to see..."