Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 171 από madadayo το ψαράκι μου είναι άρρωστο... το έπιασε ένα κακό πρωτόζωο-ξενιστής... κ μπορεί να έπιασε κ βακτήριο στο πτερύγιο... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 17 Νοέμ 2011, 4:42 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 172 από fotinit17 madadayo έγραψε:το ψαράκι μου είναι άρρωστο... το έπιασε ένα κακό πρωτόζωο-ξενιστής... κ μπορεί να έπιασε κ βακτήριο στο πτερύγιο... Περαστικά του! Είναι το καινούργιο ψαράκι αυτό που αρρώστησε??? Δε πρόλαβες να το χαρείς... "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 17 Νοέμ 2011, 5:37 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 173 από madadayo ναι... ;S ;S ;S και τα δύο... δεν ξέρω από τι το έπαθαν. μάλλον στρεσσ... ;S Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 17 Νοέμ 2011, 9:15 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 174 από juliette22 Σοφια έγραψε:Πρόσφατα έμαθα κάτι συγκλονιστικό ..Βρε παιδιά έγινε ο Άδωνις Γεωργιάδης υφυπουργός ναυτιλίας?? Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας... Βρε Σοφία, πού ζεις?! Εδώ μπήκε ο Βορίδης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης , ο φωνακλάς σε πείραξε?? Μας βλέπω να αναβιώνουν η θανατική ποινή και οι εξορίες..... 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΠαρ 18 Νοέμ 2011, 1:57 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 175 από Σοφια Γενικότερα οι βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος χαίρουν της εκτίμησης μου... Ανέφερα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα απλά..γιατί πάντως?? Ο "κύριος" Γεωργιάδης μια χαρά φασίστας είναι... ΠαράθεσηΠαρ 18 Νοέμ 2011, 1:06 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 176 από Σοφια Σήμερα στο εργαστήριο φυσικοχημείας κάναμε το πείραμα στο οποίο υπεύθυνος είναι ο κύριος Μασαβέτας..Πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν από τα ποιό ευχάριστα πειράματα. Ο κύριος Μασαβέτας ήταν πολύ ευγενικός και φιλικός και η ώρα μας περνούσε ευχάριστα με το χιούμορ του. Ακόμη συζητήσαμε για διάφορες δραστηριότητες και για χορό! Είναι πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος.. ΠαράθεσηΔευ 21 Νοέμ 2011, 10:27 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 177 από Σοφια Για τα παιδιά που παίζουν στο globalmanager να ενημερώσω ότι τα αποτελέσματα έχουν βγεί!! Οπότε τρεχάτε να δείτε πως πήγατε.. Η δική μου χαρά δεν πολυκρύβεται.. Άντε καλά αποτελέσματα να έχουμε και στην συνέχεια.. ΠαράθεσηΣάβ 26 Νοέμ 2011, 5:33 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 178 από BrAVeSirRObin Τι παιζει ακριβως? Ποσες ομαδες περνάνε απο καθε ομιλο και ποτε καταλαβαινουμε οτι αποκλειστηκαμε ή οχι? ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΣάβ 26 Νοέμ 2011, 6:26 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 179 από Σοφια Στον αρχηγό νομίζω κάθε ομάδας στάλθηκε ένα mail που μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξείς: Η διεξαγωγή του Διαγωνισμού θα γίνει ως εξής: Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Διαγωνισμό χωρίζονται σε 32 ομίλους των 7 ομάδων για τη διεξαγωγή του Α' Γύρου που ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου και σε 8 επιπλέον ομίλους που θα συμμετέχουν στον Α’ Γύρο που ξεκινά στις 9 Ιανουαρίου. Η πρώτη σε κατάταξη ομάδα από κάθε όμιλο- αυτή με την υψηλότερη τιμή μετοχής στον 5ο κύκλο αποφάσεων - θα προκριθεί στο Β' Γύρο. Στο Β' Γύρο οι 40 ομάδες θα χωριστούν σε 8 ομίλους των 5 ομάδων. Στο τέλος του Β' Γύρου θα προκριθεί στον Τελικό Ελλάδας 1 ομάδα από κάθε όμιλο – αυτή με την υψηλότερη τιμή μετοχής). Οι 8 ομάδες του Τελικού Ελλάδας θα διαγωνιστούν σε χώρο και σε ημερομηνία που θα σας ανακοινωθεί. Η νικήτρια ομάδα του Τελικού Ελλάδας 2011 θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Διεθνή Τελικό στις 18-19 Απριλίου του 2012 στο Κίεβο της Ουκρανίας ! Σας θυμίζουμε ότι κάθε όμιλος αποτελεί μία ανεξάρτητη ανταγωνιστική αγορά. Μπορείτε να δείτε τη σύνθεση των 32 ομίλων του Α' Γύρου και σε ποιον ανήκει η ομάδα σας πηγαίνοντας στο «enter Global Management Challenge» και κάνοντας κλικ στο Αποτελέσματα. Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα του Α' Γύρου του Global Management Challenge είναι: 1η απόφαση 25 Νοεμβρίου 2011 (έως τις 11πμ) 2η απόφαση 2 Δεκεμβρίου 2011 (έως τις 11πμ) 3η απόφαση 9 Δεκεμβρίου 2011 (έως τις 11πμ) 4η απόφαση 16 Δεκεμβρίου 2011 (έως τις 11πμ) 5η απόφαση 23 Δεκεμβρίου 2011 (έως τις 11πμ) Από τη 11πμ έως τις 12 τα μεσάνυχτα η ιστοσελίδα "κλειδώνει" για να γίνει η επεξεργασία των στοιχείων από τον προσομοιωτή. Από τις 12 τα μεσάνυχτα και μετά θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο νέο Φύλλο Αποφάσεων και στη Διοικητική Αναφορά (αποτελέσματα) της ομάδας σας. Ελπίζω να έλυσα τις απορίες σου για ότι άλλο πες μου.. ΠαράθεσηΚυρ 27 Νοέμ 2011, 8:24 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 180 από Σοφια Για τα παιδιά που παίζουν στο διαγωνισμό και δυσκολεύονται με τους οικονομικούς όρους να ένα ωραίο site που μπορείτε να δείτε. ΠαράθεσηΚυρ 27 Νοέμ 2011, 2:20 pm