Επίσημη έναρξη λειτουργίας

1
Νέο forum για τους Χημικούς Μηχανικούς ΕΜΠ! Από σήμερα, Τετάρτη 19 Μαΐου 2010 (μόλις κλείσαν οι κάλπες - δεν γνωρίζουμε το νικητή, είμαστε ελεύθεροι) ξεκινάμε επίσημα τη λειτουργία της ιστοσελίδας, περιμένοντας πάνω από όλα τη δική σας συμμετοχή στις συζητήσεις! :D

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση που επισυνάπτεται. Δείτε και το σχετικό καλωσόρισμα!

Και μην ξεχάσετε να γραφτείτε! :D :D :D :D
Συνημμένα
Ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας.pdf
(276.36 KiB) Μεταφορτώθηκε 249 φορές

Re: Επίσημη έναρξη λειτουργίας

5
Αν υπήρχε κάτι υποθέτω θα ήταν γραμμένο κάπου... Υπάρχουν τα forums των παρατάξεων σίγουρα, υπάρχουν κάποια προσωπικά blogs κτλ. Forum όμως δεν είχα βρει πουθενά, τουλάχιστον όχι μόνο για ΧΜ. Το shmmy πάντως ήταν μια από τις πηγές έμπνευσης και σίγουρα θα θέλαμε να γίνουμε λίγο σαν αυτό. :D

6
Καλά και πως συνεννούσασταν οι φοιτητές; Πολύ περίεργο μου φαίνεται..... Τι να πω. Κάλιο αργά παρά ποτέ......
Από ότι βλέπω και το δικό σας είναι phpBB σαν το shmmy. Ωραία. Ας αρχίσει λοιπόν η ανάπτυξη του φόρουμ. Και εγώ θα αρχίσω να το διαδίδω στους χημικούς μηχανικούς που ξέρω.
Πάντως δεν ξέρω γενικά το στυλ του φόρουμ, αλλά στο shmmy.ntua.gr καθώς και στο shmmy.gr μπορείτε να βρείτε κάποια πράγματα στην αρχή που μπορούν να σας βοηθήσουν.
Ας πούμε εδώ:
http://shmmy.gr/index.php?p=physics
υπάρχουν όλες οι ασκήσεις των εργαστηρίων της φυσικής λυμένες. Ξέρετε ποιες λέω. Αυτές των πρώτων εξαμήνων του πράσινου βιβλίου. Άμα η νοοτροπία του φόρουμ το επιτρέπει και δεν τις έχετε ήδη λυμένες ανεβάστε τις.
Λοιπόν. Καλή αρχή και πάλι και που και που θα γράφω.

7
Για λυμένες εργασίες φυσικής είχαμε το shmmy... :P Όσο για συννενόηση, άστα... Αν ανέβαζε καμιά παράταξη τπτ καλώς, αλλιώς ό,τι φήμες κυκλοφορούσαν. Γενικώς είναι κάπως χαλαρή η κατάσταση σε εμάς...

Σχετικά με το αν θα ανεβάζουμε σημειώσεις κτλ κοίτα... Προσωπικά (προσωπικά μιλάω, δεν αφορά το forum αυτό) είμαι γενικώς κατά των έτοιμων σημειώσεων, εργασιών κτλ... Η δική μου νοοτροπία θα έλεγε να μην υπάρχουν. Όμως αν μπορούμε να κάνουμε κάποια καλή δουλειά, τότε ίσως θα έπρεπε να το κοιτάξουμε. Δεν πιστεύω όμως οτι πρέπει να είναι στις προτεραιότητες.

Θα μπορούσαμε πάντως να μαζέψουμε άλλο εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο ίσως να μην το βρίσκει κανείς τόσο εύκολα. Είναι αρχή ακόμα και χρειάζονται ιδέες! Να σημειώσω εδώ βέβαια πως μέσα στα σχέδια είναι κάποια στιγμή να φτιαχτεί και ένα portal (μάλλον θα γίνει ολόκληρη ξεχωριστή κατασκευή σε Joomla για διάφορους λόγους) το οποίο θα έχει διάφορα χρήσιμα. Ένα από τα βασικά σίγουρα θα είναι μια βιβλιοθήκη εκπαιδευτικού υλικού (και κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να μαζευτεί πολύ καλό πράγμα μέσα, να μην είναι μόνο για το θεαθήναι). Μας περιορίζουν βέβαια διάφορα περί copyright κτλ αλλά για όλα θα βρεθεί μια λύση. :)