Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 131 από madadayo not me... αν κ θα πρεπε... ασε γιατι εχουν απεργια κ τα ταξι την παρασκευη... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 12 Οκτ 2011, 11:20 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 132 από Σοφια Απόψε έχει πανσέληνο..την οποία απόλαυσα στην βραδινή μου βολτούλα..ιδανική βραδιά για βόλτα. ΠαράθεσηΤετ 12 Οκτ 2011, 11:43 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 133 από Σοφια Συναυλία της Τσαλιγοπούλου στην ΝΕΤ τώρα!! Όσοι πιστοί προσέλθετε.. ΠαράθεσηΚυρ 16 Οκτ 2011, 8:23 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 134 από ath ΑΑΑΑΑ και ώρα να γράψω κι εγώ το σχόλιό μουυυυυ! Αυτό απευθύνεται προς απανταχού παρόντες πρωτοετείς Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ! ΛΟΙΠΟΟΟΝΝΝΝΝ, μιας και έφυγα από τη σχολή και εφόσον δεν παρακολουθούσα κ' πολύ έχω έναν τόνο με σημειώσεις μαθηματικών, φυσικής, ασχμ,χημείας,σχεδίου, έναν γκαρούτσο (σε φωτοτυπίες, μην ξεφύγει παραέξω, ήταν για εκπαιδευτικόυς σκοπούς ) και άλλα τέτοια! Κρίμα είναι να τα πετάξω. Κι αφού πλέον ασχολούμαι με βιολογίες, βιοχημείες και άλλα σε βιο-κάτι, ΔΕ θα τα χρειαστώ, οπότε έλεγα να τα δώσω σε κάποιον πρωτοετή που τα θέλει, κρίμα είναι! Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα mail στο athrousi ΑΤ hotmail DOT com να του τα δώσω! Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotinit17 την Τρί 18 Οκτ 2011, 12:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: Αλλαγή μορφής email ΠαράθεσηΤρί 18 Οκτ 2011, 12:18 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 135 από madadayo waiting's killing me... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 18 Οκτ 2011, 2:19 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 136 από fotinit17 madadayo καλη επιτυχιααααα "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤρί 18 Οκτ 2011, 3:18 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 137 από madadayo εντέλει όλα ΟΚ... αν και είχα τρομερό άγχος και πριν και κατά τη διάρκεια!!!! Ευχαριστώ!!!!! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 18 Οκτ 2011, 9:27 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 138 από fotinit17 Βρέθηκε η λύση για τα σκουπίδια στο κέντρο της Αθήνας. Τα καίνε!!! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 19 Οκτ 2011, 5:39 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 139 από madadayo οι "διαμαρτυρόμενοι"? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 19 Οκτ 2011, 6:15 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 140 από fotinit17 madadayo έγραψε:οι "διαμαρτυρόμενοι"? Σύμφωνα με τους δημοσιοκάφρους (σικ!) οι "γνωστοί-άγνωστοι"... "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 19 Οκτ 2011, 6:18 pm