Re: Πρακτική άσκηση 11 από madadayo εγώ να πω κάτι έξυπνο... πιστεύετε ότι με τα νέα δεδομένα θα πάρουμε ποτέ χρήματα από πρακτική/εκδρομές κλπ? το πολύ να πουν θα τα πάρετε αναδρομικά όταν ορθοποδήσει η χώρα.. δλδ ποτέ Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 15 Οκτ 2011, 3:43 pm
Re: Πρακτική άσκηση 12 από Σοφια Η περίοδος της οικονομικής κρίσης είναι η καλύτερη περίοδος για να μας αρνηθούν τις οικονομικές απολαβές μας καθώς και κάθε άλλο δικαίωμα μας..Η προπαγάνδα βοηθάει πολύ αποτελεσματικά προς αυτό τον τομέα..Μήπως όμως ο κρυφός πόθος πολλών είναι όχι να ορθοποδήσει οικονομικά η χώρα αλλά να μετατραπούν οι πολίτες αυτής σε εξαθλιωμένους κατοίκους που θα αρκούνται σε ελάχιστες αμοιβές και θα θεωρείται δεδομένο ότι δεν έχουν δικαιώματα?? Σε κάποιες γωνιές της γης συμβαίνει αυτό! Αυτά τα χρήματα κάποια παιδιά δούλεψαν για να τα κερδίσουν κι από ότι ξέρω δεν είναι και μεγάλο ποσό. Συνεπώς εγώ θεωρώ απαραίτητο να διαμαρτυρηθούν και να τα απαιτήσουν.Κοντεύουν να μας κάνουν να θεωρούμε φυσιολογικό να ζούμε σε μια χώρα δεν προσφέρει παιδεία, υγεία, εργασιακά και άλλα δικαιώματα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο όμως! ΠαράθεσηΣάβ 15 Οκτ 2011, 4:21 pm
Re: Πρακτική άσκηση 13 από MaHaHoU Εγώ συμφωνώ στο ότι δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Αν είναι έτσι τότε όντως χάνουμε κάθε ανθρώπινο δικαίωμα είχαμε αποκτήσει τόσα χρόνια. Να τονίσω πως σ'αυτή τη διαμαρτυρία δεν θα πρεπε να παίρνουν μέρος μόνο τα παιδιά στα οποία ήδη χρωστάει χρήματα η σχολή, αλλά και οι συνάδελφοι που στο μέλλον θα κάνουν υποχρεωτική πρακτική απλήρωτοι. 6 βδομάδες, 5 εργάσιμες μέρες, 8 ώρες/μέρα= (6*5*8) 240 ώρες....χαμένες από την ζωή μας φτιάχνοντας καφέδες ή βγάζοντας φωτοτυπίες (κατά κύριο λόγο οι περισσότεροι αυτό κάνουν στην πρακτική) この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΚυρ 16 Οκτ 2011, 3:27 am
Re: Πρακτική άσκηση 14 από Σοφια Συμφωνώ απόλυτα!Δεν πρέπει να βγάζουμε την ουρά μας απέξω και εμείς οι υπόλοιποι! Πρέπει και να στηρίξουμε τα παιδιά που τώρα αδικούνται και να φροντίσουμε για το δικό μας μέλλον! ΠαράθεσηΚυρ 16 Οκτ 2011, 11:14 am
Re: Πρακτική άσκηση 15 από dhmhtrhs_xm Παίδες κατατέθηκε σήμερα στους λογαριασμούς μας η δεύτερη δόση της πρακτικής( γι αυτούς που είχαν κάνει έως το 10). Ψάξου Βαγγέλη Let all of your memories burn in the fire of oblivion Let all of your regrets burn in the fire of redemption Spoiler: showhttp://www.youtube.com/watch?v=4e16Rw9jSVw&hd=1 ΠαράθεσηΠέμ 17 Νοέμ 2011, 8:18 pm
Re: Ανακοινώσεις για την πρακτική άσκηση 16 από MakisH Καμιά ενημέρωση για την πρακτική γίνεται από κανέναν; Δηλαδή πότε κάνουμε τι, πού ψάχνουμε για πρακτική κτλ κτλ; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 10:37 am
Re: Πρακτική άσκηση 17 από madadayo όχι απ' όσο ξέρω... μόνο ερωτήσεις στη γραμματεία ή στον Βασιλακόπουλο. Αλλά γενικά η λίστα που δίνει -έδινε- η γραμματεία, κατά κύριο λόγο δεν έχει ανανεωθεί τα τελευταία χρόνια κ πολλά από αυτά δεν ισχύουν.. κατά βάση είναι "ψάξε μόνος σου". Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 11:32 am
Re: Πρακτική άσκηση 18 από MakisH Στην ιστοσελίδα της σχολής υπάρχει ειδική σελίδα για την πρακτική άσκηση τελικά. Έχει αρκετές πληροφορίες. (credit @ tim) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 11:58 am
Re: Πρακτική άσκηση 19 από fotinit17 Για να δω αν κατάλαβα καλά, πρέπει να κάνουμε αίτηση για πρακτική άσκηση στη γραμματεία η οποία γραμματεία θα μας πει πού να πάμε να δουλέψουμε ή πρέπει να πάμε να πούμε εμείς μετά στη γραμματεία πού βρήκαμε δουλειά? Επίσης, είμαι η μόνη που γέλασα όταν είδα οτι ζητάνε και ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού για τα "λεφτά" που θα πάρουμε απο τη δουλειά??? "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 01 Μαρ 2012, 3:40 pm
Re: Πρακτική άσκηση 20 από madadayo όχι απ' τη δουλειά. από το ΕΜΠ. χδ εσύ θα πεις στη γραμματεία πού θα πας... η γραμματεία το μαξ να σου δώσει μια μη-ανανεωμένη λίστα, με βιομηχανίες - χώρους εργασίας που είχε γίνει παλιότερα πρακτική... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 01 Μαρ 2012, 3:44 pm