Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 121 από ΜΑΡΙΑ νομιζω συγγραμα ειναι βιβλιο... συνεπως τομος 1 και 2 ειναι 2 διαφορετικα βιβλια! ετσι πιστευω ρωτα καλου κακου και καποιον αλλο! ΠαράθεσηΠαρ 07 Οκτ 2011, 5:16 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 122 από panos108 χαχα οκ ωραια δηλαδη θερμοδυναμικη απο 2 ή 3 θα παρουμε 1 ! ΩΡΑΙΑ .. μας εκαναν τα 3 1 People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠαρ 07 Οκτ 2011, 5:20 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 123 από Σοφια Με χαρά σας ανακοινώνω ότι η πρόταση γάμου από τον ρομαντικό μας αρχιτέκτονα έγινε και πήραμε το πολυπόθητο ναι!! Ο Λευτέρης ήταν πολύ αγχωμένος αρχικά αλλά τελικά η καλή του δέχθηκε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την πρότασή του! Να ζήσουν τα παιδιά!! ΠαράθεσηΠαρ 07 Οκτ 2011, 9:35 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 124 από madadayo panos108 έγραψε:ας ρωτήσω και εγώ κατι άσχετο , σύγγραμα θεωρείται ένα βιβλιο ή ενα συνολο ? πχ τομος 1,2 μηχανικης ρευστων ειναι 2 συγγραμματα ή ενα ? Μέχρι πέρσυ θεωρούνταν ένα σύνολο συγγραμμάτων, όπως για παράδειγμα 2 τόμοι θερμοδυναμικής. φέτος, είπαν ότι σύγγραμμα θα θεωρείται αυστηρά μόνο ΕΝΑ βιβλίο, ένας τόμος. Επίσης, νομίζω ότι το ποίημα που είχε βάλει ο Μασ ήταν το "Ποσειδωνιάται"... μπορεί όμως και να έχω μπλεχτεί και να μας το είχε αναφέρει απλά και μόνο στο αμφιθέατρο... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 08 Οκτ 2011, 9:11 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 125 από Σοφια Μάλλον στο αμφιθέατρο θα το είχε αναφέρει δεν ηταν αυτό σίγουρα.. ΠαράθεσηΣάβ 08 Οκτ 2011, 9:51 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 126 από AnastasiaN @panos108: αυτό ξανά πες το..Εγώ προτείνω να κάνουμε ομάδες για τον Εύδοξο και να παίρνει από ένα σύγγραμμα το κάθε μέλος της παρέας και να τα ενώνουμε στο τέλος..Πρακτικό? Έτσι θα έχουμε όλοι τα πολυπόθητα συγγράμματα και δε θα διαμαρτηρόμαστε ΑΔΙΚΑ ..Αυτή η χώρα μας παρέχει τόσες ευκολίες που είμαστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ..Άκου εκεί απαιτήσεις να δίνουν όλους του τόμους... Postscript: Δηλαδή αν αλλάξει η έκδοση και βγαίνουν ας πούμε συγγράμματα των 400-βάλε σελίδων θα πληρώνουμε από τη μέση και μετά? @Σοφία: λυπήσου μας με τους γάμους Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΣάβ 08 Οκτ 2011, 10:19 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 127 από Σοφια Εγώ μια απλή αναμετάδωση των γεγονότων έκανα έτσι για να ξέρουμε τελικά τι έγινε..τώρα άμα σας έπρηξα με συγχωρείται!! ΠαράθεσηΣάβ 08 Οκτ 2011, 10:35 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 128 από AnastasiaN Πλάκα σου κάνω βρε!! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΣάβ 08 Οκτ 2011, 11:32 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 129 από Σοφια Καλά θα την δεχτώ.. Πάντως αν είχα θέση εξουσίας στο forum θα είχες υποστεί κυρώσεις.. ΠαράθεσηΣάβ 08 Οκτ 2011, 11:37 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 130 από fotinit17 Ενα μικρό άτυπο poll: Πόσοι απο εσας παρά την απεργία των ΜΜΜ θα ανέβει αύριο στη λατρεμένη μας σχολή οέο? "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 12 Οκτ 2011, 9:05 pm