Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

123
Με χαρά σας ανακοινώνω ότι η πρόταση γάμου από τον ρομαντικό μας αρχιτέκτονα έγινε και πήραμε το πολυπόθητο ναι!! :D
Ο Λευτέρης ήταν πολύ αγχωμένος αρχικά αλλά τελικά η καλή του δέχθηκε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την πρότασή του! Να ζήσουν τα παιδιά!! ^^

124
panos108 έγραψε:ας ρωτήσω και εγώ κατι άσχετο , σύγγραμα θεωρείται ένα βιβλιο ή ενα συνολο ? πχ τομος 1,2 μηχανικης ρευστων ειναι 2 συγγραμματα ή ενα ?
Μέχρι πέρσυ θεωρούνταν ένα σύνολο συγγραμμάτων, όπως για παράδειγμα 2 τόμοι θερμοδυναμικής.
φέτος, είπαν ότι σύγγραμμα θα θεωρείται αυστηρά μόνο ΕΝΑ βιβλίο, ένας τόμος.
:S :S :S

Επίσης, νομίζω ότι το ποίημα που είχε βάλει ο Μασ ήταν το "Ποσειδωνιάται"...
μπορεί όμως και να έχω μπλεχτεί και να μας το είχε αναφέρει απλά και μόνο στο αμφιθέατρο...
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

126
@panos108: αυτό ξανά πες το..Εγώ προτείνω να κάνουμε ομάδες για τον Εύδοξο και να παίρνει από ένα σύγγραμμα το κάθε μέλος της παρέας και να τα ενώνουμε στο τέλος..Πρακτικό? Έτσι θα έχουμε όλοι τα πολυπόθητα συγγράμματα και δε θα διαμαρτηρόμαστε ΑΔΙΚΑ ..Αυτή η χώρα μας παρέχει τόσες ευκολίες που είμαστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ..Άκου εκεί απαιτήσεις να δίνουν όλους του τόμους...
Postscript: Δηλαδή αν αλλάξει η έκδοση και βγαίνουν ας πούμε συγγράμματα των 400-βάλε σελίδων θα πληρώνουμε από τη μέση και μετά? :tomato:
@Σοφία: λυπήσου μας με τους γάμους :o :whistle:
Einmal ist keinmal