Αρχείο: Πρωτοετής? (2011-12)

1
Γεία είμαι πρωτοετής και θα ήθελα να μάθω σε ποιο τμήμα ανήκω για να ξέρω για τα εργαστήρια . Ανήκω στο 1ο ή στο 2ο τμήμα ? Υπάρχει κάποιο link με την λίστα των φοιτητών κάθε τμήματος?

Re: Πρωτοετής?

2
Όχι ακόμα λογικά. Την πρώτη μέρα θα δηλώσετε πού θέλετε να πάτε εάν δεν χωρίζεστε αλφαβητικά.(συνήθως πάει Α-Κ,Κ-Ω)
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

3
Εμείς πέρσι είχαμε πάει όλοι μαζί την πρώτη μέρα. Μας έδωσαν τις ρόμπες μας, τα βιβλία και μας είπαν να δηλώσουμε ποιες μέρες θέλουμε να κάνουμε εργαστήριο.. :)

4
Αν θες να κανονίσεις δουλειά ή κάτι τέτοιο, έχε υπ' όψιν ότι θα ανακοινωθούν και τα εργαστήρια Φυσικής κάποια στιγμή (που δε φαίνονται στο πρόγραμμα), ουσιαστικά όποτε έχει το άλλο τμήμα χημεία, μια ημέρα της εβδομάδας ανά 2 βδομάδες αν θυμάμαι καλά. Μάλλον θα μπουν Δευτέρα πρωί και Τετάρτη πρωί (8:30-10:30).

5
Στα αμφιθέατρα τυπικά το πρώτο και δεύτερο τμήμα χωρίζονται με βάση τα επώνυμα. Παρόλα αυτά εννοείται ότι όπου θες πας. Όσον αφορά στα εργαστήρια το 1ο και 2ο τμήμα δεν αναφέρεται στο 1ο και 2ο τμήμα των αμφιθεάτρων. Έχει να κάνει με το πότε εσύ θα δηλώσεις ότι θες να έχεις εργαστήριο. Απλώς αν θες πολύ μια συγκεκριμένη μέρα γιατί πχ. δεν μπορείς την άλλη, να προσπαθήσεις να βιαστείς να γραφτείς..Σπρώξε κτλ :bleh: Πλάκα κάνω εννοείται..
Einmal ist keinmal

6
Γεια,κι εγώ πρωτοετης.Αν κατάλαβα καλά, μάθημα τη Δευτέρα δεν κάνουμε,έτσι?Απλά πάμε νωρίς και ακολουθούμε τη μάζα?
Keep Rockin'

7
Εμείς πέρσι αν θυμάμαι καλά είχαμε κάνει Φυσική και λίγο Προγραμματισμό την πρώτη μέρα. Χημεία μάλλον κάπως έτσι θα είναι...ΑΝ γίνουν γιατί έχουμε και την απεργία. Ας μην ξεχνάμε!
Einmal ist keinmal

8
Λογικά τα μαθήματα τη Δευτέρα θα γίνουν, απλώς λόγω απεργίας ΜΜΜ θα είναι λίγοι στη σχολή και τα μαθήματα θα είναι τελείως εισαγωγικά (ειδικά για τους πρωτοετείς). Εκτός και αν η φανταστική γραμματεία μας βγάλει ανακοίνωση μέσα στο ΣΚ, αμφιβάλλω αν θα αλλάξει κάτι :bleh: :whistle:
"I went numb when I learned to see..."

9
μήπως ξέρει κάποιος αν αναγνωρίζονται μαθήματα που έχεις περάσει σε άλλη σχολή εφόσον έχουν την ίδια ύλη με των χ.μ?
π.χ εγώ ήμουν πολιτικούς μηχανικούς,αλλά έκανα την ίδια φυσική,οικονομία και προγραμματισμό..υπάρχει περίπτωση να το δεχθούν οι καθηγητές και να μην χρειαστεί να τα ξαναδώσω,αφού τα έχω περάσει εκεί που ήμουν?

10
Μία φίλη μου ήταν πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και πέρασε με 10% πολιτικούς ΕΜΠ, αλλά δεν της αναγνώρισαν τίποτα..Ίσως αν σου δώσουν από το παλιό ίδρυμα κάποια βεβαίωση+αναλυτική βαθμολογία να τα αναγνωρίσουν. Πήγαινε ρώτα στη γραμματεία καλύτερα..
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.