Εγγραφές φοιτητών μεγαλύτερων εξαμήνων 1 από madadayo Οι εγγραφές των φοιτητών των μεγαλύτερων του πρώτου εξαμήνου, θα πραγματοποιηθούν μόνο ηλεκτρονικά από τις 10 έως τις 23 Οκτωβρίου 2011. Η μεταφορά αυτή πραγματοποιήθηκε λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου 2011 Θα ανέβει και η επίσημη ανακοίνωση μόλις η τελευταία ανέβει στο διαδίκτυο. Υπενθυμίζεται ότι η παραλαβή του δελτίου ειδικού εισιτηρίου δε θα πραγματοποιηθεί μέσω της γραμματείας, αλλά μέσω του ιστότοπου http://paso.minedu.gov.gr/ Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Κυρ 09 Οκτ 2011, 12:17 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά. Λόγος: Προσθήκη Συνημμένου Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One Συνημμένα ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ 2011-12.doc Εγγραφές χειμερινών εξαμήνων 2011-12 (28.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 164 φορές ΠαράθεσηΔευ 26 Σεπ 2011, 12:18 pm
Re: Εγγραφές Φοιτητών Μεγαλύτερων Εξαμήνων 2 από panos108 μπηκα σημερα εκει που εχει οδηγειες σπουδαστων και λεει , οτι ξεκινανε 24 οκτωβριου ... μου φαινεται λιγο παραλογο , γτ η ισχυς των παλαιων πασο παυει να ισχει στις 23 οκτ. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 4:14 pm
Re: Εγγραφές Φοιτητών Μεγαλύτερων Εξαμήνων 3 από madadayo panos108 έγραψε:μπηκα σημερα εκει που εχει οδηγειες σπουδαστων και λεει , οτι ξεκινανε 24 οκτωβριου ... μου φαινεται λιγο παραλογο , γτ η ισχυς των παλαιων πασο παυει να ισχει στις 23 οκτ. περίεργο... εγώ έκανα κανονικά την αίτηση. μήπως έχει να κάνει με την παράταση που δόθηκε? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 5:31 pm
Re: Εγγραφές Φοιτητών Μεγαλύτερων Εξαμήνων 4 από panos108 αιτηση για πασο εχω κανει κανονικα , απλα η εγγραφη στο νεο εξαμηνο μου λεει οτι ξεκιναει 24/10 :/ People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΚυρ 02 Οκτ 2011, 3:36 pm
Re: Εγγραφές Φοιτητών Μεγαλύτερων Εξαμήνων 5 από madadayo μάλλον θα σχετίζεται με την αλλαγή στις ημερομηνίες που έθεσε το υπουργείο για όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ... δε βλέπω κάποια άλλη αιτία.. εκτός κι αν η γραμματεία δε μου έδωσε τις σωστές ημερομηνίες. 2ο σενάριο. επειδή οι εγγραφές τελειώνουν στις 23 να υπονοεί ότι η έγκριση θα γίνει μία ημέρα μετά την τελευταία προθεσμία. Καθαρά δικά μου σενάρια... αν θες, μπορώ να ρωτήσω τη γραμματεία αύριο κατά πάσα πιθανότητα. Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΚυρ 02 Οκτ 2011, 3:46 pm
Re: Εγγραφές Φοιτητών Μεγαλύτερων Εξαμήνων 6 από ΜΑΡΙΑ τελικα ποτε γραφωμαστε???? δεν ξεκιναμε στις 3 τις εγγραφες?? ΠαράθεσηΚυρ 02 Οκτ 2011, 4:20 pm
Re: Εγγραφές Φοιτητών Μεγαλύτερων Εξαμήνων 7 από ΜΑΡΙΑ τι πατησατε μετα την ιστοσελιδα paso.minedu.gov.gr για να κανετε την αιτηση? ΠαράθεσηΚυρ 02 Οκτ 2011, 4:27 pm
Re: Εγγραφές Φοιτητών Μεγαλύτερων Εξαμήνων 8 από madadayo ΜΑΡΙΑ έγραψε:τι πατησατε μετα την ιστοσελιδα paso.minedu.gov.gr για να κανετε την αιτηση? στα δεξιά της σελίδας έχει τρία κουτάκια. το πάνω - πάνω που λέει: ΦΟΙΤΗΤΕΣ Εγγραφή στο πληροφοριακό σύστημα για αναλυτικότερες οδηγίες, δες τον επίσημο guide (link στο πρώτο post) ή στα δεξιά "κουτάκια" στο minedu.gov Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΚυρ 02 Οκτ 2011, 4:44 pm
Re: Εγγραφές Φοιτητών Μεγαλύτερων Εξαμήνων 9 από ΜΑΡΙΑ οκ καταλαβα! και τελικα γραφομαστε στις 10 ή στις 3 ΠαράθεσηΚυρ 02 Οκτ 2011, 4:55 pm
Re: Εγγραφές Φοιτητών Μεγαλύτερων Εξαμήνων 10 από madadayo από 10 μέχρι 23 είναι η ημερομηνίες που δίνουν πλέον, καθώς όλα μετατοπίστηκαν κατά μία εβδομάδα... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΚυρ 02 Οκτ 2011, 5:48 pm