Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 51 από fotinit17 Πολύ φοβάμαι οτι η εξεταστική αποχαιρέτησε εμας τους χημικούς μηχανικούς! Το θέμα είναι να ξεκινήσει τουλάχιστον το εξάμηνο σωστά και να συνεχιστεί ομαλά για πρώτη φορά. "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 21 Σεπ 2011, 1:36 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 52 από MaHaHoU Ναι οι πολιτικοί μηχανικοί ξεκινούν εξεταστική την Παρακευή...ΑΝ λέω αν εμείς ανοίξουμε την Τρίτη, μόνο σε μένα θα φαίνεται άσκοπο να ξεκινήσει η επαναληπτική 3 μέρες πριν τις 30 Σεπτέβρη που είναι η τελευταία μέρα εξέτασης (με βάση το πρώτο πρόγραμμα εννοώντας). Εντάξει αν υπολογίσουμε τη μεταφορά της πρώτης εβδομάδας της επαναληπτικής στο τέλος της είναι 9 μέρες....Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να αρχίσει όσο πιο γρήγορα το χειμερινό εξάμηνο (που προβλέπεται να το "πετσοκόψουμε") και να κανονίσουμε (κάπως) δύο διπλές εξεταστικές στις εξετάσεις του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου, από το να κάνουμε μία εξεταστική "σφηνάκι"???? この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΤετ 21 Σεπ 2011, 4:24 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 53 από MakisH Ακόμα και αν ανοίξουμε αυτή την Τρίτη (27), νομίζω θα ήταν καλύτερο να αρχίσουν τα μαθήματα νωρίτερα και να πάει η εξεταστική διπλή. Και να γίνει κανονικά η όποια πρόσθετη εξεταστική θέλουν (για τους 5+). Αυτή είναι απλώς η άποψή μου. Αν θες εκτίμηση, υποθέτω οτι (αν ανοίξουμε αυτή την Τρίτη), πιθανότατα θα γίνει μια εξεταστική-express τώρα και θα καθυστερήσει λίγο το εξάμηνο. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 21 Σεπ 2011, 4:50 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 54 από Σοφια Προσωπικά θεωρώ εντελώς άσκοπο να γίνει τελικά η εξαταστική τώρα..Έχουμε χάσει ήδη πολύ καιρό και αν τελικά γίνει και αυτή θα είναι χρονικά περιορισμένη και το εξάμηνο θα αργήσει να ξεκινήσει και τελικά τίποτα από τα δύο δεν θα γίνει σωστά. Πάντως από την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί θεωρώ ότι έρχονται αρκετά δύσκολες μέρες..Χωρίς να θέλω να φανώ απαισιόδοξη δεν προβλέπω να γίνεται ομαλά ούτε η συγκεκριμένη εξεταστική ούτε και τα μαθήματα του εξαμήνου.. ΠαράθεσηΤετ 21 Σεπ 2011, 5:09 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 55 από MaHaHoU @ Makish Τότε καλό θα είναι να μην είμαι η μόνη που θα το αναφέρει στην επόμενη Γενική συνέλευση Δεν άκουσα κάποιον άλλον να αντιλαμβάνεται το πρόβλημα της υπόθεσης χθες... この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΤετ 21 Σεπ 2011, 6:44 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 56 από fotinit17 MaHaHoU έγραψε:@ Makish Τότε καλό θα είναι να μην είμαι η μόνη που θα το αναφέρει στην επόμενη Γενική συνέλευση Δεν άκουσα κάποιον άλλον να αντιλαμβάνεται το πρόβλημα της υπόθεσης χθες... Δεν θα είσαι η μόνη που θα το αναφέρει, don't worry "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 21 Σεπ 2011, 7:21 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 57 από MakisH MaHaHoU έγραψε:@ Makish Τότε καλό θα είναι να μην είμαι η μόνη που θα το αναφέρει στην επόμενη Γενική συνέλευση Δεν άκουσα κάποιον άλλον να αντιλαμβάνεται το πρόβλημα της υπόθεσης χθες... Μίλησες στη συνέλευση χθες; (δεν ξέρω ποια είσαι) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 21 Σεπ 2011, 8:58 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 58 από MaHaHoU Οχι δεν μίλησα, αλλά αν καταφέρω να έρθω και στην επόμενη σκοπεύω να το θέσω αυτό το θέμα.(εννοούσα στις συζητήσεις με άλλους συμφοιτητές ) この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΤετ 21 Σεπ 2011, 10:02 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 59 από fotinit17 To Πανεπιστήμιο Πατρών έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση: Aγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές, Όπως γνωρίζετε, οι ημερομηνίες έναρξης-λήξης μαθημάτων και διεξαγωγής εξετάσεων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, ορίστηκαν στην υπ’ αριθ. 460/19.5.2011 συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών. Η επαναληπτική εξεταστική περίοδος του Σεπτεμβρίου λήγει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 και τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου. Είναι προφανές ότι για όσα τμήματα εξακολουθούν να τελούν υπό κατάληψη, τα περιθώρια ολοκλήρωσης της εξεταστικής περιόδου είναι μηδενικά. Οι συνεχιζόμενες καταλήψεις επηρεάζουν πλέον και την εκπαιδευτική διαδικασία του χειμερινού εξαμήνου. Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Πατρών Απ'ο,τι καταλαβαίνω πάπαλα η επαναληπτική εξεταστική και στην Πάτρα και τώρα τρέχουν για το εξάμηνο. Για εμάς έχουμε καμιά ενημέρωση? "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 22 Σεπ 2011, 7:08 pm
Re: Επαναληπτική εξεταστική 2010-11 60 από madadayo δεν νομίζω ότι υφίσταται κάποια απόφαση προς το παρόν. πόσο μάλλον να τη γνωρίζουμε... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 22 Σεπ 2011, 10:10 pm