Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Re: Γενική συνέλευση φοιτητικού συλλόγου

23
Η ΠΑΣΠ και η ΔΑΠ απέσυραν τα δικά τους πλαίσια και στήριξαν αυτό των ανεξάρτητων και είχε μαζευτεί στο αμφιθέατρο πάρα πολύς κόσμος,η ψηφοφορία διακόπηκε από τα ΕΑΑΚ(μπήκαν μέσα ΑΧΜΕΤατζήδες και έπεσαν μερικές ψιλές)ώστε να μην χάσουν λογικά και γενικά είχε πολύ ένταση και τις επόμενες μέρες!
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

25
Δε θέλω να πω δημόσια τη γνώμη μου,αλλά γενικά άμα θες να σου πω τι ακριβώς είχε γίνει τότε στείλε μου πμ.Πάντως,όντως στις Γενικές Συνελεύσεις πλέον και να έχεις να πεις κάτι δεν νομίζω ότι θα σε ακούσει κανένας.
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

26
Βασικά νομίζω οτι θα 'ταν πολύ χρήσιμο κάποια στιγμή να δημοσιευτεί το παραπάνω γεγονός, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι... :razz:Διαφωνώ επίσης με το οτι δεν θα σε ακούσει κανένας. Σίγουρα θα σε ακούσει, με ευλαβική ησυχία θα έλεγα εγώ, πάραυτα τα άτομα που πρόσκεινται σε κομματικές νεολαίες δεν πρόκειται να τα συγκινήσεις με τίποτα, ούτε να τα επειρεάσεις με καποιο τρόπο (θα σε ακούσουν πάντως). Οι απλοί φοιτητές θα σε ακούσουν και θα επιδοκιμάσουν όσο τα πράγματα βένουν ομαλώς... :lol:

Εγώ ειλικρηνά ως άμεσα εμπλεκόμενος θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να ανέβει τουλάχιστον μια παράθεση γεγονότων, αν δν θέλει κάποιος να πεί την προσωπική του άποψη πάνω στο θέμα, το γεγονός αυτό αποτέλεσε μια τομή στον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο διενεργούνται οι συνελεύσεις. Τουλάχιστον στο στάδιο παρουσίασης της original ιδέας και οχι στο στάδιο των όσων ακολούθησαν. :bleh: Εφόσον υπάρξει συμμετοχή και ειδικά οι νεότεροι φοιτητές θέλουν να μάθουν για εκείνη τη μέρα θα ήθελα να καλέσω απο τώρα τον Tim να το γραψουμε παρέα το άρθρο.
If opportunity doesn't knock... Build a door ;)

27
Όσον αφορά τα ανεξάρτητα πλαίσια τωρα 007, είναι τα μόνα που μπορούν να βάλλουν μια τάξη σε αυτή τη σχολή αν θες τη γνώμη μου. Όποιος έχει διαβασει το καταστατικο της σχολής Χημικών Μηχανικων ΕΜΠ, καταλαβαίνει πολύ καλά τι θέλω να πω. Πάραυτα, κατα το διάσημο quote απο την ταινία Boondock Saints:
Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men.

28
Μια παρατήρηση, τα οσα προαναφέρθηκαν απο τον Tim ήταν προβλήματα, αλλα λείπουν πολλά πολλά ακόμα. Σε όλους φυσικά μένει το ξύλο, αλλά το ξύλο δν προκλήθηκε αποκλειστικά απο όσα αναφέρθηκαν... όλοι είχαν βάλλει το χεράκι τους, και απο τις 2 πλευρές. Επίσης το ξύλο παίχτηκε ανάμεσα σε πολύ συγκεκριμένα άτομα... Τα υπόλοιπα εφόσον ο κόσμος που διαβάζει το forum το ζητήσει.

29
Κοίτα, κι εγώ πιστεύω στην έκθεση ανεξάρτητων απόψεων και την κατάθεση ανεξάρτητων πλαισίων ως μόνη ή τουλάχιστον βασική λύση για τα προβλήματα που μπόρεσα να παρατηρήσω, με εμπειρία μόλις μίας συνέλευσης.
Δυνητικά πιστεύω ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας σχηματισμός, σε επίπεδο παρέας όμως κι όχι παράταξης (δηλαδή που να είναι υποψήφιος στις εκλογές), όπου θα μπορούσε ο καθένας να καταθέτει τις προτάσεις του και τα άτομα αυτά να καταθέτουν κάτι σαν κοινό πλαίσιο σε κάθε συνέλευση. Αυτό βέβαια θα απαιτούσε προεργασία, αλλά το αναφέρω απλά και μόνον σαν ιδέα.
Τέλος, εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω για το γεγονός που συζητάμε. Φαντάζομαι ότι ο καθένας έχει τη δική του οπτική γωνία κι ότι η δική σου μπορεί να ενοχλήσει κάποιον ή κάποιους άλλους, αλλά δεν το θεωρώ λόγο για να μην πεις τη γνώμη σου επί του θέματος. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κανείς άλλος, έστω κι από περιέργεια, ή αν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με το να αρχίσει ο καθένας να λέει το κοντό του και το μακρύ του πάνω σε κάτι που θα πειτε, πάντως αν έχετε όρεξη θα ήθελα να μου πείτε περιληπτικά, σε προσωπικό μήνυμα, τί έγινε στην περιβόητη ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.. Μπρρρ. :shock: ( :razz: )
Kuchiki Byakuya

30
Στην προηγούμενη συνέλευση τέθηκε το θέμα της οργάνωσης των συνελεύσεων, ενώ ακούστηκε και μια άποψη που έλεγε, μεταξύ άλλων, "να εφαρμόσουμε/αναθεωρήσουμε το καταστατικό" (το οποίο υπάρχει, περίπου, εδώ). Δεδομένου ότι μοιράστηκε και φυλλάδιο με κάποιες πρώτες προτάσεις επί του θέματος, και δεδομένου οτι ειπώθηκε πως θα συζητηθεί στις επόμενες συνελεύσεις, θεωρώ οτι μάλλον υπάρχει κάποια διάθεση αλλαγής και έτσι επαναφέρω το θέμα προς συζήτηση.

Έχουν γραφτεί αρκετές απόψεις εδώ, ελπίζω να προσθέσετε τη δική σας. :)