Σε ποιες αίθουσες προτιμάτε να παρακολουθείτε μαθήματα στη σχολή μας;

Αμφιθέατρα 1 & 2
Σύνολο ψήφων: 7 (27%)
Αίθουσες 26/28/29
Σύνολο ψήφων: 9 (35%)
Αίθουσα 31
Σύνολο ψήφων: 2 (8%)
"Μικρές" αίθουσες (21-25, 27, 32-34)
Σύνολο ψήφων: 7 (27%)
Αίθουσα 12
Σύνολο ψήφων: 1 (4%)
Σύνολο ψήφων: 26

Ποιες αίθουσες προτιμάτε;

1
Πού προτιμάτε να κάνετε μάθημα στη σχολή μας και για ποιο λόγο;
Αμφιθέατρα; Αίθουσες 26/28/29; Αίθουσα 31; Μικρές αίθουσες;
Τι σας αρέσει και τι σας ενοχλεί στην κάθε μια;

Επίσης, πού προτιμάτε να γράφετε εξετάσεις; :P

Ψηφίστε στο σχετικό poll. :)

Re: Ποιες αίθουσες προτιμάτε;

3
Εμένα μου αρέσουν περισσότερο οι μικρές αίθουσες στις οποίες γίνονται μαθήματα που δεν παρακολουθούνται από πολλούς. Αυτό που με "ενοχλεί" ας πούμε στα αμφιθέατρα είναι ότι τα έδρανα βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση ενώ τριγύρω υπάρχουν πολλές αφίσες και οι τοίχοι είναι βαμμένοι. Ακόμα μερικές φορές γίνεται φασαρία λόγου του μεγάλου αριθμού των ατόμων που βρίσκονται μέσα σε αυτά..Για τους ίδιους περίπου λόγους δεν προτιμώ και τις μεγάλες αίθουσες. Οι πιο μικρές αίθουσες είναι σε καλύτερη κατάσταση κι επίσης εκεί κάνω ενημέρωση για το αγαπημένο μ εργαστήριο αναλυτικής χημείας! :clap:
Εξετάσεις γενικά προτιμώ να γράφω σε αίθουσες είτε μικρές είτε μεγάλες, είναι πιο άνετες! :)

4
μικρές αίθουσες γιατί είναι πιο ζεστές και πιο καλά διατηρημένες..καθαρές και με πολύ όμορφη θέα..(για μένα δηλαδή)... ;) τα αμφιθέατρα όταν ανάβεις θέρμανση καίνε,και όταν όχι παγώνεις..είναι βρώμικα και όταν έχουν πολύ κόσμο δεν ακούς τίποτα...οι μεγάλες αίθουσες καλές είναι αλλά όχι πολύ ''ζεστές''...αυτά νομίζω... :whistle:

5
Μ' αρέσει που η θερμοκρασία είναι ρυθμιστικός παράγοντας!!!! Θα συμφωνήσω με Σοφία και Δήμητρα! Μου αρέσουν οι μικρές αίθουσες, κυρίως γιατί υπάρχει ησυχία! Κατά βάση μπαίνουν μόνο όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν και όχι όσοι μπαίνουν για chit chatting (κυρίως λόγω της μικρής απόστασης από τον καθηγητή!).
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

6
Πραγματικά σιχαίνομαι τα αμφιθέατρα! Οι περισσότερες θέσεις είναι σπασμένες, ο χώρος για να ακουμπήσεις το τετράδιο πολύ μικρός, επομένως δεν μπορείς να βολευτείς για να γράψεις και πέφτουν όλα κάτω! Οι τοίχοι πάντα αφισοκολλημένοι και κλασικά ένα πανό να "δεσπόζει" πάνω από τον πίνακα....Επιπλέον, πάντα θα σκοντάψω σε κάποια απ' τα σκαλιά ανεβαίνοντας ή κατεβαίνοντας! Και το θέμα της θερμοκρασίας πάντα επίκαιρο! Να χαιρόμαστε βέβαια που είναι καλά μονωμένες οι οροφές και δεν μπάζουν νερά όταν βρέχει... Επίσης, αν κάθεσαι ψηλά δεν βλέπεις και δεν ακούς τίποτα!
Για την 31 δεν έχω ιδιαίτερη αντίρρηση, μόνο θεωρώ βαρετό το ανέβα-κατέβα. Κατα τ'άλλα βολική μου φάινεται όπως οι υπόλοιπες αίθουσες!
Για τη 12 ούτε λόγος...

8
εμένα πάντως... μου έπεσε το ρολόι μέσα σε ένα κενό που ήταν σπασμένο έδρανο! γύρισα όλο το αμφιθέατρο για να το βρω! και μόνο τυχαία το ανακάλυψα! δεν έπαιζε αλλιώς! btw κ η 31 δε με χαλάει... αλλά μόνο όταν είναι καλό το μάθημα (αυτό βέβαια συνεπάγεται πολύ κόσμο... ο οποίος δε χωράει)
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

9
Μόλις σήμερα επισκέφτηκα την αίθουσα 12.. :shock: Πραγματικά παιδιά μου φάνηκε φοβερά χάλια!! Παντού οι τοίχοι ήταν βαμμένοι και η γενικότερη κατάσταση της αίθουσας σε αντίστοιχα χάλια..Ευτυχώς περνούσα απλά απέξω και δεν έπρεπε να παρακολουθήσω κάποιο μάθημα εκεί. :help:Γιατί τόσος βανδαλισμός και ασυνειδησία??

10
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τα μεσαία καθίσματα στο αμφιθέατρο είναι μονίμως σπασμένα; Πέρσι φτιάξανε αν θυμάμαι καλά όλα τα σπασμένα αλλά πάλι πολλά είναι σπασμένα. Δε νομίζω ότι είμαστε και τόσο υπέρβαροι, κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει...

(ας με πείσει κάποιος ότι δεν είναι αυτό που νομίζω... Σας παρακαλώ, ελπίζω ότι δεν έχουμε πέσει τόσο χαμηλά...)