Re: Σ' αγαπάω!!!!! [Εξεταστική mode on] 11 από Σοφια Αρνί, κουλουράκια, τσουρεκάκια...Σας αγαπώ!! ΠαράθεσηΚυρ 17 Απρ 2011, 8:19 pm
Re: Σ' αγαπάω!!!!! [Εξεταστική mode on] 12 από madadayo είναι ακόμη νηστεία Σοφία... κρατήσου μία εβδομάδα! και για να μην είμαι τελείως offtopic... ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ... Σ' ΑΓΑΠΩΩΩΩ Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΚυρ 17 Απρ 2011, 10:59 pm
Re: Σ' αγαπάω!!!!! [Εξεταστική mode on] 13 από juliette22 madadayo έγραψε:είναι ακόμη νηστεία Σοφία... κρατήσου μία εβδομάδα! Τα κουλουράκια και το τσουρέκι νομίζω επιτρέπονται στη νηστεία. Προβοκάτορα madadayo, άσε τον κόσμο να φάει!!!! 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΔευ 18 Απρ 2011, 8:47 pm
Re: Σ' αγαπάω!!!!! [Εξεταστική mode on] 14 από madadayo [offtopic]το τσουρέκι είναι καθαρά πασχαλινό!!!! εγκράτεια juliette!!! όσο για κουλουράκια .. υπάρχουν 2 ειδών εγώ πάντως ως ασθενής δικαιούμαι να χεμ χεμ.. νηστέψω με κρέπα ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ σε ΛΑΤΡΕΥΩ!!! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 18 Απρ 2011, 11:45 pm
Re: Σ' αγαπάω!!!!! [Εξεταστική mode on] 15 από Σοφια Εεε φυσικά και εννοώ τα νηστισιμα κουλουρακια και τα υπόλοιπα την Κυριακή του Πάσχα!! Εάμαι άτομο που μπορεί να συγκρατηθεί!! ΠαράθεσηΤρί 19 Απρ 2011, 6:52 pm
Re: Σ' αγαπάω!!!!! [Εξεταστική mode on] 16 από fotinit17 Και για να μην ξεχνιόμαστε μιας και έχουμε εξεταστική... Πολυμερή μου σπάσατε τα νεύρα - Μία απελπισμένη φοιτήτρια "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 16 Ιουν 2011, 7:31 pm
Re: Σ' αγαπάω!!!!! [Εξεταστική mode on] 17 από Σοφια Μα καλέ fotini το μήνυμα σου δεν είναι μήνυμα αγάπης και λατρείας.. Τι έχουν τα καημένα τα πολυμερή?? ΠαράθεσηΠέμ 16 Ιουν 2011, 7:43 pm
Re: Σ' αγαπάω!!!!! [Εξεταστική mode on] 18 από fotinit17 Σοφια έγραψε:Μα καλέ fotini το μήνυμα σου δεν είναι μήνυμα αγάπης και λατρείας.. Σωστή παρατήρηση!!! Γι'αυτό το λόγο, εντελώς δημοκρατικά, μεθυσμένη απο την εξουσία της θέσης της moderator που κατέχω στο φόρουμ άλλαξα τον τίτλο του τοπικ σε "Σ'αγαπάω - Σε μισώ!!!!" Χαρ, χαρ, χαρ!!!! Σοφια έγραψε:Τι έχουν τα καημένα τα πολυμερή?? ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 16 Ιουν 2011, 7:57 pm
Re: Σ' αγαπάω - Σε μισώ!!!!! [Εξεταστική mode on] 19 από Σοφια Εξουσία Σ' αγαπωω.. Παρεμπιπτόντως καλή επιτυχία για αύριο παιδια!! ΠαράθεσηΠέμ 16 Ιουν 2011, 9:20 pm
Re: Σ' αγαπάω - Σε μισώ!!!!! [Εξεταστική mode on] 20 από MakisH Επειδή δεν υπάρχει στο YouTube, όποιος θέλει ας ακούσει το "Agapi mou" από εδώ. Το συγκρότημα λέγεται ΔΕΜΑΞΗΜΑΜ και το τραγούδι είναι καφρίλα (προειδοποιώ) . (thnx Sof!) edit: Τελικά υπάρχει και στο YouTube! Δεν χρειάζεται να διευκρινίσω από πού είναι το συγκρότημα... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 16 Ιουν 2011, 9:27 pm