Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Re: Ως πού φτάνει η εξουσία του φοιτητικού συλλόγου;

11
ligopalios έγραψε:καλές προβοκατορικες φυτιλιες βάζεις...δηθεν περι εξουσιας του συλλογου για να διαμορφωνετε κλιμα μεσα στην σχολη ενάντια στις κινιτοποιησεις...μαθετε να αγωνιζεστε για τιποτα, ολα λυμενα τα εχετε;
Όλοι είναι αξιέπαινοι που διατηρούν την ψυχραιμία τους με αυτά που λες, αλλά εγώ, που δεν είμαι ligopalios αλλά είμαι πολύ καινούργιος, δεν έχω την εμπειρία να κρατηθώ:

Ξέρεις κάτι πιο προβοκατόρικο από το να εξαπολύεις επιθετικούς, μη αιτιολογημένους ισχύρισμους, εναντίον κάποιου που ως γνωστόν χαρακτηρίζεται από ενδιαφέρον για την σχολή αυτή, τη στιγμή που εκείνος ξεκινάει μια συζήτηση που μέσα από το διάλογο έχει σκοπό να προωθήσει ένα σημαντικό πραγματικά ζήτημα;

Προσπάθησες ανεπιτυχώς να καταστρέψεις μια κουβέντα εν τη γεννέση. Αν μη τι άλλο, αν θέλουμε να μάθουν όλοι όσοι δεν έχουν λεξικό τι θα πει προβοκάτορας πρέπει να παραδίδεις ιδιαίτερα μαθήματα. Φαίνεται ότι έχεις πολυετή εμπειρία στον τομέα.

Και για να μην περιοριστώ σε αυτό που μου έδωσε το έναυσμα να γράψω, δηλαδή στην προβοκατόρικη και φασιστική σου τακτική που επεδίωξε να υποσκάψει την ελευθερία του λόγου, να συμπληρώσω ότι αυτό το θέμα κάθε άλλο παρά άκυρο είναι. Είναι πέρα για πέρα αλήθεια ότι ο φοιτητικός σύλλογος σφετερίζεται δικαιώματα και εξουσίες που δεν του ανήκουν. Α, και για να σε ενοχλήσω και λίγο περισσότερο από όσο σε έχω ήδη, ναι, μία από αυτές είναι η εξουσία που δεν έχει ως προς το να κλείνει τη σχολή.

Όχι για να αγωνιστεί. Για να παριστάνει ότι αγωνίζεται και να φαντάζει ήρωας στον περιορισμένο ορίζοντα εκείνου και τον ομοϊδεατών του.

Τώρα πες με προβοκάτορα και φασίστα, το περιμένω. :T:
To trolls: Get a life and stop trying to boost your ego by annoying or trying to put others down.