Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 11 από madadayo θες να μου πεις σε ποια μαθήματα αναφέρεσαι, να σου πω ποιο βιβλίο παίρναμε πριν τον εύδοξο και αν ήταν καλό? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 17 Μαρ 2011, 1:49 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 12 από ella Στη μηχανική φυσικών διεργασιών 2 και στη μηχανική χημικών διεργασιών 1. Στα ΜΦΔ 2 είχε 2 επιλογές ( η μία με 2 βιβλία και η άλλη με 1) και στα ΜΧΔ 1 είχε πάλι 2 επιλογέσ με ένα βιβλίο η κάθεμία (το ένα από εκδόσεισ τζιόλα και το άλλο ξένο εκδόσεις levenspiel νομίζω). ΠαράθεσηΠέμ 17 Μαρ 2011, 1:54 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 13 από fotinit17 ella έγραψε:Παιδιά στο 6ο εξάμηνο μόνο 2 βιβλία έχουμε να επιλέξουμε. Σωστά?? Θα επιλέξουμε τα βιβλία των αντίστοιχων καθηγητών?? Γιατί δεν θυμάμαι τι είχε ειπωθεί στο μάθημα. Για το 6ο εξάμηνο όπως παρατήρησα για τα περισσότερα μαθήματα δεν υπάρχει επιλογή για βιβλίο. Για τα ΜΧΔ αν παρατηρήσεις (και αν θυμάμαι καλά) έχει τις ίδιες επιλογές για ΜΧΔ Ι και ΜΧΔ ΙΙ. Επίσης, στα ΜΦΔ ΙΙ, η δεύτερη επιλογή που έχει είναι ένα βιβλίο που μοιράζεται ως μοναδική επιλογή σε ένα μαθημα επιλογής του 7ου εξαμήνου. Καλυτερα ας μας κατατοπίσει κάποιος απο μεγαλύτερο εξάμηνο γιατί και εγώ 6ο είμαι και αρκετά μπερδεμένη "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 17 Μαρ 2011, 1:59 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 14 από MakisH Λες για το "Φυσικές Διεργασίες" του Ασσαέλ. Δεν είναι επιλογής το μάθημα αλλά στην κατεύθυνση του σχεδιασμού (Μηχανική και Ανάπτυξη Διεργασιών). ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 17 Μαρ 2011, 2:07 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 15 από madadayo Ο levenspiel είναι ένα βιβλίο που πρέπει να είναι στο ράφι καθενός χμ! (φοιτητή at least). Εμείς το παίρναμε στα ΜΧΔ ΙΙ ενώ στα Ι είχαμε μόνο τις σημειώσεις το Φιλιππόπουλου. Οπότε προτείνω να πάρεις κ τα 2 βιβλία. ένα το ένα εξάμηνο ένα το άλλο. Επίσης, στα ΜΦΔ ΙΙ δεν είχαμε πάρει βιβλίο. οπότε, αν σου δίνει δυνατότητα επέλεξε ένα ακόμη! (αν δεν πας σχεδιασμό, θα σου μείνει ένα βιβλίο) Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 17 Μαρ 2011, 2:18 pm
Re: Εύδοξος: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συγγραμμάτων 16 από fri_kahl Στα μαθηματικά 4 ποιά απο τις 3 επιλογές είναι η καλύτερη? Προσοχή στα greeklish παρακαλώ Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotinit17 την Πέμ 17 Μαρ 2011, 3:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: Μετατροπή απο greeklish ΠαράθεσηΠέμ 17 Μαρ 2011, 3:04 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 17 από MakisH Καταρχάς η επιλογή 3 δεν καλύπτει το κομμάτι πιθανότητες-στατιστική (από ό,τι φαίνεται), οπότε απορρίπτεται... Στην επιλογή 2, το βιβλίο της Αριθμητικής Ανάλυσης δεν μου άρεσε καθόλου (αυτό μας δίνανε υποχρεωτικά πέρσι). Πολύ "στεγνό" παιδαγωγικά. Από τα συνηθισμένα βιβλία της "παλιάς σχολής". Για τις πιθανότητες δεν γνωρίζω. Στην επιλογή 1, το βιβλίο της Αριθμητικής Ανάλυσης μου άρεσε πάρα πολύ! Το είχα βρει από τους πολιτικούς μηχανικούς και κατάλαβα ιδιαίτερα εύκολα πολλά πράγματα που με ταλαιπωρούσαν καιρό. Έχει πολλά τυπογραφικά λάθη (η έκδοση που είχε πέσει στα χέρια μου), αλλά τα γράφει ιδιαίτερα κατανοητά. Διαβάζεται "νεράκι". Το βιβλίο των πιθανοτήτων είναι αυτό που μας δίνανε. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, καλύτερο όμως από το βιβλίο της αρ. ανάλυσης που μας είχαν δώσει (της επιλογής 2). Εξ'άλλου, αν παρακολουθείς, θα έχεις στο τέλος πολύ καλές σημειώσεις και δεν χρειάζεται να διαβάσεις κάτι άλλο (για τις εξετάσεις τουλάχιστον). Τα εξηγεί αρκετά καλά ο Κουκουβίνος στο μάθημα (κατά τη γνώμη μου) και τη θεωρία τη γράφει αρκετά οργανωμένα στον πίνακα. Συνεπώς, προτείνω επιλογή 1 εγώ. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 17 Μαρ 2011, 4:29 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 18 από fotinit17 Μήπως ξέρει κανείς να μου πει ποιά είναι η πρώτη επιλογή στο "Εύδοξος" για τα ΜΧΔ Ι? Εκδόσεις Τζιολας αν δεν κάνω λάθος... "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΣάβ 19 Μαρ 2011, 12:48 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 19 από madadayo Είναι το: "Μηχανική χημικών αντιδράσεων και σχεδιασμός αντιδραστήρων" του Fogler Scott H. προ ευδόξου δε δινόταν κανένα σύγγραμμα για το μάθημα ενώ η επιλογή 2 (ακα Levenspiel) δινόταν στα ΜΧΔ ΙΙ Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 19 Μαρ 2011, 5:07 pm
Ποιο βιβλίο να διαλέξω στα Μαθηματικα 4 ?? 20 από koukos Ποιο βιβλίο πρότεινε ο καθηγητής? Παρεπιπτόντως έχει αλλάξει καθηγητή το μάθημα?? edit by MakisH: Το παρόν post αναφέρεται στο μάθημα "Μαθηματικά IV". Είχε δημιουργηθεί νέο topic στην αντίστοιχη κατηγορία, το μετέφερα εδώ. Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Τετ 30 Μαρ 2011, 5:15 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά. Λόγος: Μετακίνηση και προσθήκη διευκρίνισης ΠαράθεσηΤετ 30 Μαρ 2011, 5:11 pm