Re: Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων 11 από chris1982 και σε μενα το ιδιο η εγγραφη περαστηκε κανονικα αλλα σε αναμονη η δηλωση μαθηματων!!τι παιζει τωρα??? ΠαράθεσηΠέμ 03 Μαρ 2011, 4:22 pm
Re: Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων 12 από fotinit17 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αρκετές φορές έχει γίνει και σε εμένα αυτό. Στις επόμενες μέρες λογικά θα σου έρθει το mail απο τη γραμματεία και για τη δήλωση μαθημάτων "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 03 Μαρ 2011, 6:53 pm
Re: Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων 13 από thanos5002 Παιδιά, μπορώ να δηλώσω τώρα κάποια μαθήματα (π.χ. τα υποχρεωτικά) και να υποβάλλω την αίτηση και αργότερα τα υπόλοιπα μαθήματα (π.χ. επιλογής) ή πρέπει όλα μαζί;; ΠαράθεσηΠαρ 04 Μαρ 2011, 3:48 pm
Re: Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων 14 από tim Δηλώνεις όσα θες θεωρητικά,αλλά τις προσθήκες λογικά τις κάνεις σε μορφή διόρθωσης της παλιάς σου αίτησης.Δεν υποβάλλεις 2 ξεχωριστές δηλαδή! People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΠαρ 04 Μαρ 2011, 4:06 pm
Re: Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων 15 από thanos5002 Διορθώσεις λοιπόν γίνονται κανονικά ηλεκτρονικά σύμφωνα με τις ημερομηνίες.. ΠαράθεσηΠαρ 04 Μαρ 2011, 4:11 pm
Re: Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων 16 από thanos5002 Μπορεί κάποιος δευτεροετής και πάνω να μου πει ποιο μάθημα επιλογής μαζεύει περισσότερο κόσμο στο δεύτερο εξάμηνο?? ΠαράθεσηΠέμ 17 Μαρ 2011, 3:50 pm
Re: Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων 17 από fotinit17 thanos5002 έγραψε:Μπορεί κάποιος δευτεροετής και πάνω να μου πει ποιο μάθημα επιλογής μαζεύει περισσότερο κόσμο στο δεύτερο εξάμηνο?? Στο 2ο εξάμηνο θυμάμαι είχα πάρει τα "Ειδικά Κεφάλαια Ανόργανης Χημείας" το οποίο ήταν αρκετά ενδιαφέρον σαν μάθημα και είχε και εργασία στο τέλος που σε βοήθαγε στον τελικό βαθμό. Το είχαν δηλώσει κάμποσοι το συγκεκριμένο μάθημα, αλλά λίγοι (ως συνήθως) βρίσκονταν στις διαλέξεις. Απ'ότι θυμάμαι, και η μακροοικονομία, αλλά και τα παιδαγωγικά μαζεύουν κόσμο. Βέβαια, μπορεί να τα δηλώνουν πολλοί, αλλά δε ξέρω πραγματικά πόσοι τα παρακολουθούν. Ελπίζω να βοήθησα "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 17 Μαρ 2011, 3:57 pm
Re: Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων 18 από madadayo αν δε με απατάει η μνήμη μου... πρέπει να είναι η "οικονομία". Αλλά αυτά είναι σχετικά και αλλάζουν από εξάμηνο σε εξάμηνο! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 17 Μαρ 2011, 4:05 pm
Re: Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων 19 από panagiota Η επόμενη εξεταστική ποτε υπολογίζεται περίπου? ΠαράθεσηΤετ 23 Μαρ 2011, 12:25 pm