Πρόγραμμα μαθημάτων εαρινών εξαμήνων 2010-11

1
Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση στην σελίδα της σχολής:
Πρόγραμμα εαρινών εξαμήνων 2010-2011 έγραψε:Στο συνημμένο αρχείο παρουσιάζεται το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Εαρινού Εξαμήνου της Σχολής μας. Οι διδάσκοντες και οι αίθουσες διδασκαλίας θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση της Γραμματείας της Σχολής.

Τα μαθήματα, με βάση την παράταση των 2 εβδομάδων που δόθηκε από την Σύγκλητο του ΕΜΠ, θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Πρόγραμμα εαρινών εξαμήνων 2010-11 (προτεινόμενο)
edit by MakisH:

Ανακοινώθηκε το τελικό πρόγραμμα μαθημάτων. Δείτε το εδώ.

Κατεβάστε μια εποπτική μορφή του προγράμματος από εδώ. Θα σας αρέσει! :D

Re: Πρόγραμμα μαθημάτων εαρινών εξαμήνων 2010-11

2
Πολυ ενδιαφερον, επιτελους αποφασισαν να βγαλουν το προγραμμα σε νορμαλ μορφη, κατα ωρες και οχι κατα μαθηματα!
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

3
Κι εγώ χάρηκα, αν και έχω μια υποψία ότι όταν ανακοινωθεί το τελικό θα είναι στην προηγούμενη μορφή... Δύσκολο να βολέψεις και την πληροφορία "Διδάσκοντες-Τμήματα-Αίθουσες" σε αυτή τη μορφή...

Αρκετά θετικό βήμα πάντως αν παραμείνει έτσι! :T:
Και θα μπορούσε κάποιος αν έχει όρεξη να το κάνει λίγο πιο περιποιημένο σε αυτή τη μορφή. Αν και θέλει πολλή δουλειά...

7
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι γίνεται κατά το δυνατόν προσπάθεια να μην χαθεί άλλος χρόνος. Γιατί αν χρειαστεί και το εαρινό εξάμηνο παράταση τη βάψαμε...

Επίσης η εξεταστική δεν τελειώνει για όλα τα εξάμηνα στις 3 Μάρτη. Αυτό ισχύει μόνο για το 1ο εξάμηνο (για τα μαθήματα επιλογής) και για το 9ο εξάμηνο (που δεν υπάρχει και τόσο μεγάλο πρόβλημα αν καθυστερήσει το 10ο εξάμηνο, αφού δεν είναι εξάμηνο μαθημάτων). Εμένα απλώς μου φαίνεται λίγο δύσκολο να ξεκινήσει τη Δευτέρα, καθώς 8:30-15:00 εξετάζονται μαθήματα που έχουν δεσμεύσει αίθουσες διδασκαλίας. Πιο εφαρμόσιμο φαίνεται να αρχίσουν τα μαθήματα την Τρίτη 1 Μαρτίου.

Πάντως δε λέω, θα μου άρεσε πολύ να είχαμε λίγες μέρες διακοπών μετά την εξεταστική, αλλά δε νομίζω πως έχουμε την πολυτέλεια να παρατείνουμε κι άλλο το εξάμηνο. :)

9
Αναρτήθηκε κεντρική ανακοίνωση για την έναρξη του εαρινού εξαμήνου για κάθε σχολή. Σύμφωνα με αυτήν, το εαρινό εξάμηνο για τη σχολή μας θα ξεκινήσει την Τρίτη 8 Μαρτίου. Σημειώστε πως η σχετική απόφαση αναμένεται να οριστικοποιηθεί στη συνεδρίαση της Συγκλήτου στις 4 Μαρτίου.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση εδώ.

10
Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, αν και λογικά θα μας πονέσει το καλοκαίρι χαίρομαι για τις 10 μέρες διακοπές που θα έχουμε..Επομένως η προηγούμενη ανακοίνωση της σχολής δεν ισχύει σωστά?
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.