Re: Τεχνικές Σχεδιάσεις (2010-2011)

32
[offtopic]
Με αυτά και αυτά μου ήρθε αυτή η σκηνή στο μυαλό :rofl:

Εχυαριστώ πολυ παιδιά :T:
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

33
007 έγραψε:Γινόταν όμως πολύ πιο κατανοητό σε σχέση με το δικό μου... Έχεις μπει στο πνεύμα του μηχανικού εσύ! :razz:
Ρε φιλε τοσες ζωες εχω στα χερια μου !!! Ξερεις ποσα σουβλατζιδικα ανατινάσονται ;;;;; :P ;) ( εσωτερικο αστειο)

@ BrAVeSirRObin
:lol: :lol: Πάντως δεν κάνεις την τομή όπως εκει που λέει "This is yoyr wife" :P

Υ.Γ. Βασικα ειναι το mainpoint του ποσταρισματος αλλα anyway :
ΤΕΜΑΧΙΟ 2
1) Εκει που λεει για τις 4 οπες με ακτινες 15 χιλιοστων ειναι σιγουρα σωστο ; Γιατι στην κατασκευη της κατοψης το 18 του εξωτερικου καμπυλου τμηματος και η εσωτερικη οπη βρισκονται υπερβολικα κοντα σε σχεση με το δοθεν σχημα . Θα εβγαζε περισσοτερο νοημα αν ηταν 4 οπες των 7,5 χιλιοστων.
2) Σχετικα με την επιμαχη προοψη ημιτομης, εχει καταλαβει κανεις πως ακριβως θα γινει ; Με βαση τα παραδειγματα το εποπτικο Χ του παρατηρητη τουλαχιστον στην προοψη θα επρεπε να ειναι προσανατολισμενο ωστε το βλεμμα του να πεφτει στο ενα απο τα δυο γραμμοσκιασμενα επιπεδα και οχι στην τομη των δυο επιπεδων.
Θα χορέψετε ...

34
1)Νομιζω το 15 ειναι οντως διαμετρος και οχι ακτινα(καλα υποψιαστηκες δηλαδη)

2)Η προοψη ημιτομης δεν εχει καμια σχεση με το πως το εχει κοψει αυτος, η τομη που σου δειχνει ειναι μονο για να δεις οτι ο κεντρικος κυλινδρος δεν ειναι διαμπερης.
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

35
Αχααααα, τωρα βγαζει νοημα !!!
Αρα σχετικα με το δευτερο πως ακριβως θα πρέπει να σχεδιαστει η ημιτομη ;;; Θα πρέπει να κοψω το κατω δεξι τεταρτο της κατοψης και να παραστησω την προοψη ;;;
Παντως γενικα δυσκολακι το δευτερο, ειδικα π.χ. στο θεμα τον εναλλασομενων καμπυλοειδών τμημάτων δεν εχουμε διευκρινίσει αν διαχωρίζουμε με παχιά συνεχή το σημείο οπου αλλάζει η καμπυλοτητα ανα κομματι.
Θα χορέψετε ...

36
Ακριβως. Κοβεις το δεξι τεταρτο.
Τωρα το αλλο με τις καμπυλες και ποτε μπαινουν οι γραμμες δεν μας το ειχε διευκρινισει ιδιαιτερα.Και βασικα τωρα που το σκεφτομαι δεν καναμε τιποτα περιεργες καμπυλες, μονο κατι λειανσεις.
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

37
Thanks Περικλη !!!
Λοιπον guys εχω τελειώσει τα σχέδια, δν γνωριζω κατα πόσο ειναι σωστα, αν θελετε (κ επιτρεπεται) μπορω να τα βγαλω καμια φωτο και να τα ανεβασω.
Θα χορέψετε ...

39
Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του μαθήματος από λάθος(κυριολεκτικά) διαπίστωσα ότι έχει αναρτηθεί το 4ο προς εκπόνηση θέμα. Καμία ιδέα; Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο και έχει καταληκτική ημερομηνία παράδοσης 14/12/2010. Για δείτε κι εσείς..
Kuchiki Byakuya