Re: Αρχές κυτταρικής Βιολογίας & Βιοχημείας (2010-11)

12
Το πιο πιθανό είναι να γίνει η πρόοδος στις 6/12.Την επόμενη Δευτέρα (13/12) πολλά παιδιά θα λείπουν με τις παρατάξεις οπότε και είναι μάλλον απίθανο να γράψουμε τότε.Εγώ ρώτησα τον Χριστακόπουλο και μου είπε ότι: αφενός θα μας δώσει ένα χρονικό περιθώριο να αποφασίσουμε πότε μπορούμε/θέλουμε να γράψουμε, και αφετέρου, ότι δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει η πρόοδος κάποια Δευτέρα, αλλά μπορούμε να διαλέξουμε εμείς την μέρα. :o
Προσωπικά, προτείνω την Δευτέρα 20/12 ή την προηγούμενη Παρασκευή 17/12... :)

13
Μην ξεχνάς ότι έχουμε να γράψουμε και δεύτερη πρόοδο... Πάντως έχουμε χάσει αρκετά μαθήματα, οπότε ίσως να ήταν και καλύτερο να ρίξουμε περισσότερη ύλη στην πρώτη πρόοδο και λιγότερη στη δεύτερη. Τι λες;

14
Αυτό που είπε ο κ. Χριστακόπουλος είναι ότι εκείνος υπολογίζει να ολοκληρώσει την ύλη του μέσα στις 2 επόμενες βρομάδες. Επομένως γι' αυτό αναφέρθηκε στις 6/12. Όμως είπε ότι εξαρτάται και από την κα. Μαρκοπούλου, η οποία λόγω του ατυχήματος θα καθυστερήσει να ολοκληρώσει την ύλη της.

15
Κοίτα, (Μάκη) η δεύτερη πρόοδος μπορεί να γραφτεί και την πρώτη εβδομάδα μαθημάτων του Ιανουαρίου (αφού πριν τον Φεβρουάριο έτσι όπως πάμε, δεν θα έχουμε εξεταστική!).Δεν με πολυενδιαφέρει η ύλη, αφού αν είναι περισσότερη στην πρώτη πρόοδο θα είναι λιγότερη στην δεύτερη και τούμπαλιν.Αυτό που με νοιάζει είναι να μην αποφασιστεί να γράψουμε μεταξύ των ημερών 9-13/12!Το θέμα είναι ότι αφού η Μαρκοπούλου έσπασε το χέρι της (τώρα βρήκε :? )ο μόνος υπεύθυνος είναι ο Χριστακόπουλος, οπότε όποια συνεννόηση 8α πρέπει να γίνει μαζί του.
Προς Kate (και άλλους λοιπούς):
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα αν στην πρόοδο θα βάλουν θέματα και οι δυο...Ακούγεται ότι στην πρώτη πρόοδο βάζει θέματα ο ένας από την ύλη του και στην δεύτερη ο άλλος από την άλλη ύλη!Ας με ξεμπερδέψει κάποιος.... :o

18
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς,αλλά νομίζω για Μαρκοπούλου Πρωτεϊνες-Υδατάνθρακες(μη ρωτήσεις από που..Άλλοι λένε απο τις σημειώσεις της,άλλοι από McMurry διάφορα ακούω..) και για Χριστακόπουλο νομίζω κεφάλαια 13-14 ή 2-3+13-14..
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

20
Η ύλη δεν έχει ανακοινωθεί από κανέναν επίσημα. Στην ουσία η ύλη του Χριτακόπουλου είναι ό,τι μας έχει κάνει, τα οποία βρίσκονται στις διαφάνειες που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του μαθήματος και για τη Μαρκοπούλου: πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, ένζυμα και νουκλεϊκά οξέα. Από αυτά βέβαια, έχει παραδόσει μόνο τις πρωτεΐνες και κάποια για τους υδατάνθρακες. Γι' αυτό η ύλη θα εξαρτηθεί από τι άλλο θα παραδόσει όταν επιστρέψει.