Αυτό το εξάμηνο θα γίνω καλύτερος! Μα ναι σου λέω! Αλήθεια! 1 από MakisH Προειδοποίηση! Το άρθρο αυτό περιέχει ασύστολα ψέματα, τα οποία δεν ακούμε πρώτη φορά Άλλη μια εξεταστική έφτασε (φτάνει) στο τέλος της και ακολουθεί αμέσως μετά ένα ολοκαίνουργιο εξάμηνο για όλους μας. Πολλοί λέμε: "αυτό το εξάμηνο θα τα πάω καλύτερα! Θα παρακολουθώ όλα τα μαθήματα! Θα κάνω περισσότερες ασκήσεις! Δεν θα περιμένω πάλι τελευταία στιγμή να διαβάσω μέσα στην εξεταστική!" Συνήθως αυτό συνοδεύεται και από μια έκρηξη φιλότιμου την πρώτη εβδομάδα, τις πρώτες μέρες ή έστω τις πρώτες ώρες κάθε εξαμήνου... Έτσι, για να ντραπούμε λίγο τους εαυτούς μας, γράψτε δημοσίως τους στόχους σας για αυτό το εξάμηνο και να δούμε αν θα τους τηρήσουμε. Γιατί scripta manent, ενώ τα παχιά λόγια φεύγουν... Τα δικά μου παχιά λόγια για αυτό το εξάμηνο είναι ότι θα παρακολουθώ κάθε μάθημα, όσο και αν με εκνευρίζει κάποιο σε επίπεδο αντικειμένου ή διδάσκοντα, θα φροντίζω να είμαι στην ώρα μου την πρώτη ώρα και θα πηγαίνω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα στη βιβλιοθήκη για να διαβάσω τουλάχιστον τις σημειώσεις μου από όσα έχω παρακολουθήσει εκείνη την εβδομάδα. Επίσης θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ σε κάθε μάθημα και να μην στείλω κανένα για Σεπτέμβρη, γιατί η εξεταστική του Σεπτέμβρη είναι μισητή Γιααααα πείτε τώρα και τα δικά σας... Είπαμε, τα γραπτά μένουν, τα παχιά λόγια φεύγουν... Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nick Rss την Τετ 29 Σεπ 2010, 3:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: Ο σεβασμός στον αναγνώστη :P ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 29 Σεπ 2010, 3:21 pm
Re: Αυτό το εξάμηνο θα γίνω καλύτερος! Μα ναι σου λέω! Αλήθε 2 από Nick Rss Εγώ πριν δώ τους διδάσκοντες δεν πέρνω θέση, γιατί δεν μου αρέσουν τα ψέματα Edit: Και όχι, δεν διατίθομαι να εμπιστεύομαι τις πολύτιμες ώρες μου σε διδάσκοντες που δεν το αξίζουν... Επι του θέματος θα ακολουθήσει σχετικό άρθρο - Requiem για καθηγητή ο οποίος σταματάει να διδάσκει απο φέτος στη σχολή μας If opportunity doesn't knock... Build a door ΠαράθεσηΤετ 29 Σεπ 2010, 3:52 pm
Re: Αυτό το εξάμηνο θα γίνω καλύτερος! Μα ναι σου λέω! Αλήθε 3 από αϊ-ο 8 εξάμηνα τώρα, τα ίδια λέω...ααααχχχχχ... In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΠέμ 30 Σεπ 2010, 1:08 am
Re: Αυτό το εξάμηνο θα γίνω καλύτερος! Μα ναι σου λέω! Αλήθε 4 από juliette22 Λοιπόν, εγώ δεν υπόσχομαι ότι θα παρακολουθώ ανελλιπώς τους καθηγητές. Ανάλογα με το αν με εμπνέουν. Όμως θα προσπαθήσω να διαβάζω μέσα στο εξάμηνο, εφόσον θα έχω τα βιβλία από νωρίς, και να ξεκινήσω νωρίς το διάβασμα για τα 2 μαθήματα που χρωστάω και θα τα δώσω το Φλεβάρη. 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΣάβ 02 Οκτ 2010, 2:46 am
Re: Αυτό το εξάμηνο θα γίνω καλύτερος! Μα ναι σου λέω! Αλήθε 5 από MakisH Πρώτη μέρα σήμερα... Πολύς κόσμος που είχαμε να δούμε πολύ καιρό.... Δεύτερη μέρα αύριο... Τι πιστεύετε λοιπόν; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 05 Οκτ 2010, 12:16 am
Re: Αυτό το εξάμηνο θα γίνω καλύτερος! Μα ναι σου λέω! Αλήθε 6 από dimitra Χμμμμμ ...Για να μην λέμε και μεγάλα λόγια...απλά..δε θέλω ούτε ένα μάθημα για το Σεπτέμβρη!!!!!!!!!!!!! ΠαράθεσηΤετ 06 Οκτ 2010, 12:26 am