[8ο] Ορθολογική και Αειφορική Διαχείριση Ενέργειας (2017-18)

1
Το μάθημα φέτος το ανάλαβε ο κύριος Βουτσάς οπότε από ότι μας είπε θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στον τρόπο διδασκαλίας.
Δευτέρα- Παρασκευή σύμφωνα με το πρόγραμμα θα διδάσκεται θεωρεία σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Τετάρτες θα γίνονται εργαστήρια στο PC Lab. Τα εργαστήρια θα τα κάνει το προσωπικό που εργαστηρίου θερμοδυναμικής. Μετά από κάθε εργαστήριο θα δίδεται εργασία για το σπίτι η οποία από ότι κατάλαβα θα παραδίδεται και θα εξετάζεται προφορικά. Οι εργασίες θα γίνονται στα λογισμικά (excel, mathcad, aspen hysys), το λειτουργικό που έδινε ο κύριος Ασημακόπουλος δεν θα χρησιμοποιηθεί φέτος. Το εργαστήριο δεν είναι υποχρεωτικό ωστόσο ο κύριο Βουτσάς πρότεινε να το παρακολουθήσουμε καθώς αυτό θα βοηθήσει στην κατανόηση και εμπέδωση της ύλης καθώς και στον βαθμό. Το εργαστήριο θα μετράει 50% και άλλο 50% η τελική εξέταση. Ο βαθμός του εργαστηριού θα υπολογίζεται μόνο εάν γράψει κανείς πάνω από το 3.5/10 στην τελική εξέταση. Παρόμοια δηλαδή με την θερμοδυναμική.

Re: [8ο] Ορθολογική και Αειφορική Διαχείριση Ενέργειας (2017-18)

2
Έχουμε καμία ιδεα αν μπορουμε να κανουμε τις ασκησεις του εργαστηριου χωρις να παρακολουθουμε (δλδ αν θα παιρνουν παρουσιες κτλπ?)
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”

Re: [8ο] Ορθολογική και Αειφορική Διαχείριση Ενέργειας (2017-18)

5
Papajim202 έγραψε:Έχουμε καμία ιδεα αν μπορουμε να κανουμε τις ασκησεις του εργαστηριου χωρις να παρακολουθουμε (δλδ αν θα παιρνουν παρουσιες κτλπ?)
Στα εργαστήρια θα λαμβάνονται παρουσίες οπότε χρειάζεται η παρακολούθηση για να παραδώσει κάποιος εργασία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonyd την Τρί 27 Φεβ 2018, 11:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.