[9ο] Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων (2017-18)

1
Γεια σας παιδιά, προσπαθώ να ανεβάσω τις δικές μου σημειώσεις απο πέρυσι αλλά δεν με αφήνει λόγω του οτι τα αρχεία είναι αρκετά μεγάλα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να μου πει πως μπορώ να τα ανεβάσω στο φορουμ :D. Ευχαριστώ!!!

Re: [9ο] Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων (2016-17)

2
Καλησπέρα! Δοκίμασε να συμπιέσεις τα αρχεία. Σε αυτή την ιστοσελίδα (https://smallpdf.com/) μπορείς να επιλέξεις "compress PDF" και το μέγεθος των αρχείων μειώνεται σημαντικά.
Και για τις αποφάσεις,/ σ' εκείνες τις στιγμές της ανυπολόγιστης δύναμης μας,/ κανείς δεν πήρε την ευθύνη ύστερα από την ήττα.
Κι όχι γιατί δεν μετρήσαμε κόστη, συνέπειες ή απώλειες,/ αλλά ήτανε τέτοιες οι επιθυμίες/ που όλα τα δικαιολογήσαμε.

Re: [9ο] Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων (2016-17)

5
Despina!! έγραψε:Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος αν η εξέταση γίνεται με ανοιχτές σημειώσεις (εκτός απο βιβλία που το αναφέρει)!!!
ναι και με σημειώσεις. Αν και στο κομμάτι της κ. Τζια θα πρότεινα απλά να κλείσεις τα βιβλία και τις σημειώσεις και να εμπιστευτείς λίγο περισσότερο το ένστικτο σου... απλά θα χάσεις χρόνο ψαχνοντας τις λύσεις μέσα στο βιβλίο :P
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: [9ο] Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων (2016-17)

6
χαχαχα διαισθητικά φαντάζομαι θα φτάσω στο αποτελεσμα,με προσευχές, μηνύματα στο σύμπαν κ δεν συμμαζεύεται , κατάλαβα σαν το 8ο ενα πράγμα!! αν δεν μπορέσω να συμπληρώσω τα ερωτήματα με αυτές τις σημειώσεις τότε κανεις δεν μπορεί διότι ήταν ακριβώς τα λόγια της copy και paste....#praying

Re: [9ο] Σχεδιασμός Βιομηχανιών Τροφίμων (2017-18)

7
Θέματα φλεβάρη 2018

Πρώτα το κομμάτι της ωραιοπούλου. Πρώτη άσκηση με παστερίωση ψηλοαπλή να βρεις το SV χρησιμοποιώντας το πινακάκι του Schumbo. Δεύτερη με ξήρανση με κατάψυξη, ζήταγε τελική υγρασία, σου έδινε διάφορα δεδομένα και χρησιμοποιώντας τους τύπους σελ 321 και το διάγραμμα σελ 319 έβγαζες μια διακρίνουσα του Χ από τον τύπο 10.58 και μετά έβρισκες το w. Τρίτη ήταν με υπερδιήθηση γάλα που έχει γνωστές συγκεντρώσεις αρχικά πρωτεινων και υδατανθρακων. Για τις πρωτεινες σου εδινε R=0,9 και ηθελε συγκεντρωση πρωτεινων στο διηθημα και το συμπηκνωμα, για τους υδατανθρακες δε σου εδινε κατι και απανταγες θεωρητικα με βαση αυτα που ειχες κανει στο πειραμα λογικα.

Τζια
Πρώτη άσκηση κατι ακυρο με haacp, ηθελε κρισιμους παραγονες, κινδυνους κτλπ. Δευτερη σου εδινε X-R chart ( απο SPc ) και ηθελε σχολιασμο. Τριτη ηθελε διαγραμμα κατεψυγμενου ζυμαρικου και μετα να το καταταξεις ως προς A-F κινδυνους. Τεταρτη σου εδινε ccp κατα τη συσκευασια ανθρακουχων και ηθελε πιθανους κινδυνους, κρισιμα ορια, προληπτικα μετρα κτλπ ως προς μικροβιολογικους, χημικους και φυσικους κινδυνους.
cron