Σημειώσεις μαθήματος

13
Σημειώσεις του μαθήματος, κ. Ζήση
3ο εξάμηνο, 2016-2017

*Για εξοικονόμηση χώρου και χρόνου, η ανάλυση δεν είναι και η καλύτερη*
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Re: [3ο] Τεχνική Μηχανικη (2016-17)

14
Καλησπέρα! Μήπως θυμάται κάποιος να μου πει περίπου τι θέματα έπεσαν το Φεβρουάριο? Είδα σε προηγούμενο ποστ ότι βάζει mqn,δυνάμεις-στηρίξεις..Επίσης, τα Δικτυώματα θεωρούνται σοσ? Είχα δώσει όταν δίδασκε και ο Σιδερίδης και αναρωτιέμαι εάν ο Ζήσης εστιάζει σε διαφορετικά πράγματα..

Re: [3ο] Τεχνική Μηχανικη (2016-17)

16
Κρίκη έγραψε:Καλησπέρα! Μήπως θυμάται κάποιος να μου πει περίπου τι θέματα έπεσαν το Φεβρουάριο? Είδα σε προηγούμενο ποστ ότι βάζει mqn,δυνάμεις-στηρίξεις..Επίσης, τα Δικτυώματα θεωρούνται σοσ? Είχα δώσει όταν δίδασκε και ο Σιδερίδης και αναρωτιέμαι εάν ο Ζήσης εστιάζει σε διαφορετικά πράγματα..
Αν θυμάμαι καλά, τον Φεβρουάριο είχε βάλει: 1ο Θέμα Άσκηση με μη παραμορφώσιμη δοκό ή οποία στηρίζεται μέσω παραμορφώσιμων δοκών σε ένα επίπεδο .... 2ο Θέμα καθαρή κάμψη και 3ο Θέμα είχε ουσιαστικά να βρεις νέο σύστημα αξόνων τάσεων και να χρησιμοποιήσεις τους δοσμένους τύπους. Το τελευταίο θέμα λυνόταν και με ισορροπία δυνάμεων ύστερα από μετατροπή των τάσεων σε δυνάμεις .

Re: [3ο] Τεχνική Μηχανικη (2016-17)

17
Κατά την εξέταση της 30ης Αυγούστου (9:00πμ) του Μαθήματος Τεχνική Μηχανική στο κτίριο Χημ. Μηχ. Ζωγράφου η κατανομή των φοιτητών / φοιτητριών στις αίθουσες θα γίνει βάσει του επωνύμου τους ως εξής: Αμφ. 1: Α-Ι Αμφ. 2: Κ-Λ Αιθ. 26: Μ-Ο Αιθ. 28: Π-Σ Αιθ. 29: Τ-Ω
Κατά την εξέταση, θα πρέπει να έχετε μαζί σας υπολογιστή τσέπης. Η χρήση κινητών τηλεφώνων δεν θα επιτραπεί. Επίσης, δεν επιτρέπονται βοηθήματα (βιβλία, σημειώσεις, ασκήσεις).

Καλή επιτυχία!
Α. Ζήσης