Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 5/4 1 από KiritoShu H προγραμματιζόμενη για την Τετάρτη 30/3 συνέλευση τελικά αναβλήθη και μεταφέρεται για Τρίτη 5/4 Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 28 Μαρ 2016, 11:20 am
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 5/4 2 από Faker Αστειο που παντα το μαθαινουμε φορουμ παντα... Ξερει κανεις ποιο θα ειναι το θεμα ? ΠαράθεσηΔευ 28 Μαρ 2016, 7:08 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 5/4 3 από KiritoShu Faker έγραψε:Αστειο που παντα το μαθαινουμε φορουμ παντα... Ξερει κανεις ποιο θα ειναι το θεμα ? Νομίζω ότι παραμένουν τα ίδια με αυτά που επρόκειτο να συζητηθούν την Τετάρτη, δηλαδή προσφυγικό και νομος για την παιδεία.. Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 28 Μαρ 2016, 7:56 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 5/4 4 από ggianniko Λογο καθυστερησης ξερουμε; ΠαράθεσηΔευ 28 Μαρ 2016, 9:02 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 5/4 5 από KiritoShu ggianniko έγραψε:Λογο καθυστερησης ξερουμε; Δεν ήμουν αδιάκριτος και δε ρώτησα Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 28 Μαρ 2016, 9:11 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 5/4 6 από teopap KiritoShu έγραψε:Δεν ήμουν αδιάκριτος και δε ρώτησα Δεν είναι αδιακρισία, είναι ρεπορτάζ! Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ στην κώχη τούτη την μικρή, σ’ όλην την γη την χάλασες. ΠαράθεσηΔευ 28 Μαρ 2016, 9:47 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 5/4 7 από KiritoShu κάτι παράκουσα ότι πιστευαν ότι δε θα μαζέψει κοσμο την Τετάρτη και για αυτο τη μετέφεραν, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.. μην το κανουμε και κίτρινο τύπο Βέβαια να πω ότι υπήρξε και η πρόταση να γίνει και την Τετάρτη κανονικά και τη Τρίτη πάλι γενική συνέλευση. Βέβαια δεν έγινε δεκτό το αίτημα αυτό... Το μόνο καλό με τα ΔΣ στο αναγνωστήριο είναι ότι μαθαίνουμε πότε θα έχουμε συνέλευση αμέσως. Βέβαια καλό θα ήταν να βρουν κανένα άλλο μέρος να κάνουν την αγαπημένη τους συνήθεια... γκουχου γκούχου... Γίνομαι γραφικός το ξέρω.. Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 28 Μαρ 2016, 10:03 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 5/4 8 από vanzel88 Τι ώρα είναι η συνέλευση; Τα μαθήματα μέχρι ποιά ώρα θα γίνουν; Ευχαριστώ ΠαράθεσηΔευ 04 Απρ 2016, 12:28 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 5/4 9 από KiritoShu vanzel88 έγραψε:Τι ώρα είναι η συνέλευση; Τα μαθήματα μέχρι ποιά ώρα θα γίνουν; Ευχαριστώ 12:30 ειναι θεωρητικά, ως γνωστόν η θεωρητική τιμή με την πειραματική δε συμπίπτουν συνήθως, ειδικά στο ΕΜΠ, αρα υπολόγιζε ανάλογα. Τα μαθήματα θεωρητικά 12:30 τελειώνουν Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 04 Απρ 2016, 12:40 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 5/4 10 από madadayo Έχουμε κάτι νεότερο από τη Συνέλευση? Γίνεται? Δε γίνεται? Τι θα προταθεί? Για ποιον σκοπό? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 05 Απρ 2016, 2:54 pm