Συγγραφή Διπλωματικής στα Αγγλικά από Erasums

1
Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής Χημικών Μηχανικών, στις 15-12-2014, μια διπλωματική εργασία μπορεί να γραφεί στην αγγλική γλώσσα όταν εκπονείται στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS.
Σε αυτή την περίπτωση, η εργασία συνοδεύεται από εκτεταμένη περίληψη στα ελληνικά. Επιπλέον, αποφασίστηκε ότι στην τριμελή συμβουλευτική επιτροπή μπορεί να συμμετέχει ο υπεύθυνος επίβλεψης από το συνεργαζόμενο ίδρυμα του εξωτερικού, η δε συμμετοχή των μελών της επιτροπής στην εξέταση μπορεί να γίνει με τηλεδιάσκεψη.
Επιτέλους, γιατί πολλοί ίσως χρειαζόταν να τη γράψουν 2 φορές...
People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding

Re: Συγγραφή Διπλωματικής στα Αγγλικά από Erasums

2
Αν αυτό επεκταθεί και στα άτομα που εκπονούν διπλωματική στο εξωτερικό ακόμη και χωρίς Erasmus θα είναι ακόμη καλύτερα. :-) Αν και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να μπορεί κάποιος να κάνει τη διπλωματική του στα αγγλικά ακόμα κι αν την κάνει εδώ..
Kuchiki Byakuya

4
Από ότι ξέρω πάει συγκεκριμένα και τη κάνει χρειάζεται να βρεις καθηγητή από εδώ (νομίζω) αλλά τον εκεί τον βρίσκεις και μόνος σου ή σου προτείνει ο από εδώ. Γενικά χρειάζεται πολύ χαρτουρα και μπορείς να πας στη γρηγοροπουλου για λεπτομερείς καθηγητών
People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding

5
Λοιπόν για να κάνεις διπλωματική στο εράσμους πρέπει να βρεις supervisor σε ξένο πανεπιστήμιο με το οποίο υπάρχει η σχετική σύμβαση. Για να αναγνωριστεί ολόκληρη όμως ή εν μέρει (δηλαδή να συνεχίσεις μέρος στην Ελλάδα) πρέπει είναι να βρεις από πριν κάποιον καθηγητή εδώ με τον οποίο μπορείτε να συμφωνήσετε από πριν το θέμα. Τον supervisor στο ξένο πανεπιστήμιο μπορεί να στον προτείνει ο έλληνας καθηγητής (κάποιοι έχουν ήδη συνεργασίες) ή μπορείς να τον βρεις μόνος σου. Μην αγχώνεσαι για την χαρτούρα. Νομίζω το κλασσικό εράσμους για μαθήματα έχει περισσότερη χαρτούρα. :)