Re: [9ο] Ασφάλεια Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων (2014-2015) 21 από Mitsaki Ρε παιδιά, στο free jet ,τι είναι αυτά τα σημεία που λέει; έχω καρκινιάσει ,δεν διαβάζεται αυτό το πράγμα! "we need to concentrate on more than meets the eye" Placebo
Re: [9ο] Ασφάλεια Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων (2014-2015) 22 από panos108 Νομίζω είναι με διαφορά το πιο κακογραμμενο κεφάλαιο στην ιστορία της σχολής. Αναρωτιέμαι τι είναι καλύτερο να κάνεις ένα βιβλίο με ασυναρτησίες προσπαθώντας να μεταφράσεις διάφορα πράγματα ή να μαςνουν κάποιο ooriginal βιβλίο στα αγγλικά... People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding
Re: [9ο] Ασφάλεια Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων (2014-2015) 23 από iwanna Στο παράδειγμα που εχει στο 3ο κεφάλαιο (για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την θεωρία ) αλλάζει το γ σε κ και παίρνει κάποια τιμή που κάπου την βρήκε. καταλαβαίνει κανείς τι κάνει?
Re: [9ο] Ασφάλεια Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων (2014-2015) 24 από BrAVeSirRObin Το γ ειναι το κ. Το παίρνει δεδομένο (αν και φυσικά δεν το αναγράφει...) και ίσο με 1,12 περίπου. Δεν υπάρχει κάπου στο βιβλίο πάντως... ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! ''
Re: [9ο] Ασφάλεια Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων (2014-2015) 25 από panos108 Εγώ νομίζω το παίρνει διαφορετικές κάθε σημείο. αλλα όντως είναι το γ People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding
Re: [9ο] Ασφάλεια Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων (2014-2015) 26 από Mitsaki Επίσης, ποιο είναι το σωστό στον τύπο; Το κ+1 ή το κ-1; στο κλάσμα που το διαιρεί με το 2! "we need to concentrate on more than meets the eye" Placebo
Re: [9ο] Ασφάλεια Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων (2014-2015) 27 από BrAVeSirRObin To + . Το φοβερό της υπόθεσης είναι οτι οι τυποι δεν έβγαλαν ΟΥΤΕ 1 ανακοίνωση με παροράματα! Αλλά τι να λέμε τώρα. Το βιβλίο είναι έπος. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! ''
Re: [9ο] Ασφάλεια Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων (2014-2015) 28 από panos108 Το παράρτημα έπρεπε να είναι όλο το βιβλίο People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding
Re: [9ο] Ασφάλεια Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων (2014-2015) 29 από AnastasiaN Σήμερα κάθισα και μάζεψα τα λάθη. Σε κάθε σελίδα έχω κι από κάτι. Και ήμουν και επιεικής. Επίσης κάνω λάθος ή το free jet δεν είχε ακουστεί στην τάξη...Δεν είμαι πολύ σίγουρη γτ είχα χάσει το 50% των μαθημάτων (δλδ 2 διαλέξεις ) Einmal ist keinmal
Re: [9ο] Ασφάλεια Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων (2014-2015) 30 από panos108 Από φήμες έχω ακούσει οτι δεν το είπε βέβαια και στο βιβλίο δεν λέει εναν ορισμο για το τι ειναι αυτο People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding