Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1201 από KiritoShu Rascal Flatts - Easy ft. Natasha Bedingfield Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤετ 26 Νοέμ 2014, 12:06 am
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1202 από keiner Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτήν την εβδομάδα,είναι ...δύο κομμάτια Spoiler: showΕπιστρέψτε μου...Έτσι κι αλλιώς έχω καιρό να γράψω... Gia na se ekdiki8w-Mitropanos & Papadopoulos Βαβυλώνα - Παράφρων "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΤρί 02 Δεκ 2014, 7:50 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1203 από Papajim202 Βαβυλωνα απλα “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΤετ 03 Δεκ 2014, 12:57 am
Re: Tί ακούτε αυτή τη στιγμή; 1204 από KiritoShu Duffy-Too Hurt to Dance [offtopic]Kαι το τόπικ επιστρέφει στην αρχική του κατάσταση με τίτλο "Τί ακούτε αυτήν τη στιγμή;" Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΚυρ 07 Δεκ 2014, 5:00 pm
Re: Tί ακούτε αυτή τη στιγμή; 1205 από TheodoreC Pendulum - Propane Nightmares ~T.C. ΠαράθεσηΚυρ 07 Δεκ 2014, 8:29 pm
Re: Tί ακούτε αυτή τη στιγμή; 1206 από PeriklisP The Electric Swing Circus - Bella Belle In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠέμ 11 Δεκ 2014, 12:21 am
Re: Tί ακούτε αυτή τη στιγμή; 1207 από thanassious https://www.youtube.com/watch?v=qOhbwF7SFZY Ζεις με τους άλλους, δε ζεις για τους άλλους ΠαράθεσηΣάβ 13 Δεκ 2014, 1:51 pm
Re: Tί ακούτε αυτή τη στιγμή; 1208 από PeriklisP Call Me Maybe - Vintage Carly Rae Jepsen Cover In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΚυρ 14 Δεκ 2014, 11:09 am
Re: Tί ακούτε αυτή τη στιγμή; 1209 από keiner Chinese Basement - 90 Μοίρες "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΔευ 15 Δεκ 2014, 7:11 pm
Re: Tί ακούτε αυτή τη στιγμή; 1210 από Engegen Δεσποινα Βανδη & Goin Through-Χριστουγεννα Θα το έστελνα για την chemvision όμως φοβάμαι πως θα με κράζαν για τους Goin Through Καλά Χριστούγεννα! ΠαράθεσηΠέμ 25 Δεκ 2014, 6:11 pm