Χημικοί Μηχανικοί ΕΜΠ Εισακτέοι 2014

1
Αναφορικά με τους χημικούς μηχανικούς του μετσοβείου οι οποίοι ξεκινούν φέτος τις σπουδές τους δημιουργήσαμε μία ομάδα στο Facebook όπου μπορούν να ενημερώνονται για τα περί της σχολής και να συζητούν με άλλα μέλη επί παντώς επιστητού εκτός αυτού του ιστότοπου . Την σελίδα μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ : https://www.facebook.com/groups/1548734178679577/ . Εάν δεν σας είναι κόπος κοινοποιήστε και γνωστοποιήστε την ύπαρξη της σε όσους γνωρίζετε ότι εισήχθησαν φέτος . Το αίτημα σας για την είσοδο στη κλειστή αυτή ομάδα θα απαντηθεί άμεσα από έναν από τους διαχειριστές !

Ευχαριστώ για το χρόνο σας ! :T:

Re: Χημικοί Μηχανικοί ΕΜΠ Εισακτέοι 2014

2
PhevosMk έγραψε:Αναφορικά με τους χημικούς μηχανικούς του μετσοβείου οι οποίοι ξεκινούν φέτος τις σπουδές τους δημιουργήσαμε μία ομάδα στο Facebook όπου μπορούν να ενημερώνονται για τα περί της σχολής και να συζητούν με άλλα μέλη επί παντώς επιστητού εκτός αυτού του ιστότοπου . Την σελίδα μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ : https://www.facebook.com/groups/1548734178679577/ . Εάν δεν σας είναι κόπος κοινοποιήστε και γνωστοποιήστε την ύπαρξη της σε όσους γνωρίζετε ότι εισήχθησαν φέτος . Το αίτημα σας για την είσοδο στη κλειστή αυτή ομάδα θα απαντηθεί άμεσα από έναν από τους διαχειριστές !

Ευχαριστώ για το χρόνο σας ! :T:
Δεν είναι λίγο οξύμωρο να κανείς μια ανάρτηση εντός του ιστότοπου, για να προσκαλέσεις άτομα που κάνουν ήδη ό,τι περιγράφεις σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο, εκτός του ιστότοπου;
Ή μπορεί να είμαι ευαίσθητος λόγω εξεταστικής :-P
Kuchiki Byakuya

3
Ο λόγος που προχώρησα στην ανάρτηση αυτή είναι ότι έτσι ένα ευρύτερο κοινό μπορεί να μάθει για την ομάδα . Πολλοί νέοι φοιτητές θα απευθυνθούν πρώτα στη σελίδα αυτή και όχι στο facebook για πληροφορίες για τη σχολή . Δεν προτείνω επουδενεί αντικατάσταση της μιας σελίδας με την άλλη.

Και είσαι και λίγο ευαίσθητος λόγω εξεταστικής :wink:

4
PhevosMk έγραψε:Ο λόγος που προχώρησα στην ανάρτηση αυτή είναι ότι έτσι ένα ευρύτερο κοινό μπορεί να μάθει για την ομάδα . Πολλοί νέοι φοιτητές θα απευθυνθούν πρώτα στη σελίδα αυτή και όχι στο facebook για πληροφορίες για τη σχολή . Δεν προτείνω επουδενεί αντικατάσταση της μιας σελίδας με την άλλη.

Και είσαι και λίγο ευαίσθητος λόγω εξεταστικής :wink:
Ντάξει βρε παιδί μου, περισσότερο στην πλάκα στο είπα, απλά πιστεύω στην πρώτη σου ανάρτηση μπορούσες να συστηθεις στο αντίστοιχο thread και να ρωτήσεις έναν από τους διαχειριστές του φόρουμ αν μπορείς να διαφημίσεις την σελίδα στο facebook για να την βρουν περισσότερα άτομα.. Πιστεύω ότι δε θα σου το αρνιόταν κανείς, γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας τους, αν και ως προς αυτό τουλάχιστον με βρίσκουν λίγο αντίθετο (επειδή νομίζω ότι έχει και το φόρουμ σελίδα στο facebook, αν και προσωπικά δεν χρησιμοποιώ facebook και τώρα βαριέμαι να το ψάξω, οπότε δεν είμαι στο 100% σίγουρος). Όπως και να 'χει καλο ξεκίνημα στη Σχολή μας και καλή επιτυχία στο να έρθετε όσο πιο κοντά γίνεται σαν έτος :-)
Kuchiki Byakuya

5
Παντως σαν ενας εκ των admin του γκρούπ των πρωτοετών του προηγούμενου έτους έχω να σου πω μόνο να μην κολλήσετε στο facebook. :no:
Συμμετέχοντας στο forum ενεργά η κοινότητα μένει ζωντανή και μπορούν όλοι να ωφεληθούν από αυτό. Δεν φαντάζεσαι πόσο κουραστικό καταντάει να ρωτάνε στο facebook και να ψάχνουν μανιωδώς πράγματα για τα οποία στο forum μπορείς να βρείς υλικό και απάντηση άμεσα από κάποιον μεγαλύτερο συμφοιτητή. :rant:
Συν το γεγονός ότι είναι καλό να αναπτύσεις σχέσεις με άτομα μεγαλύτερων ετών, εκτός απο τους αναποφευκτους παραταξιακούς που θα ορμήσουν σαν τα κοράκια πάνω σας μόλις πατήσετε πόδι.
Καλή αρχή στη σχολή! :T:
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”

6
Καλωσήρθες PhevosMk, καλή αρχή σε όλα τα παιδιά! :D

Προσωπικά, επειδή το θέμα συζητιέται κάθε χρόνο και στοιχηματίζουμε με καλές πιθανότητες οι παλιότεροι (με την έννοια του ότι έχουμε ξαναβρεθεί στην ίδια κατάσταση και πέρσι και πιο πριν και τίποτα παραπάνω) πώς θα εξελιχθεί στην πορεία, θα αρκεστώ μόνο στην παράθεση μιας παλιότερης "υπογραφής" μου:
Πες ΝΑΙ στην ανοιχτή πρόσβαση! Μοιράσου ό,τι ξέρεις με ΟΛΑ τα έτη!
Στο πανεπιστήμιο, όπου οι διαφορετικές "φουρνιές" φοιτητών μπλέκονται μεταξύ τους, αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Σκεφτείτε το και εύχομαι πραγματικά να συνεχίσετε να γράφετε και εδώ, για το (εν δυνάμει) καλό ΟΛΩΝ των συμφοιτητών σας, όχι μόνο του έτους (και μάλιστα όσων χρησιμοποιούν το fb). Εξ' άλλου, η σχολή έχει ανάγκη από φοιτητές που ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν σε αυτήν. Αργότερα θα το εκτιμήσετε γιατί και άλλοι θα κάνουν το ίδιο σκεφτόμενοι εσάς. :T:

Πάντα φιλικά, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Κάθε τρόπος επικοινωνίας είναι χρήσιμος. :bigbeer:

7
Με αφορμή λοιπόν την προτροπή του κυρίου Πεδουλάκη να συστηθώ και επίσημα στο συγκεκριμένο thread ως ένας νέος φοιτητής , να ευχαριστήσω για τα καλωσορίσματα και τα καλά τους λόγια συντονιστές και admin και δηλώνοντας άγνοια για την ακριβή λειτουργία του φόρουμ θεωρώ κάθε σχόλιο ( θετικό ή αρνητικό) ευπρόσδεκτο.

Όσο περνάει από το χέρι μου θα προσπαθήσω να είμαι ενεργός και να στηρίζω τη κοινότητα , καθώς συμφωνώ με τον @Papajim202 ότι το facebook σε ορισμένες περιπτώσεις ( ο αριθμός των οποίων αυξάνεται ταχύτατα ) καταντά αποπνικτικό.

Ευελπιστώ σε πολλές μελλοντικές συζητήσεις και θα τα πούμε στη σχολή!

8
Για όσους πάντως δεν έχουν ξαναχρησιμοποιήσει κάποιο forum, το θέμα "Πώς γράφομαι/γράφω στο forum και άλλες ερωτήσεις" ίσως φανεί χρήσιμο!

Επίσης να ξέρετε ότι υπάρχει και πολύ πρακτική εφαρμογή για να χρησιμοποιείτε το forum μέσα από smartphone/tablet.

Τέλος, επειδή αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχει μια σελίδα για το forum στο facebook (όχι ομάδα), η οποία υπάρχει κυρίως για να ανεβαίνουν τα σημαντικότερα νέα της σχολής και για να συνδέει τον κόσμο που "ζει" στο facebook με το forum. Υπάρχει και ένα ανοιχτό group στο facebook για όλα τα έτη. Αν θέλετε να χρησιμοποιείτε το facebook, καλύτερα χρησιμοποιήστε μια ανοιχτή ομάδα όπως αυτή.