Re: Chemicovision 2.0

13
Τα σενάρια είναι 2. Ή να το στηρίξουμε το υποσχόμενο παιδί ή σε κάθε γύρο να αναλαμβάνει από ένας για να δουν όλοι την γλύκα του να "κυνηγάς" τον άλλον για να ψηφίσει!!!. Τεσπα.. Ας μαζευτούν μερικά ακόμα άτομα και θα δούμε πως θα γίνει.. Και για αυτό δηλώστε συμμετοχή να αρχίσουμε!!!!
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

16
MakisH έγραψε:@KiritoShu είσαι γκρινιάρης... :-P
Εγώ γκρινιάρης; Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε; Και επειδή δεν έχω καταλάβει, εσύ θες να δηλώσεις συμμετοχή?
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

18
thanassious έγραψε:Φυσικά θέλω κι εγώ! Αναλαμβάνω και διοργανωτής άμα με αφήσετε... Δε θα μείνει τίποτα όρθιο...
KiritoShu έγραψε: Εγώ γκρινιάρης; Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε; Και επειδή δεν έχω καταλάβει, εσύ θες να δηλώσεις συμμετοχή?
Kirito στις προκλήσεις του thanassious μια χαρά θα τα πας!! Πάντως συμφωνώ η θεματολογία να εναλλάσσεται δραματικά από γύρο σε γύρο, για να μην έχουμε παραπονα υπερβολικής κουλτούρας. Αυτό μάλλον θα γίνει αν συμφωνήσουν τη θεματολογία άνθρωποι εντελώς διαφορετικών γούστων στη μουσική.

aka...βάλτε τον thanassious στην οργανωτική!!!
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

20
Εννοείται ό,τι η θεματολογία θα αλλάζει από γύρο σε γύρο... Θα σας εκπλήξει ευχάριστα τολμώ να πω... Επίσης προτείνω ότι όποιος δεν ψηφίζει εντός τον προκαθορισμένων ορίων να μηδενίζεται σε εκείνον το γύρο όπως επίσης και να ψηφίζω κι εγώ σαν διοργανωτής αλλά να μην μετράει η δική μου βαθμολογία στην κατάταξη. Περιμένω προτάσεις... Άντε πάρτε και ένα τραγουδάκι για καλό διάβασμα...
http://www.youtube.com/watch?v=6n4m_KPMQU4
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanassious την Δευ 01 Σεπ 2014, 8:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζεις με τους άλλους, δε ζεις για τους άλλους