Re: Aπεργία Διοικητικών Pt 2

161
TheodoreC έγραψε:
griega έγραψε:
TheodoreC έγραψε:Μόλις τώρα άκουσα ότι θα γίνουν μαθήματα μέχρι την 1η Αυγούστου και εξεταστική ΑΜΕΣΩΣ μετά (δηλαδή μέσα στον Αύγουστο), ενώ πριν μερικές μέρες λεγόταν ότι θα προσπαθήσουμε απλώς να σώσουμε το εξάμηνο και ότι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί εξεταστική τον Αύγουστο. :| Ωραίο και αυτό.
Δύο λεπτά! Ας μην τα πετάμε τόσο απότομα αυτά! Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη και καλό είναι να μη σκορπίζουμε τον πανικό πριν παρθεί κάποια επίσημη απόφαση.

Έκκληση προς όλους: Προσέχετε τι γράφετε για λόγους διατήρησης της ψυχικής μας υγείας.
Αυτά που γράφω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, μόλις τα άκουσα στις ειδήσεις της ΝΕΡΙΤ. Όσο για την επίσημη απόφαση, αυτή είναι το ότι ανοίγει το ΕΜΠ. Τι άλλο πιο επίσημο περιμένεις, από τη στιγμή που συμφώνησαν Πρυτανεία και διοικητικοί;
Δηλαδή αυτές τις παπάτζες στη ΝΕΡΙΤ (η οποία σημειωτέον έχει ξαναπεί ότι θα ανοίξουμε και άλλα αναληθή) ποιός τις είπε? Κάποιος επίσημος φορέας-υπουργός-καθηγητής ή κάποιος "εμπεριστατωμένος" δημοσιογράφος?

162
Μιας και ανοίξαμε επίσημα (ανακοίνωση του Πρύτανη), πιστεύω ότι ισχύει απλώς το μήνυμα του Μπουντουβή ( εδώ ) που λέει για μαθήματα μέχρι 1 Αυγούστου, απώλεια της εαρινής εξεταστικής, και κανονικά εξεταστική τον Σεπτέμβρη.

Ίσως ανακοινώσουν κάτι επιπλέον αργότερα (πχ καλή κίνηση θα ήταν να γίνει κάποια μίνι εξεταστική παράλληλα με τα μαθήματα για όσους είναι μία ανάσα πριν το πτυχίο )

163
juliates έγραψε:
TheodoreC έγραψε:
griega έγραψε:
TheodoreC έγραψε:Μόλις τώρα άκουσα ότι θα γίνουν μαθήματα μέχρι την 1η Αυγούστου και εξεταστική ΑΜΕΣΩΣ μετά (δηλαδή μέσα στον Αύγουστο), ενώ πριν μερικές μέρες λεγόταν ότι θα προσπαθήσουμε απλώς να σώσουμε το εξάμηνο και ότι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί εξεταστική τον Αύγουστο. :| Ωραίο και αυτό.
Δύο λεπτά! Ας μην τα πετάμε τόσο απότομα αυτά! Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη και καλό είναι να μη σκορπίζουμε τον πανικό πριν παρθεί κάποια επίσημη απόφαση.

Έκκληση προς όλους: Προσέχετε τι γράφετε για λόγους διατήρησης της ψυχικής μας υγείας.
Αυτά που γράφω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, μόλις τα άκουσα στις ειδήσεις της ΝΕΡΙΤ. Όσο για την επίσημη απόφαση, αυτή είναι το ότι ανοίγει το ΕΜΠ. Τι άλλο πιο επίσημο περιμένεις, από τη στιγμή που συμφώνησαν Πρυτανεία και διοικητικοί;
Δηλαδή αυτές τις παπάτζες στη ΝΕΡΙΤ (η οποία σημειωτέον έχει ξαναπεί ότι θα ανοίξουμε και άλλα αναληθή) ποιός τις είπε? Κάποιος επίσημος φορέας-υπουργός-καθηγητής ή κάποιος "εμπεριστατωμένος" δημοσιογράφος?
Ένας δημοσιογράφος τις είπε αυτές τις 'παπάτζες'. Νομίζω, όμως ότι θα έχουν και κάποια δόση αλήθειας μέσα τους. Δε γίνεται να μας κοροϊδέυουν και να λένε ό,τι τους κατέβει, χωρίς να το στηρίζουν κάπου. Τώρα, όποιος θέλει τις πιστεύει αυτές τις 'παπάτζες'. :| Όπως και να έχει, περισσότερα για την πορεία του Ιδρύματος θα αποκαλυφθούν εντός των προσεχών ημερών.
~T.C.

164
Γιατί σαφώς όλοι θα συμφωνήσουν να γράφουμε δεκαπενταυγουστο...... Get.real please (προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν πάει σε εσένα TheodoreC, αλλά είναι γενικότερο σχόλιο)... Το.μόνο που θα είχε νόημα θα ήταν κάποια επί πτυχίο express, αν και αυτό.χλωμό το κόβω...
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

165
KiritoShu έγραψε:Γιατί σαφώς όλοι θα συμφωνήσουν να γράφουμε δεκαπενταυγουστο...... Get.real please (προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν πάει σε εσένα TheodoreC, αλλά είναι γενικότερο σχόλιο)... Το.μόνο που θα είχε νόημα θα ήταν κάποια επί πτυχίο express, αν και αυτό.χλωμό το κόβω...
Τι να σου πω, αυτή θα ήταν η πιο λογική εκδοχή. Εγώ, πάντως, δεν άκουσα κάτι για επί πτυχίω εξεταστική, απλώς για εξεταστική αμέσως μετά τα μαθήματα. Να τονίσω εδώ (πριν ορμήσετε όλοι να πείτε τα δικά σας :T: ) ότι μεταφέρω πληροφορίες που άκουσα.
~T.C.

166
παντως από τους μηχανολογους, από ό,τι είδα στο e-pol, σε mail γραφτηκε το εξης
με βάση την πληροφόρηση που έλαβα από τον Κοσμήτορα της Σχολής, σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου, θα υπάρξει έκτακτη εξεταστική περίοδος μέσα στον Ιούλιο μόνο για τους επί πτυχίω σπουδαστές με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί. Το πρόγραμμα της εξεταστικής που προέβλεπε εξέταση του μαθήματος της Εφοδιαστικής, αύριο 3/7 και ώρα 18.00, δεν ισχύει.
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

169
Παιδιά επειδή ήμουν στην σύγκλητο για εξεταστική το μόνο που ειπώθηκε είναι πως θα πραγματοποιηθεί πτυχιακή για όσους χρωστάνε μέχρι 3 (το νούμερο δεν είναι σίγουρο γιατί δεν είχαν καταλήξει σε συμφωνία για αυτό), το πρόγραμμα της οποίας θα το αποφασίσει η κάθε σχολή. Η εαρινή εξεταστική για όλους τους υπόλοιπους πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρα χαμένη. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αμέσως μετά την 1η Αυγούστου. Η σκέψη που υπάρχει είναι μήπως γίνει αμέσως πριν την επαναληπτική του Σεπτέμβρη αλλά μάλλον χλωμό. Όσον αφορά για αύριο επειδή μας μίλησαν και εκπρόσωποι των διοικητικών οι πύλες θα είναι ανοιχτές, αλλά σε σχολές που έχουν πάρει οι Φ.Σ. απόφαση για στήριξη των διοικητικών δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνουν μαθήματα πριν τελειώσει η Γ.Σ. των διοικητικών.
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ

(ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ)

170
Έχει κάποια λογική το να γίνει η επί πτυχίω. Αλλά η κανονική από πού και ως πού? :bleh:
Εμένα πάντως η απορία μου είναι γιατί έληξε η φάση. Για να μη χαθεί το εξάμηνο? Θα ήθελα πολύ να δω μια επίσημη ανακοίνωση από τους διοικητικούς.
Einmal ist keinmal