Re: Aπεργία Διοικητικών Pt 2

52
Συγγνώμη και εγώ που "επεκτείνω" και άλλο αυτό το θέμα αλλά από τη δική μου οπτική γωνία τα βλέπω τα πράγματα πιο απλά και "αθώα" ίσως. Οι πράξεις της Γερμανο-ελληνικής κυβέρνησης συμφωνούμε όλοι ότι είναι άθλιες και απάνθρωπες όπως και γενικά οι πολιτικές της Ε.Ε. και η απεργία είναι απολύτως νόμιμη και ένα μέσο για να ακουστούν οι φωνές τους. Ελάτε όμως στη θέση τους λίγο...θα κλείνατε π.χ. ένα κτίριο που δεν σας ανήκει μόνο και μόνο επειδή είστε π.χ. φύλακας και κάνετε απεργία??? δε θα δίνατε τα κλειδιά απλά σε κάποιον άλλον για να πάτε στη διαδήλωση? Είπα είναι αρκετά αθώο και απλοϊκό και δεν λέω ότι είναι θέμα κλειδιών, αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει το Ε.Μ.Π. χωρίς τους διοικητικούς (και αυτή είναι όντως απορία μου γιατί έχω άγνοια πάνω σε αυτό)??
Η λογική της απεργίας είναι να χάσω τη δουλειά μου και το μεροκάματό μου για κάποιο καιρό για να αλλάξω μια αδικία. Όχι να παρεμποδίσω άλλες λειτουργίες που μπορούν να γίνουν και χωρίς εμένα μόνο και μόνο για γίνω πιο αισθητός από την κυβέρνηση. Βέβαια με το κλείσιμο του Ε.Μ.Π. όντως γίνεται πιο αισθητή η κινητοποίηση και ήδη έχουν κάποιο καρπό οι προσπάθειές τους (που εγώ μαζί τους είμαι), οπότε και εγώ όπως βλέπετε δεν μπορώ να κατασταλάξω για το ποιο είναι το "ηθικά" σωστό και πιο πολύ προβληματισμός είναι αυτός και όχι άποψη...σίγουρα δεν πιστεύω στις κακές προθέσεις, οι άνθρωποι πολεμάνε όχι μόνο για τους εαυτούς τους, πολεμάνε και αυτοί που έχουν δουλειά για αυτούς που έχουν απολυθεί, απλά το θέμα φέτος με την κλειστή σχολή με έχει κουράσει πάρα πολύ...

54
Ενημερωτικό διάλειμμα!

Καθηγητής μας ενημέρωσε με μέιλ να μην προσέλθουμε στη σχολή για το μάθημα του γιατί όπως τον ενημέρωσε ο Κοσμήτορας σήμερα ισχύουν όσα είχε γράψει στην ανακοίνωση την Παρασκευή.

Πηγή μην περιμένετε, οποίος το πιστεύει το πιστεύει.
Kuchiki Byakuya

55
Εγώ έχω να παραθέσω πως ο υπεύθηνος μου στο εργαστήριο ανακοίνωσε την εξής ανακοίνωση (ντόινγκ)
Νικόλαος Τζαμτζής έγραψε:ΤΡΙΤΗ 17-6-2014

Το εργαστήριο της Τρίτης 17-6-2014, δεν θα γίνει λόγω αδυναμίας πρόσβασης στην Σχολή.
Αναμένετε νέα ανακοίνωση για την διεξαγωγή του όταν με το καλό ανοίξει η Σχολή.
The source:https://sites.google.com/site/niktzamtzis2/anakoinoseis
[offtopic]
Ερώτηση:Πώς κάνουμε (αν μπορούμε) το link να σε οδηγεί στο επιθημιτό σημείο,στην προκειμένη περίπτωση είναι στο τέλος της σελίδας & μου θάνηκε άκομψο που σε πάει αλλού-αντί-αλλού.

56
alexandra έγραψε:@Alex10
:shock: :shock: :shock:

τι άλλο να διαβάσει κανείς πια, πάμε κατά διαόλου...
:sntoup:

Πραγματικά δε καταλαβαίνω αυτή την αντίδραση.. Κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη, στόχος σου είναι να τους κάνεις μέσω της συζήτησης να συμφωνούν μαζί σου.. Ανέφερε ότι είναι μια απλοϊκή γνώμη του. Απάντα σε αυτή σαν άνθρωπος.

Κάτι τέτοιες αντιδράσεις που προσπαθούν να μειώσουν τους άλλους είναι που πάμε κατά διαόλου.

57
007 έγραψε:Ενημερωτικό διάλειμμα!

Καθηγητής μας ενημέρωσε με μέιλ να μην προσέλθουμε στη σχολή για το μάθημα του γιατί όπως τον ενημέρωσε ο Κοσμήτορας σήμερα ισχύουν όσα είχε γράψει στην ανακοίνωση την Παρασκευή.

Πηγή μην περιμένετε, οποίος το πιστεύει το πιστεύει.
την παρασκευη ελεγε αδυναμια εισοδου στην πολυτεχνειουπολη!!! δε καταλαβαινω αφου μπορουν να μπουν απο ζωγραφου εστω και με τα ποδια γιατι να μη γινεται μαθημα... :|