Προτεινόμενο πρόγραμμα εξεταστικής

1
Στο fb πριν μερικά λεπτά ξεπετάχτηκε το προτεινόμενο από το Δ.Σ. πρόγραμμα για την εξεταστική του "Χειμερινού" εξαμήνου.
Επίσης στο post αναφέρεται ότι
Βασικές προϋποθέσεις είναι ότι η τελευταία εβδομάδα εξαμήνου θα είναι επικαλυπτόμενη με την εξεταστική και ότι τα μαθήματα θα είναι ανάμεικτα, δηλαδή δε θα δοθούν πρώτα τα χειμερινά και μετά τα εαρινά.
Τα σχόλιά σας?
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: Προτεινόμενο πρόγραμμα εξεταστικής

2
Δε με χαλάει, μάλιστα μου αρέσει αρκετά :D Καλός χωρισμός μεταξύ απαιτητικών και μη για το δικό μου(5ο εξάμηνο), οπότε οκ. Τώρα βέβαια για αυτούς που πχ χρωστάνε Προγραμματισμό, Αναλύσεις κλπ. και έχουν μαζί ΜΧΔ-ΜΦΔ(την επόμενη) δεν νομίζω πως είναι και ότι καλύτερο :whistle:
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone

8
Σε συνεδρίαση του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου. Κάθε φορά το ΔΣ προτείνει ένα πρόγραμμα στη γραμματεία, το οποίο δεν σημαίνει ότι θα ανακοινωθεί όπως είναι. Και για να μην έχει ανακοινωθεί ήδη κάτι μετά από τόσο καιρό, μάλλον θα είναι αρκετά διαφορετικό, οπότε στη θέση σου δεν θα προγραμμάτιζα κάτι με βάση αυτό.

9
Σε κάθε περίπτωση, όσον αφορά τα μαθήματα του Σεπτεμβρίου, κάποια δόθηκαν και κάποια όχι. Ωστόσο κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτά που δόθηκαν στην "επαναληπτική" δε θα ξανα-δοθούν και άλλοι το ακριβώς αντίθετο, τελικά τι είναι αλήθεια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maria93 την Τρί 18 Φεβ 2014, 6:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone