Ευχές για το 2014;

1
Εσείς τι εύχεστε για το 2014;
Να πάρει η "ομάδα" σας επιτέλους το πρωτάθλημα;
Να πιάσετε το μεγάλο ψάρι; (κυριολεκτικά ή μεταφορικά)
Να σας κοιτάξει η αιθέρια ύπαρξη της διπλανής πόρτας;
Ή μήπως τα κλασσικά πασπαρτού "υγεία κι ευτυχία";

Όσο πιο πρωτότυπη ευχή, τόσο το καλύτερο, οπότε... ευχηθείτε ελεύθερα! :beer:

Re: Ευχές για το 2014;

2
Εγώ θα μείνω στα κλασσικά.. Υγεία κ ευτυχία σε όσο το δυνατόν περισσότερους (ναι η ευτυχία του ενός είναι δυστυχία του άλλου...) και να είναι καλύτερο από το 2013...
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

4
Εγώ θα ευχηθώ την κλασσική υγεία που μπορεί να βαριόμαστε να ακούμε αλλά είναι η πιο σημαντική και προϋπόθεση για κάθε άλλο. Επίσης θα ευχηθώ καλύτερες μέρες με λιγότερα προβλήματα για όσους έχουν και λιγότερα νεύρα. Θα ήταν πολύ ευχάριστο να μειωθεί λίγο η μιζέρια και η φαγωμάρα που επικρατούν. Τέλος εύχομαι σε όλους ό,τι πραγματικά επιθυμούν πιο πολύ και σίγουρα να έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μας αγαπούν και μας νοιάζονται! :) :roll:

6
Επειδή τα τετριμμένα τα είπα τα Χριστούγεννα, λέω να διαφοροποιηθώ.. Πλην των κλασσικών υγεία, χαρά, ευδαιμονία, τύχη (σύμφωνα με μερικούς προπάντως τύχη :P) καλό θα ήταν να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους να έχουν καλή διάθεση και όρεξη για να προσπαθήσουν να αλλάξουν τον κόσμο στο βαθμό που μπορούν. Αρκετή μιζέρια έχουμε φάει τα τελευταία χρόνια από τότε που μπήκε η κρίση γκρινιάζοντας για την κατάσταση και προσπαθώντας να βρούμε όλη την ώρα ποιος φταίει με σκοπό να ρίξουμε ευθύνες και να κάνουμε επιθέσεις. Ό,τι έγινε έχει γίνει. Τώρα, ο μόνος δρόμος είναι να αφήσουμε στην άκρη όλα τα δεινά και να ποσπαθήσουμε να δούμε εμείς πως μπορούμε να συνεισφέρουμε στο να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο κατά "dπριτς". Ας μη μείνουμε στο "έτσι όπως τα έκαναν θα τα λουστούμε", αλλά να βρούμε απλά μικρά πράγματα που περνάν από το χέρι μας και να τα κάνουμε.

Χαμογελάτε και κάντε τους άλλους να ανησυχούν
(νομίζω αυτό θα είναι και η μεγαλύτερη "τιμωρία" όσων θέλουν να μας βλέπουν μίζερους και απογοητευμένους)
[offtopic]
@madadayo, ωραίο το καινούργιο avatar, αν και θα μου λείψει το σκιουράκι, ο Scrat :bleh:
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

7
Παιδιά εύχομαι κι εγώ υγεία πάνω από όλα κι έπειτα πολλές μικρές χαρούμενες στιγμές που αθροιστικά θα αφήσουν μια γλυκιά γεύση στην επόμενη χρονιά! Αντίο 2013!
:eating:
Study at ΕΜΠ they said... It will be fun they said...

10
Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να δώσει αγάπη,υγεία και ευτυχία σε όλους :D :D :D :|
Spoiler: show
Δεν υπάρχει καινούργιος χρόνος for crying out loud dudes :o Εμείς το ορίσαμε(για πρακτικούς, ιστορικούς,χωροταξικούς και χωρο-χρονικούς λόγους.)Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά, θα ήμασταν ακόμα στο 1μ.χ. and who would care anyway? Συμπέρασμα: o καινούργιος χρόνος δεν ήρθε ποτέ, απλώς η Γη έκανε μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον ήλιο :woot: Γι αυτό θα ευχηθώ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση και πείσμα στον καθένα για να επιτύχει τους στόχους και τα όνειρά του. Όλα ξεκινούν από εμάς τους ίδιους, οπότε ας φτιάξουμε ένα καλύτερο χρόνο εμείς για εμάς .Τα προβλήματα δεν αλλάζουν και δε φεύγουν ποτέ εμείς τα διαχειριζόμαστε κάθε φορά πιο σωστά :bigbeer:
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone