Re: Chemicovision

382
Παίκτης 1: 6 (Ααααα Roxette :heart: )
Παίκτης 2: -
Παίκτης 3: 0 (Όποτε το ακούω στο ραδιόφωνο αφρίζω-κάτι με ενοχλεί :S )
Παίκτης 4: 3 (Καλό ήταν)
Παίκτης 5: 5 (Είναι φωνάρα ο Μίλτος)
Παίκτης 6: 4 (Ελπίζω αυτο το διαμάντι να μην "χαλάσει" στο μέλλον)
Παίκτης 7: 7 (Αυτό θα το ψάξω εκτενέστερα)
Παίκτης 8: 2 (Εκτός των συνηθισμενων ακουσμάτων μου)
Παίκτης 9: 12 (Για μένα ήταν εύκολη επιλογή το 12, πιο κοντά στα γούστα μου)
Παίκτης 10: 10 (Είναι Pink Floyd δεν χρειάζονται σχόλια)
Παίκτης 11: 1 (Ειλικρινά δενμε τρελαίνει αλλά οι στίχοι ήταν σε κάποια σημεία αστείοι)
Παίκτης 12: 8 (Προσκυνάω Χαρρυ Κλυν)

Υ.Γ: Ένα "τραγουδάκι" των SABATON για το δικό μας '40. Γενικά τα παιδιά γράφουν τραγούδια εμπνευσμένα από πολέμους/μάχες κλπ :baby:
この危うげな世界さえ
越えてゆけると 信じるだけ
あなたと

Re: Απ: Chemicovision

383
Επειδή ειμαι καλός άνθρωπος.και εχει.μεγάλη συμμετοχή ο.τελικός θα δώσω παράταση.μέχρι.το Σαββατο. Τίποτα δεν εχει κριθεί ακόμα. Ψηφίστε!!!
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

384
Υπενθυμίζω ότι οι κάλπες για τον διαγωνισμό θα κλείσουν αύριο το βράδυ. Συνεπώς μπορείτε ακόμα να ψηφίσετε! Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε που είναι τα τραγούδια αυτού του γύρου, πατήστε εδώ
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.

385
Παίκτης 1: 12 τι ωραίο σκηνικό! Υπέροχο τραγούδι!
Παίκτης 2: 2 σε πωρώνει θες δεν θες!
Παίκτης 3: 6 όπως σου είπα, εξαιρώντας το la la la μ' αρέσει!
Παίκτης 4: 1 πιασάρικο θέμα για σειρά!
Παίκτης 5: 5 ωραία έντεχνη καψούρα :) !
Παίκτης 6: 7 κάτι μου αρέσει πολύ σε αυτό το τραγούδι!
Παίκτης 7: 3 ωραίο κομματάκι!
Παίκτης 8: -
Παίκτης 9: 4 για την πλούσια θεματολογία του κομματιού!
Παίκτης 10: 8 το σαξόφωνο πάντα κάνει τη διαφορά!
Παίκτης 11: 0 εντάξει... πιστεύω μας εντυπωσίασες πάλι!
Παίκτης 12: 10 (σε περιεχόμενο ταιριάζει λίγο με το 4) πάντως πρόκειται για... μελοποιημένη ποίηση!!! Πέρα απ' την πλάκα τα είπε όλα και... προσοχή στους στίχοι

Παιδιά ήταν φανταστικό το παιχνίδι μας και σόρυ αν δεν ικανοποίησα κάποιους με τη βαθμολογία μου... νερό κι αλάτι!!! Επίσης να επισημάνω την πρόταση για karaoke, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να ''τιμωρήσουμε'' τον συντονιστή του παιχνιδιού!!!

387
Και μια βαθμολογία της τελευταίας στιγμής:(απο έγκυρες πηγές έμαθα οτι θα γίνει δεκτή :bleh: )
Παίκτης 1.12 (Οσο κλισέ και αν ακούγεται απλώς αγαπημένο)
Παίκτης 2.ο
Παίκτης 3.4 (απλώς μου άρεσαν τα άλλα περισσότερο,ήσουν άτυχος )
Παίκτης 4.5
Παίκτης 5.10 (χωρίς σχόλια)
Παικτης 6.6 (πολύ καλό αλλά και πολύ ασφαλής επιλογή)
Παίκτης 7.0
Παίκτης 8.3 (ίσως και να το αδικώ λιγουλάκι αλλά είχα δώσει αλλού τις μεγαλύτερες βαθμολογίες)
Παίκτης 9.2
Παίκτης 10.8
Πακτης 11.1
Παίκτης 12.7
Καλές γιορτές σε όλους!!!! :)

388
Και νικητής του Μεγάλου Τελικού της Chemicovision είναι ο ............ MakisH!!!!!!!!!!!!! :o :o
Μέχρι να ανεβάσω τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα το απόγευμα για να δείτε της τελική κατάταξη και τον μεγάλο νικητή ολόκληρου του διαγωνισμού (Βασικά την κατάταξη, γιατί όσον αφορά στο νικητή εκείνος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι), καθώς και την ανακοίνωση του επάθλου και τέλος να οργανώσουμε και το καραόκε πάρτι που τόσο θέλετε (βασικά δικιά σας τιμωρία θα είναι αν με ακούσετε να τραγουδάω :bleh: )!!!!
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Συνημμένα
Chemicovision_Grand_Final.pdf
(218.69 KiB) Μεταφορτώθηκε 188 φορές

389
Και λοιπόν Σχετικά με τα τελικά αποτελέσματα έχουμε την εξής καταταξη

12ος Keiner (μπορούσες και το έκανες. Ήθελε μπόλικη προσπάθεια αυτό που κατάφερες)
11ος thanassious (ή του ύψους ή του βάθος.. Δυστυχως οι συμπαίκτες σου δεν κατάφεραν να εκτιμήσουν τις μουσικές σου επιλογές)
10ος MakisH (άμα βάζεις φουρέιρα, soundtrack με nsfw βίντεο και άλλα τέτοια πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες)
9ος PeriklisP (πήρες φόρα στους τελεταίους γύρους)
8ος alkinoos (ιδιαίτερες μουσικές επιλογές)
7ος DionisisB (καλά ξεκίνησες αλλά κάπου το έχασες)
6ος maria93 (η Σουηδία και τα soundtrack σε έκαψαν)
5ος griega (σταθερή πορεία με ωραίες επιλογές)
4ος panos108 (o ύπουλος παίκτης μας... τις περισσότερες φορές στο top 5 χωρίς να έχει καταφέρει να κερδίσει κανέναν γύρο...)
3ος MaHaHoU (καλές μουσικές επιλογές εν γένει, και ούτε εσύ είχες καταφέρει να κερδίσεις κάποιον γύρο)
2ος Overspark (εκκεντρικές επιλογές που συνήθως περιλαμβάνουν ζωάκια, ποκεμον και διαφορα άλλα τέτοια σε έφεραν στη δεύτερη θέση.)
1ος Xgal (Από ένα σημείο και μετά ήταν ξεκάθαρη η νίκη. Ακόμα και αν σε κάψαν τα ελληνικά καψουροτράγουδα κέρδισες με διαφορά)

και το δώρο για το νικητή είναι..... κάτι παλιά CD από eurovision και ένα DVD από τότε που έγινε στη Αθήνα (δε βρήκα τπτ καλύτερο, σόρρυ)
DSC_0133.JPG
Τέλος σχετικά με το Karaoke Party περιμένω ιδέες και προτάσεις (αυτή για το να γίνει στο σπίτι μου, όσοι με ξέρετε, καταλαβαίνετε ότι για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι εφικτή). Αυτά πάνω κάτω

@griega κάν'τε ότι θέλετε πλέον. Δε με νοιάζει :P
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Συνημμένα
Chemicovision_Analytical_Results.xls
(116 KiB) Μεταφορτώθηκε 169 φορές

390
Θέλω να ευχαριστήσω την μαμά και τον μπαμπά μου που με έκαναν να κερδίσω ένα τέτοιο διαγωνισμό!
Περισσότερο για την πλάκα έλαβα μέρος και για την διασκέδαση κάτι που όντως μου δώθηκε αρα το δώρο δε με πολυ νοιάζει μην ζητάς σορρυ.
Επειδή πρότειναν καραόκε στο σπίτι του νικητή συμφωνώ με την μάζωξη αλλά δε ξέρω για το σπίτι μου ακόμη γιατί δε μένω μόνος. :P

Πάντως να κάνουμε και άλλα τέτοια παρόμοια, πλακίτσα είχε.