Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 41 από BrAVeSirRObin Πάντως...εντάξει! Ας παραδεχτούμε κάτι: ''Ο φοιτητικός μας σύλλογος είναι ένας βαριά άρρωστος ασθενής με έντονες κρίσεις αναποφασιστικότητας''. Δηλαδή τώρα γιατί κλείσαμε? Που ηταν όλοι αυτοί που την άνοιξαν την προηγούμενη βδομάδα? Θα μας τρελάνετε τελείως κάποιοι Βλέπεις του Πολιτικούς και τους Μεταλλειολόγους και τους χαίρεσαι...την προηγουμενη βδομάδα ανοιχτά, και αυτήν ανοιχτά! Αντίστοιχα κλειστά και πάλι κλειστά! Εμείς τι ακριβώς κάνουμε??? Πάω να ποντάρω όλες μου τις οικονομίες στο ''Ανοιχτή Σχολή'' για την άλλη Δευτέρα μιας και το πάμε εναλλάξ... ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 26 Νοέμ 2013, 11:42 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 42 από KiritoShu Μεταλλειολογοι ανοικτά? πού το άκουσες αυτό το ανέκδοτο? Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤρί 26 Νοέμ 2013, 11:44 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 43 από panos108 νμζω εννοεί μηχανολόγους People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤρί 26 Νοέμ 2013, 11:47 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 44 από KiritoShu by the way, άνοιξαν και ΗΜΜΥ και Ναυπηγοί σήμερα... Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤρί 26 Νοέμ 2013, 11:48 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 45 από BrAVeSirRObin Οχι γράφω ''Αντίστοιχα κλειστά και πάλι κλειστά'', άρα είναι κλειστοί οι Μετ. Μηχ.! Δεν το έθεσα πολύ καλά συντακτικά! Σημασία έχει τι αποφασίζουμε απο εδώ και πέρα. All in ή πάσο? ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 26 Νοέμ 2013, 11:51 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 46 από KiritoShu Οψόμεθα,, μέχρι την άλλη Δευτέρα ποιος ζει ποιος πεθαίνει.... Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤρί 26 Νοέμ 2013, 11:53 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 47 από nikosb KiritoShu έγραψε:Οψόμεθα,, μέχρι την άλλη Δευτέρα ποιος ζει ποιος πεθαίνει.... πιο "ποιος ζει ποιος πεθαίνει"...πεθαίνεις BrAVeSirRObin έγραψε:Οχι γράφω ''Αντίστοιχα κλειστά και πάλι κλειστά'', άρα είναι κλειστοί οι Μετ. Μηχ.! Δεν το έθεσα πολύ καλά συντακτικά! Σημασία έχει τι αποφασίζουμε απο εδώ και πέρα. All in ή πάσο? Με εξαντλημένες και τις δύο μεριές και μηδενικά implied odds, λέω out of position, μικρό, defensive bet και με έστω και ένα ευρώ raise πετάμε τους διοικητικούς muck πιο γρήγορα απ' ότι μαζεύει μπρασελέδες ο phil hellmuth (πλάκα κάνω μην το ερμηνεύσετε ) To trolls: Get a life and stop trying to boost your ego by annoying or trying to put others down. ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 1:42 am
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 48 από TheodoreC Γιατί την έκλεισαν πάλι τη σχολή; Με τα νεύρα μας παίζουν; ~T.C. ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 10:46 am
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 49 από AnastasiaN Την έκλεισαν γιατί είχαν την πλειοψηφία στην συνέλευση. Δεν ξέρω αν εσύ πήγες να ψηφίσεις αλλά αν όχι να πας να δηλώσεις την πολιτική ή μη θέση σου, μέσω της ψήφου σου. Δε μαρέσει να γίνομαι bitch και να κράζω στο φόρουμ αλλά όποιος δεν τη βρίσκει με αυτή την κατάσταση ας πάει να ψηφίσει αντίθετα. Πολλοί έχουν πρόβλημα. Πιο πολλοί από τις ψήφους που μαζεύουν τα ΕΑΑΚ. Αλλά απλώς κάθονται και γκρινιάζουν (κυρίως στο φβ). Με ενοχλεί πολύ που ακούγεται το "τόσο καιρό κλείνουν παράνομα τη σχολή" ή παραλλαγές της φράσης. Την κλείνουν γιατί μπορούν. Και γιατί αυτοί που πήγαν την προηγούμενη φορά και ακόμα περισσότεροι συνήθως απλώς δεν ασχολούνται. Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 2:31 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 50 από TheodoreC Όπως ίσως θα παρατήρησες στις πληροφορίες του προφίλ μου, είμαι πρωτοετής φοιτητής, και δεν πήγα να ψηφίσω, γιατί ακριβώς δεν είχα ιδέα ούτε πότε θα γίνει η συνέλευση, ούτε πού. Πίστεψέ με, αν ήξερα ότι γινόταν συνέλευση, θα ήμουν ο πρώτος που θα πήγαινε να υπερασπιστεί την άποψή του. Για να είμαι ειλικρινής, ωστόσο, δεν βλέπω το λόγο για τον οποίον ξαναέγινε συνέλευση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τη στιγμή που άνοιξε η σχολή. Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι έχω βάσιμες υποψίες ότι αυτοί που τελικά αποφασίζουν για τη μοίρα της σχολής και κατά συνέπεια, όλων των υπολοίπων, είναι μία ομάδα 40 - 50 ατόμων, συνήθως προχωρημένων ετών, που κλείνουν και ανοίγουν τη σχολή κατά βούληση. Και αυτό το λέω, γιατί, τη Δευτέρα, με λύπη μου είδα πολλά ονόματα που είχαν υπογράψει για να γίνει η συνέλευση, και τα οποία προέρχονταν από το 8ο και το 9ο έτος. Δεν είναι, λοιπόν, προφανές, ότι τέτοιου είδους φοιτητές, δεν δίνουν δεκάρα για το αν θα ανοίξει ή όχι η σχολή, και το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάθονται και να μην δίνουν μαθήματα; ~T.C. ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 3:17 pm