Re: Ερωτήσεις Δευτεροετών (2013-2014) 21 από KiritoShu madadayo έγραψε:Να κάνω μία ερώτηση... ίσως χαζή... είχα την υντύπωση ότι για να γίνει η έγκριση των συγγραμμάτων από τον εύδοξο πρέπει να έχουν δηλωθεί τα μαθήματα στη γραμματεία γιατί μόνο έτσι σου επιτρέπει να τα πάρεις.... δεν παίρνω και όρκο βέβαια, αλλά αυτή η εντύπωση μου έχει σχηματιστεί Αν θυμάμαι καλά από όσα είχαν υπωθεί πέρσι, στο τέλος γίνεται ο ελεγχος για το ποιος έχει πάρει τι και αν τα έχει δηλώσει και στη σχολή τα μαθήματα αυτά Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 10:48 am
Re: Ερωτήσεις Δευτεροετών (2013-2014) 22 από MakisH Βασικά, από ότι ξέρω, για να σε διευκολύνει να τα πάρεις νωρίτερα σου λέει "σε εμπιστεύομαι, δήλωσε ότι θες και πάρτο, με τη γραμματεία θα τα βρούμε αργότερα". ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 11:01 am
Re: Ερωτήσεις Δευτεροετών (2013-2014) 23 από juliette22 Εγώ έχω μία φίλη από Αρχιτέκτονες και άλλη μία από ΗΜΜΥ, που δήλωσαν βιβλία στον Εύδοξο και μια χαρά τα πήραν (χωρίς να έχουν εγγραφεί στο εξάμηνο). Άρα νομίζω ότι μια χαρά γίνεται 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 2:01 pm
Re: Ερωτήσεις Δευτεροετών (2013-2014) 24 από AnastasiaN Παιδιά, κι εγώ έχω πάρει ένα σύγγραμα. Μια χαρά γίνεται. Δεν ξέρω αν θα μου το ζητήσουν πίσω βέβαια και άλλα τέτοια. Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 2:19 pm
Re: Ερωτήσεις Δευτεροετών (2013-2014) 25 από eleonor Ερώτηση:Μπορεί κάποιος να δηλώσει κάποια συγγράμματα τώρα και πιο μετά όταν ανοίξουμε να δηλώσει τα υπόλοιπα ?! ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 4:19 pm
Re: Ερωτήσεις Δευτεροετών (2013-2014) 26 από KiritoShu eleonor έγραψε:Ερώτηση:Μπορεί κάποιος να δηλώσει κάποια συγγράμματα τώρα και πιο μετά όταν ανοίξουμε να δηλώσει τα υπόλοιπα ?! Μπορείς να τα δηλώσεις όλα τα συγγράμματα προς το παρόν να πάρεις μόνο αυτα΄που θες και στο τέλος να κάνεις τροποποίηση δήλωσης. Ελπίζω να σε κάλυψα Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 4:21 pm
Re: Ερωτήσεις Δευτεροετών (2013-2014) 27 από maria93 Δεν ξέρω αν θα μου το ζητήσουν πίσω βέβαια και άλλα τέτοια. Αυτό είναι που δεν ξέρουμε όλοι, κατα τ'άλλα προφανώς και στα δίνουν όταν θα πας να τα παραλάβεις Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 4:22 pm
Re: Ερωτήσεις Δευτεροετών (2013-2014) 28 από eleonor Για KiritoShu: Ναι σε ευχαριστώ πολύύ..Δεν ήξερα ότι υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης..Νόμιζα ότι από τη στιγμή που κάνεις υποβολή,η δήλωση είναι οριστική.. ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 4:32 pm
Re: Ερωτήσεις Δευτεροετών (2013-2014) 29 από isp Καλησπέρα ξέρει κάποιος αν υπάρχει μέγιστος αριθμός μαθημάτων στα οποία μπορεί να είναι γραμμένος ένας φοιτητής της σχολής μας; Και για να διευκρινίσω τι εννοώ: 1) αν κάποιος φοιτητής χρωστάει πολλά μαθήματα μπορεί να μην του επιτραπεί να εγγαφεί σε καινούργια μαθήματα; 2) Μπορεί κάποιος φοιτητής απο μικρότερο έτος να δηλώσει όσα θέλει μαθήματα απο μεγαλύτερα εξάμηνα και αν ναι πώς γίνεται αυτό; ΠαράθεσηΤρί 03 Δεκ 2013, 3:32 pm
Re: Ερωτήσεις Δευτεροετών (2013-2014) 30 από BrAVeSirRObin 1) Όχι νομίζω δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσα μαθήματα μπορείς να δηλώσεις ανεξάρτητα των πόσων χρωστάς. 2) Μπορείς να δηλώσεις νομίζω όσα θες, απλά τικάροντας τα αντίστοιχα μαθήματα. Το πολύ πολύ βέβαια να διαλέξεις 4 από άλλα έτη γιατί δεν βγαίνεις χρονικά για παραπάνω στην σχολή μας. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 03 Δεκ 2013, 4:41 pm