Re: Chemicovision

271
(H ταίνια Star Wars μου άρεσε αλλά δε πιστεύω ότι είχε τόσο ωραία μουσική)
Άλλα θεϊκά τραγούδια κατ'εμε (γιατί βλέπω οι απόψεις διίστανται σε αυτό που ανέβασα :P ):

Re: Απ: Chemicovision

272
KiritoShu έγραψε:I'm sorry. I don't care. As I have quoted before "if nobody hates you then you're doing something wrong". If everybody loved star wars something would be wrong with it:-P Υ.Γ. Το σώζω αν δηλώσω ότι μου αρέσει ο άρχοντας των Δαχτυλιδιών?
Nope ! Είναι σαν να συγκρίνεις ketsup και μαγιονέζα !
Είναι διαφορετικά πράγματα, αλλά και τα δύο κάνουν έναν κοτοπουλά γευστικό !

Chemical Engineers are the present day's Alchemists.

273
Xgal έγραψε:(H ταίνια Star Wars μου άρεσε αλλά δε πιστεύω ότι είχε τόσο ωραία μουσική)
Άλλα θεϊκά τραγούδια κατ'εμε (γιατί βλέπω οι απόψεις διίστανται σε αυτό που ανέβασα :P ):

Για θυμισέ μου, σε ποιο γύρο ήταν ομοιομορφη η βαθμολογία σου (εκτός από τα ελληνικα). όλο ή 12 παίρνεις ή ασόδυα :P
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

274
@Xgal Dude από ανίμε , το καλύτερο soundtrack το είχε το Deathnote( νομίζω σκέφτομαι το κόνσεπτ επικίνδυνα :evil: )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maria93 την Σάβ 16 Νοέμ 2013, 9:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone

277
Παίκτης 1: 10 (epic soundtrack is epic :clap: )
Παίκτης 2: 6 (γλυκούλι)
Παίκτης 3: 12 (ένας βιολιστής ξέρει πάντα από μουσική :T: ^^ )
Παίκτης 4: 3 (επειδή είναι tango)
Παίκτης 5: 4 (ωραία τα 38 πρώτα δευτερόλεπτα)
Παίκτης 6: 5 (κι αυτό γλυκούλι)
Παίκτης 7: 8 (Sigur Ros :heart: )
Παίκτης 8: 0
Παίκτης 9: 2 (πάντα μου την έσπαγε αυτό το κομμάτι)
Παίκτης 10: 0
Παίκτης 11: 1
Παίκτης 12: 7 (Πάρε μια βαθμάρα..Γιατί ψηφίζουμε για Django, όχι για Jumbo :bigbeer: )
Einmal ist keinmal

278
[offtopic]
maria93 έγραψε:@Xgal Dude από ανίμε , το καλύτερο soundtrack το είχε το Deathnote( νομίζω σκέφτομαι το κόνσεπτ επικίνδυνα :evil: )
Όντως έχει πολυ ωραία μουσική αλλά όχι κατα την (ταπεινή μου) γνώμη το καλύτερο. Είχε επίσης ένα απο τα καλύτερα openings και μετά απέκτησε ένα απο τα χειρότερα :razz:

279
Όντως έχει πολυ ωραία μουσική αλλά όχι κατα την (ταπεινή μου) γνώμη το καλύτερο. Είχε επίσης ένα απο τα καλύτερα openings και μετά απέκτησε ένα απο τα χειρότερα :razz:
Θα συμφωνήσω για το opening απόλυτα δυστυχώς :razz:
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone