Re: Chemicovision

202
από KiritoShu » Τρί 05 Νοέμ 2013, 5:45 pm
Κατ'αρχάς θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έκαψα εγώ το Μάκη αλλα ο μάκης έκαψε τον ευατό του!! Η κοπέλα έχει ορισμένα σοαβαρά τραγούδια Safe and sound, The Last Time, Everything Has Changed.. Αμέσως να πείτε ότι τον έκαψα!!. Και εσυ Δεσποινίδα MaHaHoU θα μπορούσες να είχες ανεβάσει κάτι σαφώς κατώτερο του Neon της Lena και να σε "μαυρίσουν", όμως, την ανέδειξες με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσες.. Σχετικά με το ότι επικρατεί "Κλάψα".. Συναισθήματα δεν έχετε;; Τόσο άκαρδοι; Και μετά λένε για μένα....
Σας πειράζουμε και τους δυο. :D
この危うげな世界さえ
越えてゆけると 信じるだけ
あなたと

Re: Chemicovision

206
griega έγραψε:Personligen skulle jag vilja sätta på 12 för alla ansträngningar! Så ta det inte personligt Följande poäng. :)

Spelaren 1: 2 (med våld, och att banjo!)
Spelaren 2: 6 (för violin igen)
Spelaren 3: 4
Spelaren 4: 12
Spelaren 5: 7 (ej färs)
Spelaren 6: 0 (bara kunde inte stå ut med att höra det, och i allmänhet inte gillar artisten)
Spelaren 7: 1 (so-so)
Spelaren 8: 5 (Miley arg Taylor 1-0!)
Spelaren 9: 8 (även om jag inte gillar hennes låtar Bofiliou)
Spelaren 10: - (Jag förstod inte ett ord!)
Spelaren 11: 3
Spelaren 12: 10
Spoiler: show
Το παραπάνω ποστ αφιερώνεται στον λατρεμένο μας moderator, ώστε να μάθει καμιά καινούρια λέξη στα Σουηδικά. :heart: Αν αναρωτιέστε γιατί δεν καταλαβαίνετε τίποτα, είναι γιατί ούτε εγώ κατάλαβα τίποτα απ' το τραγούδι που έστειλα. Ακολουθεί μια μετάφραση τον γεγραμμένων, για όποιον έχει κουράγιο να διαβάσει :razz:
Προσωπικά, θα ήθελα να βάλω σε όλους 12 για την προσπάθεια! Οπότε μην πάρετε προσωπικά τις ακόλουθες βαθμολογίες.

Παίκτης 1: 2 (με το ζόρι, κι αυτό για το μπάντζο!)
Παίκτης 2: 6 (για το βιολί πάλι)
Παίκτης 3: 4
Παίκτης 4: 12
Παίκτης 5: 7 (δε μασάει)
Παίκτης 6: 0 (απλά δεν άντεξα να το ακούσω, και γενικότερα δεν συμπαθώ την καλλιτέχνιδα)
Παίκτης 7: 1 (έτσι κι έτσι)
Παίκτης 8: 5 (Miley vs Ταυλορ 1-0 !)
Παίκτης 9: 8 (αν και δε μου αρέσουν τα τραγούδια της Μποφίλιου)
Παίκτης 10: - (δεν κατάλαβα ούτε λέξη!)
Παίκτης 11: 3
Παίκτης 12: 10
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa :worship:
"I went numb when I learned to see..."