Re: Απ: Chemicovision 121 από KiritoShu Πραξε κατά το δοκούν. Αυτό έχω να πω μόνο.. (Σας τσάκισα σε αυτόν το γύρο ε?) Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 17 Οκτ 2013, 6:48 pm
Re: Chemicovision 122 από alkinoos Θα υποκινηθώ μάλλον από το συναίσθημα...... χαχαχαχαχα!!! Εντάξει βασικά χτύπα όσο θες... αντέχουμε.. ε παιδιά? ΠαράθεσηΠέμ 17 Οκτ 2013, 7:01 pm
Re: Chemicovision 123 από MakisH Εγώ πάντως πριν υποβάλλω την συμμετοχή μου ρώτησα τον συντονιστή του παιχνιδιού και αυτός την έκρινε εντός θέματος, χα! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 17 Οκτ 2013, 7:10 pm
Re: Chemicovision 124 από MaHaHoU Ας κάνω την αρχή : Παίκτης 1: 5 (Μάκη όπως είπαμε και σε πμ ΑΥΤΟ) Παίκτης 2: 6 ( Γιατί είναι Daft Punk αν και όχι τοσο χορευτικό) Παίκτης 3: --- Παίκτης 4: 3 (Την προτιμώ σε κανονικές εκτελέσεις την κυρία...) Παίκτης 5: 0 (υποθέτω αναγκαστικά) Παίκτης 6: 4 (David Ven-Guetta ) Παίκτης 7: 8 (Θεόοοοοοοοος) Παίκτης 8: 2 (Δεν το βρίσκω χορευτικό σύμφωνα με τους ορισμούς -κάποτε ήταν σίγουρα- αλλά είναι καλό κομμάτι) Παίκτης 9: 12 (Οι Σουηδοί είναι μανούλες σε αυτά- 12 για τα σκυλάκια) Παίκτης 10: 7 (Shakira Shakira) Παίκτης 11: 10 (David ΜΠΑ-Guetta) Παίκτης 12: 1 (Τι στυλ είναι αυτό?) この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΣάβ 19 Οκτ 2013, 2:38 pm
Re: Chemicovision 125 από maria93 Όσον αφορά το θέμα της συμμετοχής του keiner, ξεκινάμε βαθμολογώντας τον με μηδέν ή δε βαθμολογούμε καθόλου ? Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΣάβ 19 Οκτ 2013, 3:58 pm
Re: Chemicovision 126 από KiritoShu Βάζετε εσείς 0 και θα σκεφτώ πώς θα το χειριστώ στην πορεία Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΣάβ 19 Οκτ 2013, 3:59 pm
Re: Απ: Chemicovision 127 από KiritoShu Παρεμπιπτόντως, επειδή βαθμούς δεν έχω δει και την Παρασκευή υπήρχαν και τα τεχνικά θέματα του φορουμ, ο γύρος παίρνει παράταση μέχρι την Τρίτη Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΚυρ 20 Οκτ 2013, 2:35 pm
Re: Chemicovision 128 από KiritoShu Προστέθηκε η συμμετοχή του Keiner!!! (έστω και εκπρόθεσμα) @MaHaHou μην αλλάξεις τπτ σε αυτά που ψήφισες επειδή επανήλθε ο Keiner. @όλους τους υπόλοιπους παίκτες:Μήπως, λέω μήπως πρέπει να ξεκινήσετε να ψηφίζετε επιτέλους; Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 21 Οκτ 2013, 2:59 pm
Re: Chemicovision 129 από Xgal Παίκτης 1: 3 Παίκτης 2: 10 ( Θεοί! Κρίμα που δεν έβαλα εγώ τέτοια συμμετοχή αλλα μπορούσες να βρεις καλύερα songs) Παίκτης 3: 2 Παίκτης 4: - Παίκτης 5: 7 Παίκτης 6: 8 (Προτιμώ άλλα περισσότερο όπως θα καταλάβεις..) Παίκτης 7: 6 Παίκτης 8: 0 (Δεν το βρίσκω dance) Παίκτης 9: 5 Παίκτης 10: 1 Παίκτης 11: 12 (Θεϊκό πάντα μου αρεσε) Παίκτης 12: 4 ΠαράθεσηΔευ 21 Οκτ 2013, 3:45 pm
Re: Chemicovision 130 από maria93 Παίκτης 1: 5 Παίκτης 2: 7 (Ως φαν των Daft Punk οφείλω να σου προτείνω ,αν δε το έχεις ακούσει ,αυτό http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 4cgLL8JaVI ) Παίκτης 3: 3 (sorry) Παίκτης 4: 10 Παίκτης 5: 2 Παίκτης 6: 12 Παίκτης 7: 6 (αγαπημένος ο Prince) Παίκτης 8: 0 (jazz ?? ) Παίκτης 9: 8 Παίκτης 10: 1 Παίκτης 11: Παίκτης 12:4(Αν και όχι για την κατηγορία, είναι ενδιαφέρον τραγουδάκι μπορώ να πω....κρίμα. Ίσως αν ήταν σε κάποιον άλλο γύρο από εμένα τουλάχιστον θα είχε καλό βαθμό ) Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΔευ 21 Οκτ 2013, 4:58 pm