Ξενύχτηδες 1 από MakisH Ένα topic για τους ξενύχτηδες...! Πείτε ό,τι θέλετε, αυστηρώς μετά τις 2:00πμ (και πριν τις 7:00πμ φυσικά). (με τι μουσική αντέχετε τις δύσκολες αυτές ώρες του μεταμεσονυχτίου; ) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 08 Οκτ 2013, 2:03 am
Re: Ξενύχτηδες 2 από Nickk Αυτό που μου αρέσει περισσότερο αυτές τις ώρες είναι το ανενόχλητο νυχτερινό φαγητό παρέα με χαλαρή , κατά προτίμηση, μουσική! Study at ΕΜΠ they said... It will be fun they said... ΠαράθεσηΤρί 08 Οκτ 2013, 2:44 am
Re: Ξενύχτηδες 3 από DionKost Αυτό που μου συμβαίνει εμένα ειναι πως, ενώ όλη τη μέρα βαριέμαι και νιώθω ότι δεν έχω τίποτα να κάνω, ξαφνικά έκει γύρω στις 12:00 αρχίζω να βρίσκω ένα σωρό ασχολίες. Από ενημέρωση μέχρι χειροτεχνίες... ΠαράθεσηΤρί 08 Οκτ 2013, 2:58 am
Re: Ξενύχτηδες 4 από MakisH Το θέμα είναι, τι κάνεις όταν έχεις όρεξη για δουλειά αλλά πρέπει να πας για ύπνο ώστε να μην χαθεί το επόμενο πρωί; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 10 Οκτ 2013, 3:35 am
Re: Ξενύχτηδες 5 από Papajim202 Περναω αρκετα ξενυχτια κυριως λογω ΝΒΑ. Τωρα οταν με το καλο ξεκινησει η σχολη ποιος ξερει. “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΠέμ 10 Οκτ 2013, 3:39 am
Re: Ξενύχτηδες 6 από MakisH Υποθέτοντας ότι θα παρακολουθείς, συνήθως 8:45 θα πρέπει να είσαι στη σχολή. Υποθέτοντας ότι δεν μένεις δίπλα, θα πρέπει να ξυπνάς κατά τις 6:30-7. Δε νομίζω να αντέξεις για πολύ τον συνδυασμό NBA και σχολή λοιπόν...! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 10 Οκτ 2013, 3:52 am
Re: Ξενύχτηδες 7 από Nickk Τα "σερί" είναι για τους φοιτητές! Study at ΕΜΠ they said... It will be fun they said... ΠαράθεσηΠαρ 11 Οκτ 2013, 3:16 am
Re: Ξενύχτηδες 8 από KiritoShu Όντας άυπνος τέτοια ώρα, θυμήθηκα το παρακάτω τραγουδάκι . Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠαρ 18 Οκτ 2013, 2:23 am
Re: Ξενύχτηδες 9 από MakisH KirioShu πάλι μέσα σήμερα; Όλο γερμανικό νούμερο σου τυχαίνει; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 20 Οκτ 2013, 2:02 am
Re: Ξενύχτηδες 10 από KiritoShu Δεν το έπιασα αυτό με το γερμανικό νούμερο.... Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΚυρ 20 Οκτ 2013, 2:06 am