Εύδοξος 2013-14

1
Το ξέρω ότι ενώ δεν έχει ανοίξει ακόμα η Σχολή είναι παράλογο να φέρω στην επιφάνεια το θέμα των συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο, όμως, ενώ "τσέκαρα" σύστημα να δω τί γίνεται με το σύστημα του Ευδόξου, όταν έκανα log-in στις γενικές ποληροφορίες είδα το εξής
Περίοδος Υποβολής Δηλώσεων 10/03/2014 - 12/05/2014
Προθεσμία Παραλαβής Βιβλίων από Σημεία Διανομής 20/01/2014
Προθεσμία Επιστροφής Βιβλίων στα Σημεία Διανομής 20/01/2014
Και από εκεί μου προέκυψαν μερικές απορίες.. Ημερομηνίες για τις αιτήσεις για το χειμερινό εξάμηνο φέτος δεν έχει; (Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε :razz: ). Επίσης, εφόσον δεν υπάρχουν αιτήσεις για πριν το Γενάρη, πώς ακριβώς περιμένουν μέχρι τις 20.1.2014 πρέπει να έχουμε πάρει τα βιβλία που δεν έχουμε δηλώσει; Το σύστημα δεν τα λέει καλά ή παραλογίζομαι;; :please:
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: Εύδοξος 2013-2014

4
Διορθώθηκε το λάθος στο σύστημα από ό,τι είδα
Περίοδος Υποβολής Δηλώσεων 29/10/2013 - 10/01/2014
Προθεσμία Παραλαβής Βιβλίων από Σημεία Διανομής 20/01/2014
Προθεσμία Επιστροφής Βιβλίων στα Σημεία Διανομής 20/01/2014
Αντε, θα μπορούμε να πάρουμε τα βιβλία πριν ανοίξουμε 8-)
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.

Re: Εύδοξος 2013-2014

5
Και για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να δει αναλυτικά για κάθε μάθημα ποιο βιβλίο προτείνεται από το σύστημα στο αυτό εδώ το link. Για τους πρωτοετείς, στα μαθήματα που δεν αναφέρεται κάποιο σύγγραμμα, αυτό διανέμεται από τον καθηγητή του αντίστοιχου μαθήματος στη Σχολή!
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.

Re: Εύδοξος 2013-14

6
Πλησιάζει η έναρξη της περιόδου δήλωσης συγγραμμάτων αλλά οι σχολές παραμένουν κλειστές. Θα πάρουμε τα συγγράμματα πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα ή θα υπάρξει ρύθμιση για τα κλειστά πανεπιστήμια;
Study at ΕΜΠ they said... It will be fun they said...

Re: Εύδοξος 2013-14

7
Από σήμερα ξεκινά η περίοδος δήλωσης συγγραμμάτων του χειμερινού εξαμήνου 2013-2014 (παρόλο που η αρχική σελίδα αναφέρει ότι ξεκινά στις 30/10/13). Μέχρι να ανοίξουμε, οι μεγαλύτεροι ας αναλάβουν το ρόλο των καθηγητών και ας προτείνουν στους νεότερους τα καταλληλότερα βιβλία! :baby:
Study at ΕΜΠ they said... It will be fun they said...

Re: Απ: Εύδοξος 2013-14

10
Εμένα μια χαρά μου τα έβγαζε το πρωί. Πρέπει να πατήσεις στο όνομα κάθε μαθήματος για να σου βγάλει τα προς επιλογήν συγγράμματα
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.