Σχολιάστε τα χρώματα και την εμφάνιση της σελίδας μας!

1
Θα ήθελα να κάνετε εδώ τα σχόλιά σας για τα χρώματα και τη γενικότερη εμφάνιση της ιστοσελίδας. Κυρίως με ενδιαφέρει το portal καθώς εκεί είναι και τα πολλά διαφορετικά χρώματα μαζεμένα.

Οποιοδήποτε χρώμα θέλετε αλλάζει (άλλα πιο εύκολα, άλλα πιο δύσκολα), οπότε μη διστάσετε να προτείνετε κάτι!

Προσωπικό μου σχόλιο είναι οτι έχει πέσει πολύ μπλε... Αλλά πάρα πολύ όμως. Το χρησιμοποίησα με το σκεπτικό του "ξεκούραστου" χρώματος (πχ μια κόκκινη menu bar θα χτύπαγε πολύ περισσότερο) αλλά έχει καταντήσει μονότονη η σελίδα...

Επίσης με ενοχλεί ότι στις οθόνες μικρής ανάλυσης, με το να πιάνει όλη την οθόνη, φαίνεται πολύ άσπρο.

Σχόλια υπάρχουν ήδη και θα ρίξετε κι εσείς άλλα. Το θέμα είναι να πέσουν ιδέες... :(

Re: Σχολιάστε τα χρώματα και την εμφάνιση της σελίδας μας!

3
Μπαααα.... δεν μου αρέσει τόσο. Το MQN έχει γκρι background. Ξεκούραστο μεν, αλλά δεν ξέρω, πολύ "γκρι". Εκεί βασικά πάει με όλο το υπόλοιπο πακέτο. Εδώ δεν θα πήγαινε και τόσο...

Επίσης τι θα λέγατε να βάζαμε μια φωτογραφία από τη σχολή για header (η πάνω-πάνω λευκή κορδέλα); Γλιτώνουμε και το logo έτσι :P

4
Δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι όπως στην προηγούμενη έκδοση, όπου ο χρήστης μπορούσε να επιλέξει μεταξύ 5-6 επιλογών, όσον αφορά την εμφάνιση; (Παρεμπιπτόντως, εμένα προσωπικά θα μου άρεσε να είναι το φόρουμ σε άσπρο-μαύρο-γκρί...)

5
Εγώ προτείνω να καταργήσουμε το forum, να φτιάξουμε μια στατική σελίδα σε html χωρίς χρώματα και να βάλουμε και γραμματοσειρά System... :P (Ορφέα συγγνώμη, ξέρεις γιατί κάνω πλάκα :P )

Αυτό με τις επιλογές προφανώς και μπορεί να γίνει (θέλει αρκετή δουλειά βέβαια) αλλά προτιμώ να βρούμε μια καλή μοναδική λύση. Τα πολλά χρώματα κτλ θα κάνουν πολύ δύσκολο το τεχνικό κομμάτι της ανάπτυξης, γιατί θα πρέπει να ελέγχω κάθε αλλαγή για τυχόν προβλήματα (αν και αλλάζοντας απλώς τα χρώματα και χρησιμοποιώντας εικόνες με διαφανές background δεν υπάρχει θέμα γενικώς).

Πες τι ακριβώς σε ενοχλεί και πώς θα το είχες στο μυαλό σου καλύτερο. :)

6
Όχι, δεν με ενοχλεί κάτι, αντιθέτως είμαι ευχαριστημένος, η εμφάνιση του forum είναι αρκετά μίνιμαλ και αυτό μου αρέσει. Απλώς, ένα βηματάκι παραπάνω θα ήταν να κάναμε αυτά που είναι τώρα σε τόνους του μπλε να εμφανίζονται σε σκιές του γκρι. (ΟΚ, θα πείτε πως θα είναι σαν να έχει κανείς αχρωματοψία, οπότε πάω πάσο...)

7
Καταλαβαίνω τι θες να πει, να πάμε ίσως σε πιο "παστέλ" και γενικώς λιγότερο έντονα χρώματα. Κι εγώ κάπως έτσι το φανταζόμουν στην αρχή και βασικά είχα στο μυαλό μου χρώματα που έβλεπα σε ιστοσελίδες σχολών ΧΜ του εξωτερικού.

Νομίζω οτι χρειαζόμαστε ένα γραφίστα για όλα αυτά :P