Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2012-13)

11
Γεια σας! Ξέρει κάποιος αν παίζει να μπει άσκηση με αλγόριθμο σε γλώσσα fortran? Γιατί είδα μια άσκηση στο κεφάλαιο των γραμμικών συστημάτων και "τρομοκρατήθηκα". :shock: :shock: :shock:

13
Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο στο μάθημα όποτε δεν γίνεται να μπει. Και αυτός είναι ο λόγος που πάει τόσο λάθος αυτό το μάθημα, λείπει ο προγραμματισμός..
People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding

15
Δεν κάνεις που δεν κάνεις τίποτα σοβαρό σε αυτό το μάθημα, δηλαδή σπαταλάς ΑΠΕΙΡΕΣ ώρες στη διχοτόμιση και την Ν-R (δεν λέω οτι δεν είναι χρήσιμα άλλα οκ φτάνει τόσο..)αντί να κάνεις διαφορική με πεπερασμένες διαφορές, βάλε καμιά άσκηση ή κάνα εργαστήριο που τα εφαρμόζεις αλγοριθμικά..
People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding

17
μου είχε φανεί υπερβολικά πολλές ωρες να σπαταλήθηκαν σε χαζά πράγματα..

18
Μήπως μπορεί κάποιος που έδωσε φέτος εξετάσεις στο μάθημα να μου προτείνει πως να διαβάσω τις επόμενες μέρες ώστε να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται;
Kuchiki Byakuya

19
Παιδιά, για το κομμάτι της Ανάλυσης θα ήθελα να διαβάσω από το βιβλίο του Σοφιανού & Τυχόπουλου. Οπότε η ερώτηση μου έγκειται στο εξής:
  • Ξέρετε αν είναι ανοιχτή η βιβλιοθήκη αυτές τις μέρες?
  • Αν δεν είναι, θα μπορούσε κάποιος να μου ΔΑΝΕΙΣΕΙ το βιβλίο του Σοφιανού?? Είχα διαβάσει λίγο από αυτό στην περασμένη εξεταστική, και με είχε βολέψει πολύ. Το θέλω μόνο για την επόμενη εβδομάδα που (υποτίθεται) θα δώσουμε.
:help:
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

20
Το έχω εγώ (δανεισμένο από άλλον που δεν είχε χώρο στη βιβλιοθήκη του) και μπορώ να στο δανείσω. Είναι αρκετά κατανοητό βιβλίο.

Η βιβλιοθήκη προφανώς και δεν είναι ανοιχτή αυτές τις μέρες, θα ήταν άδικο να ζητάμε κάτι τέτοιο.