Πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου 1 από tim Καθώς ακόμα δεν έχει βγει το πρόγραμμα των μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο,μπορεί κανείς να ανεβάσει το αντίστοιχο περσινό για το 5ο εξάμηνο γιατί συνήθως είναι παρόμοιο!Ευχαριστώ! People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 12:22 pm
Re: Πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου 2 από MakisH Θα το ήθελα κι εγώ πάρα πολύ... Κατά περίεργο τρόπο ούτε πέρσι ούτε πρόπερσι κράτησα το γενικό πρόγραμμα στο αρχείο μου (φτιάχνω δικό μου πάντα). ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 12:44 pm
Re: Πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου 3 από tim Το βρήκα από τον χρήστη emma! People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. Συνημμένα 5o ΕΞΑΜΗΝΟ2010.doc (70.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 179 φορές ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 1:08 pm
Re: Πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου 4 από MakisH Ευχαριστούμε emma! (αν και το thanks το πήρε ο tim επειδή αυτός έκανε το post ) Ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με τα εργαστήρια του τρίτου έτους; Εννοώ από μέρες. Σε ποια επιλέγεις μέρα κτλ. Με ενδιαφέρει πολύ. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 18 Σεπ 2010, 12:54 am
Re: Πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου 5 από tim Ναι και μένα!Ειδικά για τις δευτέρες αν μπορώ να αποφύγω το εργαστήριο μπορεί να μου πει κανείς? People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΣάβ 18 Σεπ 2010, 1:06 am
Re: Πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου 6 από αϊ-ο Εργαστήρια έχετε στα ΦΜΑ και στην μηχανική φυσικών διεργασιών Ι για το 5ο εξάμηνο. Τα ΦΜΑ ήταν πρωί 8:45 ή 9:45 κάθε εβδομάδα. Η μηχανική φυσικών διεργασιών ήταν μεσημέρι και δεν είναι κάθε εβδομάδα, τα εργαστήρια είναι λίγα. Δεν νομίζω να επιλέγετε μέρα. Βέβαια μπορεί και να μην τα λέω και καλά γιατί δεν θυμάμαι πολύ καθαρά..Δευτέρα δεν έπεφτε κανένα..(Νομίζω). In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΚυρ 19 Σεπ 2010, 3:57 am
Re: Πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου 7 από fotinit17 Πολύ χαίρομαι που τα εργαστήρια της μηχανικής φυσικών διεργασιών είναι λίγα Συνήθως βέβαια έχουμε επιλογή ημέρας και ομάδας στα εργαστήρια. Αλήθεια, οι ομάδες σε αυτά τα εργαστήρια πώς πάνε? Τις επιλέγεις ή ό,τι σου τύχει? "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΚυρ 19 Σεπ 2010, 10:08 am
Re: Πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου 8 από αϊ-ο πάντα επιλέγεις. In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΔευ 20 Σεπ 2010, 7:13 am
Re: Πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου 9 από fotinit17 Άκουσα οτι οι φετινές ομάδες των εργαστηρίων είναι πολύ μεγάλες... Συμβαίνει όντως κάτι τέτοιο ή είναι ράδιο αρβύλα? Πόσα άτομα θα έχει κάθε ομάδα περίπου? "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΔευ 20 Σεπ 2010, 10:11 am
Re: Πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου 10 από bassicsound Παραθέτω το site του εργαστηρίου των ΜΦΔ, μήπως και κάποιος δεν το ξέρει, αφού νομίζω πως δεν φαίνεται στη σελίδα του μαθήματος http://lpad.chemeng.ntua.gr/LAB/index.html ΠαράθεσηΔευ 20 Σεπ 2010, 11:14 am