Έκτακτη εξέταση για "επί πτυχίω" φοιτητές 1 από MakisH Ανακοίνωση της Γραμματείας: Έκτακτη εξέταση για “επί πτυχίω” φοιτητές έγραψε:Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με τον Νόμο 4115/13 άρθ.34 παρ.17, θα διεξαχθεί έκτακτη εξέταση των μαθημάτων των χειμερινών εξαμήνων για τους “επί πτυχίω” φοιτητές. Η έκτακτη εξέταση θα διεξαχθεί πριν την έναρξη της κανονικής εξέτασης του Ιουνίου 2013 και συγκεκριμένα στο διάστημα 27/5/2013 - 7/6/2013. Δικαίωμα συμμετοχής στην έκτακτη εξέταση έχουν οι φοιτητές άνω του δεκάτου (10) εξαμήνου και προκειμένου να συμμετάσχουν, πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα των χειμερινών εξαμήνων στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν. Η δήλωση θα γίνεται ηλεκτρονικά (μέσω της κεντρικής σελίδας της Σχολής), ακολουθώντας τον σύνδεσμο: Εγγραφές Μαθημάτων Περίοδος υποβολής δήλωσης συμμετοχής στην έκτακτη εξέταση 13/05/2013 – 22/05/2013 Το πρόγραμμα της έκτακτης εξέτασης θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της Σχολής σύντομα. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 09 Μάιος 2013, 3:42 pm
Re: Έκτακτη εξέταση για "επί πτυχίω" φοιτητές 2 από αϊ-ο YES!!!!! In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΠέμ 09 Μάιος 2013, 4:45 pm
Re: Έκτακτη εξέταση για "επί πτυχίω" φοιτητές 3 από elfotopoylos Μάκη σε ευχαριστώ πολύ είσαι τρομερός !!!! Ένα μάθημα χειμερινών εξαμήνων έχει απομείνει !! Μαζί μου έλα πάνω απ'τα σύννεφα ΠαράθεσηΠέμ 09 Μάιος 2013, 11:43 pm
Re: Έκτακτη εξέταση για "επί πτυχίω" φοιτητές 4 από MakisH Αυτή η ανακοίνωση μοιράζει χαρά και φως πασχαλινό. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 09 Μάιος 2013, 11:56 pm
Re: Έκτακτη εξέταση για "επί πτυχίω" φοιτητές 5 από elfotopoylos Αν μοίραζε και τα θέματα στα Φ.Μ.Α της πτυχιακής εξεταστικής ..... θα ήταν ακόοοοοομα καλύτερα Μαζί μου έλα πάνω απ'τα σύννεφα ΠαράθεσηΠαρ 10 Μάιος 2013, 12:36 am
Re: Έκτακτη εξέταση για "επί πτυχίω" φοιτητές 6 από Michalis3 Τόσο νωρίς ? Εκτιμούσα πως θα ήταν μια εβδομάδα πιο μετά. Δηλαδή η εαρινή εξεταστική θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο Ιουλίου, εφόσον όλα πάνε καλά... ΠαράθεσηΚυρ 12 Μάιος 2013, 5:13 pm
Re: Έκτακτη εξέταση για "επί πτυχίω" φοιτητές 7 από kostiskareas Έχει κανείς θέμα με την ηλεκτρονική εγγραφή: Ακολουθώ το σύνδεσμο της ανακοίνωσης (site σχολής - εγγραφές μαθημάτων) αλλά δεν υπάρχει εξτρα επιλογή για δήλωση μαθημάτων για την επι πτυχίω. ΠαράθεσηΔευ 13 Μάιος 2013, 4:47 pm
Re: Έκτακτη εξέταση για "επί πτυχίω" φοιτητές 8 από αϊ-ο Κι εγω το ιδιο ειδα... In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΔευ 13 Μάιος 2013, 9:17 pm
Re: Έκτακτη εξέταση για "επί πτυχίω" φοιτητές 9 από elfotopoylos Και εγώ το ίδιο είδα Μαζί μου έλα πάνω απ'τα σύννεφα ΠαράθεσηΤρί 14 Μάιος 2013, 1:27 am
Re: Έκτακτη εξέταση για "επί πτυχίω" φοιτητές 10 από bassicsound Το σύστημα λειτουργεί κανονικά τώρα... ΠαράθεσηΤετ 15 Μάιος 2013, 2:08 am